Dodaj do ulubionych

Pinokio rozdaje prezenty na prawo i lewo

24.01.23, 21:11
Pinokio rozdaje prezenty na prawo i lewo, a teraz chce aby mu Unia za nie zwróciła.

tvn24.pl/swiat/niemcy-media-olaf-scholz-zdecydowal-o-wyslaniu-czolgow-leopard-2-na-ukraine-6647066
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Pinokio rozdaje prezenty na prawo i lewo 24.01.23, 21:17
      Właśnie się kłóciłam z kumplem app na temat, czy jego, czy mój przywódca jest większym dzbanem :D
      • pies.na.czarnych Re: Pinokio rozdaje prezenty na prawo i lewo 24.01.23, 21:21
        :)

Pinokio jest największym obłudnikiem jakiego kiedykolwiek ziemia nosiła. To jest fakt.
        • adam111115 Re: Pinokio rozdaje prezenty na prawo i lewo 24.01.23, 21:26
          Fakt że tak populistycznego, kłamliwego, cynicznego, fałszywego i oszukańczego premiera nie mieliśmy nigdy. Nawet szydlo przy nim to jakiś tam plus.
          • szwampuch58 Re: Pinokio rozdaje prezenty na prawo i lewo 24.01.23, 21:37
            Slonecznikowa garsonka tym plusem????
        • yoma Re: Pinokio rozdaje prezenty na prawo i lewo 24.01.23, 21:27
          Kumpel jest proukraiński i ma Scholza za dzbana, bo nie chciał dać czołgów. Ale kudy tam Scholzowi do pinokia w dzbaństwie :D
          • dunajec1 Re: Pinokio rozdaje prezenty na prawo i lewo 25.01.23, 01:43
            Ciekawe co na to pisiory z tego forum powiedza.
            • yoma Re: Pinokio rozdaje prezenty na prawo i lewo 25.01.23, 01:54
              Nie wiesz czasem, co mnie to obchodzi? Przytaczam, bo pokrzepiające. Nie tylko mu uważamy, że mamy u steru dzbana ;)
              • yoma Re: Pinokio rozdaje prezenty na prawo i lewo 25.01.23, 01:54
                *my ;)
      • pozytonium Re: Pinokio rozdaje prezenty na prawo i lewo 25.01.23, 02:08
        yoma napisała:

> Właśnie się kłóciłam z kumplem app na temat, czy jego, czy mój przywódca jest w
        > iększym dzbanem :D

Czekam na więcej wiadomości z Sejmu. A jak się to skończyło?
        • wsk175 Re: Pinokio rozdaje prezenty na prawo i lewo 25.01.23, 08:11
          Pisowcy wciąż największymi dzbanami.
          • yoma Re: Pinokio rozdaje prezenty na prawo i lewo 25.01.23, 12:24
            Do czego to dochodzi, muszę bronić pinokia, że jest większym dzbanem :D
    • pies.na.czarnych Re: Pinokio rozdaje prezenty na prawo i lewo 25.01.23, 10:06
      Olaf postawił na swoim. Joe jednak sprzeda Urkom kilka Abramsów.
      Pozyto! Nie sikaj ze szczęścia bo jak podaje zachodnia prasa te Amerykanskie, takie ładne będą posiadały zdolność operacyjną dopiero za rok. 😇
      • pies.na.czarnych Re: Pinokio rozdaje prezenty na prawo i lewo 25.01.23, 10:07
        > te Amerykanskie

te amerykanskie

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka