zlamas-kutany 25.01.23, 19:23 czwartoklasisty!!! Będzie powtórka z 100 tysięcy elektryków i promu na stępce poswięvonej przez kieckowego!!! Ludzie, czy naprawdę nikt nie widzi, ze to IDIOTA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 25.01.23, 19:39 Dla mnie tylko polskiej produkcji bo ze mnie zajebisty patriota jest Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 25.01.23, 19:57 zlamas-kutany napisał: > czwartoklasisty!!! > > Będzie powtórka z 100 tysięcy elektryków i promu na stępce poswięvonej przez ki > eckowego!!! > Ludzie, czy naprawdę nikt nie widzi, ze to IDIOTA? Najpierw obiecał mieszkanie. Potem obiecał samochód elektryczny. Teraz obiecuje laptop. Co będzie następne? Mydełko Fa? S. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Nie , lizanie rowa prezesa gratis 25.01.23, 20:10 snajper55 napisał: > Najpierw obiecał mieszkanie. > Potem obiecał samochód elektryczny. > Teraz obiecuje laptop. > Co będzie następne? > Mydełko Fa? > > S. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 25.01.23, 20:32 Ciekawe, jak długo one wytrzymają. Nie wystarczą poleasingowe komputery dostępne w szkole od 8.00 do 20.00 ? Poza tym nie ma powszechnie dostępnego oprogramowania np. z zadaniami z matematyki, fizyki czy chemii. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 25.01.23, 20:50 Znajomy handlarz kupi w hurcie łapki po 1 tys, dołoży pisowskie nieusuwalne logo, i sprzeda po 3 tys. Pinokio ogłosi kolejny sukces. Gawiedz brawo bić będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 25.01.23, 20:51 Ksiądz za dużą kasę poświęci. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 25.01.23, 20:53 A komisy i aledrogo zaleje masa sprzętu, aby patologia miała na piwo z biedry. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 26.01.23, 05:14 zlamas-kutany napisał: > czwartoklasisty!!! Poszedł na Napieralskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany No i po laptopach, bo Ziobro i jego ferajna 26.01.23, 09:43 Na kasę z KPO nie pozwoli: tvn24.pl/biznes/z-kraju/laptopy-dla-czwartoklasistow-pieniadze-maja-pochodzic-z-kpo-janusz-cieszynski-wyjasnia-6679100 Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 26.01.23, 09:49 Już nie kiełbasa wyborcza a laptopy? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 26.01.23, 19:36 Dobry poleasingowy lapciak kosztuje do tysiaka. Czyli2x500plus. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 26.01.23, 22:56 wsk175 napisał: > Dobry poleasingowy lapciak kosztuje do tysiaka. > Czyli2x500plus. Ano i to w detalu. Wystarczy dla ucznia na cały czas nauki. Za dużego dysku też nie musi mieć, jeśli sprawę powiązano z MS i chmurą 1 TB. 256 MB SSD + chmura 1 TB i śmiga, taki Dell jak ta lala. Wbrew pozorom nie jesteśmy w ogonie Europy jeśli chodzi o dostęp szerokopasmowy. 92.4%. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 26.01.23, 23:24 zamiast majkroszitu - Libreoffice darmo chmura dziecku niepotrzebna, to ma być do nauki, zewnętrzny ssd/hd lub usb memory stick wystarczy nie powinien mieć osobnego procesora grafiki, ale cytowana jasność ekranu to horror. Problemem będzie W11, bo microssss jeszcze tego nie opanował Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 26.01.23, 23:44 a.jej.rkoniak napisał(a): > zamiast majkroszitu - Libreoffice darmo To są programy uzupełniające się.Żaden nie jest idealny i nigdy takim nie będzie. Z MS jednak idzie negocjować cenę za usługę, a masz coś więcej niż kalkulator, edytor tekstu. Używam np. Medeleya, który z LO sprzęga się kiepsko. > chmura dziecku niepotrzebna, to ma być do nauki, zewnętrzny ssd/hd lub usb memo > ry stick wystarczy > nie powinien mieć osobnego procesora grafiki, ale cytowana jasność ekranu to ho > rror. > Problemem będzie W11, bo microssss jeszcze tego nie opanował Złość przez ciebie przemawia. Znów totalni zostali wykiwani przez Pinokia. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Mendeleya 26.01.23, 23:51 www.mendeley.com/reference-management/reference-manager Choć też nie jest idealne. By poprawnie wpisać formułę trzeba używać <sup> czy <sub> ale jak się to raz zrobi to już git. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 27.01.23, 09:48 w ramach "negocjacji" u córki w pracy ma office prof 2016, ale go zamroziłem. Mam pracujący Libre office - odpowiednik word, excel, powerpoint, access, math formula i progie do rysynków wektorowych. Dla ucznia aż nadto. Na kij 4klasiście medeleya? Mnie nie wykiwali, bo ja nie jestem klientem mafii nowogrodzkiej. Sam sobie kupuję.Problem będzie z pierdyliardem domowych skanerów i drukarek których sterowniki kłócą się z w11. Mało było skarg na komp zaweiszony po wprowadzeniu automatycznym poprawek ms? Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 27.01.23, 09:49 office pro 2016 dostałęm za 15 AUD Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 27.01.23, 09:16 privus napisał: > Już nie kiełbasa wyborcza a laptopy? To pomysł Napieralskiego wtedy z SLD ale Napieralski obiecywał wszystkim dzieciom a więc jako oszust i blagier wyborczy trafił tam gdzie powinien trafić czyli do Tuska. Morawiecki jest wręcz skąpy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 26.01.23, 23:17 złodziej raczej, ile przytulą przy okazji? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Pinokio ogłasza nowy progra, laptop dla każde 27.01.23, 08:53 duuuuuzo Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Czy to prawda? 30.01.23, 00:27 Czy to prawda że laptopy, które ma rozdawać premier dzieciom przed wyborami na jesieni mają być sprowadzone z Albanii od firmy Jana Nowaka, handlarza bronią? S. Odpowiedz Link Zgłoś
alux Re: Czy to prawda? 31.01.23, 09:52 Niech da podwyżki odpowiednie nauczycielom, a nie 7% przy 17% inflacji. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pinokio? 01.02.23, 15:22 A już sądziłem, po tytule, że Tusk coś ogłosił. Jakieś kolejne kłamstwo czy oszustwo wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś