Dodaj do ulubionych

"Sprawa granatnika została w pełni wyjaśniona

26.01.23, 14:21
ze stroną ukraińską" wyjaśnił szef MSWiA vel Ułaskawiony. Powiedział to przed kamerami z trybuny sejmowej.
To ja dopytam, ja Ukraińcy wyjaśnili wygłup szefa policji vel Granatnik, byli w siedzibie KGP na wigilii i oni kazali odbezpieczyć granatnik i nacisnąć na jego spust?
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: "Sprawa granatnika została w pełni wyjaśniona 28.01.23, 14:58
      zlamas-kutany napisał:

> ze stroną ukraińską" wyjaśnił szef MSWiA vel Ułaskawiony. Powiedział to przed
      > kamerami z trybuny sejmowej.
      > To ja dopytam, ja Ukraińcy wyjaśnili wygłup szefa policji vel Granatnik, byli w
      > siedzibie KGP na wigilii i oni kazali odbezpieczyć granatnik i nacisnąć na jeg
      > o spust?
      Ten Baran powinien być przeniesiony do nadzorowania dostawy mundurów dla policji z zakazem dowodzenia czymkolwiek.
      • zlamas-kutany Re: "Sprawa granatnika została w pełni wyjaśniona 28.01.23, 15:10
        no-popis napisała:

> zlamas-kutany napisał:
        >
        > > ze stroną ukraińską" wyjaśnił szef MSWiA vel Ułaskawiony. Powiedział to
        > przed
        > > kamerami z trybuny sejmowej.
        > > To ja dopytam, ja Ukraińcy wyjaśnili wygłup szefa policji vel Granatnik,
        > byli w
        > > siedzibie KGP na wigilii i oni kazali odbezpieczyć granatnik i nacisnąć
        > na jeg
        > > o spust?
        > Ten Baran powinien być przeniesiony do nadzorowania dostawy mundurów dla policj
        > i z zakazem dowodzenia czymkolwiek.
        >

po raz pierwszy się z Tobą zgadzam.
        • no-popis Re: "Sprawa granatnika została w pełni wyjaśniona 29.01.23, 10:38
          zlamas-kutany napisał:

> no-popis napisała:
          >
          > > zlamas-kutany napisał:

> po raz pierwszy się z Tobą zgadzam.
          To z moimi, to tylko przykłady, że Morawiecki to kłamcą i mitoman a Kaczyński jest podobny do Gomułki że swoją polityką gospodarczą się ie zgadzałeś?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka