zlamas-kutany 31.01.23, 17:49 na licytację WOŚP seks homoseksualny z sobą. I Bez obecności ochroniarzy, i 82 radiowozów, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Miałem erotyczny sen, że Jarozbaw wystawił 31.01.23, 17:52 Ooo, curwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Re: Miałem erotyczny sen, że Jarozbaw wystawił 31.01.23, 18:04 dunajec1 napisał: > Ooo, curwa. Żadna urwa, stracił kochanka na WAT, czytaj Wacie i teraz jest bogiem bez kochanka, bo baby nigdy nie miał... Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Miałem erotyczny sen, że Jarozbaw wystawił 31.01.23, 17:54 zlamas-kutany napisał: > na licytację WOŚP seks homoseksualny z sobą. I Bez obecności ochroniarzy, i 82 > radiowozów, > Ach te Twoje "mokre marzenia". Ryju. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Zboku, jam jest żonaty, dzieciaty i wnuczkowaty 31.01.23, 18:06 no-popis napisała: > zlamas-kutany napisał: > > > na licytację WOŚP seks homoseksualny z sobą. I Bez obecności ochroniarzy, > i 82 > > radiowozów, > > > Ach te Twoje "mokre marzenia". Ryju. > > > > Więc prosze , nie przyrównuj mnie do tego zboka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zboku, jam jest żonaty, dzieciaty i wnuczkowa 01.02.23, 11:39 zlamas-kutany napisał: > Więc prosze , nie przyrównuj mnie do tego zboka A dlaczego zboka? Na czym polega to zboczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Miałem erotyczny sen, że Jarozbaw wystawił 31.01.23, 20:40 Skontaktuj się z psychhiatrą Odpowiedz Link Zgłoś