Dodaj do ulubionych

długa agonia,śmierć,stypy po 3 nie będzie

30.01.23, 08:37
Po wielu latach niesłuchania Trójki wczoraj wieczorem, o 23 włączyłem to radio,które przez wiele lat było dla mnie numerem 1.Chciałem się dowiedzieć, co powiedzą o dominującym tego dnia wydarzeniu czyli Wielkiej Orkiestrze Świąteczniej Pomocy. Otóż nie posiedzieli nic.NIC, ani jednego słowa. Utwierdziło mnie to w przekonaniu,że moja decyzja o rezygnacji ze słuchania 3 była całkowicie zasadna. Uważam,że ta stacja jest po prostu paszywiutka a ludzie w niej pracujący nie zasługują ani na zainteresowanie ani na szacunek. To jest dno.
Historia 3 zakończyła się już i mam nadzieję, że kiedy do Polski wróci praworządność, moralności, przyzwoitość to stacja ta zostanie zlikwidowana co zważywszy na ilość słuchaczy byłoby całkowicie uzasadnione albo zmieni nazwę.
Nawet nie powiem im RIP bo na to nie zasłużyli.
Obserwuj wątek
    • wsk175 Re: długa agonia,śmierć,stypy po 3 nie będzie 30.01.23, 08:42
      Przykre, ale prawdziwe.
      Fajne radio było.
    • pozytonium Re: długa agonia,śmierć,stypy po 3 nie będzie 30.01.23, 10:08
      Za reklamę się płaci. Owsiak na pracy dzieci na mrozie się dorobił ponad 40 mln zł. Charytatywne to to nie jest.
      https://img5.dmty.pl//uploads/201701/1484582226_lrhtfq_600.jpg

Na całym świecie są fundacje, których właściciele się najpierw dorobili, a potem zostali filantropami. Tu jest inaczej. Cała działalność nie różni się niczym od Caritasu. Ma przynosić zyski.

https://pbs.twimg.com/media/FnpY5dyXwAM66uI?format=jpg&name=900x900
    • zlamas-kutany To się nazywa sPiSdzieniem 30.01.23, 10:23
      99venus napisał:

> Po wielu latach niesłuchania Trójki wczoraj wieczorem, o 23 włączyłem to radio,
      > które przez wiele lat było dla mnie numerem 1.Chciałem się dowiedzieć, co powie
      > dzą o dominującym tego dnia wydarzeniu czyli Wielkiej Orkiestrze Świąteczniej P
      > omocy. Otóż nie posiedzieli nic.NIC, ani jednego słowa. Utwierdziło mnie to w p
      > rzekonaniu,że moja decyzja o rezygnacji ze słuchania 3 była całkowicie zasadna.
      > Uważam,że ta stacja jest po prostu paszywiutka a ludzie w niej pracujący nie z
      > asługują ani na zainteresowanie ani na szacunek. To jest dno.
      > Historia 3 zakończyła się już i mam nadzieję, że kiedy do Polski wróci praworzą
      > dność, moralności, przyzwoitość to stacja ta zostanie zlikwidowana co zważywszy
      > na ilość słuchaczy byłoby całkowicie uzasadnione albo zmieni nazwę.
      > Nawet nie powiem im RIP bo na to nie zasłużyli.
      >

sPiSdzienie to taka choroba, którą zaraża Jarozbaw, objawia się nienawiścią do myślących inaczej.
      • 99venus Re: To się nazywa sPiSdzieniem 30.01.23, 14:25
        Zadziwiające jest to, że najgłośniej ujadają ci,którzy udziału w akcji nie biorą i żaden z nich nie złożył pisemnego oświadczenia, że nie wyraża zgody na leczenie go przy pomocy aparatury od WOŚP.Sami też nie zrobili niczego pozytywnego.
        • wsk175 Re: To się nazywa sPiSdzieniem 30.01.23, 14:51
          pozyt
        • horpyna4 Re: To się nazywa sPiSdzieniem 30.01.23, 15:54
          Bo takim nie przeszkadza, że będą leczeni przy użyciu sprzętu wrażego, byle był skuteczny. Gdyby złożyli pisemne oświadczenie, że nie wyrażają zgody na takie leczenie siebie i rodziny łącznie z malutkimi dziećmi, to wiele z tych dzieci nie miałoby szans przeżycia. Cholerni hipokryci.

A ci, co pyskują, ile Owsiak zarobił, to niech najpierw podliczą koszty tego, w co wyposażył szpitale.
          • yoma Re: To się nazywa sPiSdzieniem 30.01.23, 16:00
            Dziwne. Wchodzę w wątek o Trujce, patrzę, a tu WOŚP.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka