Dodaj do ulubionych

Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz,

02.02.23, 10:20
gdzie jest Mój talon na willę, nad morzem, dodam, czyżbyś okazał się zwykłą szują pisią, i rozdawał ino swoim?
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 12:34
      Tam gdzie nasz duperdekiel 😎
      • czan-dra Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 12:41
        Znowu mnie oszukali, a ja tak chciałem im wierzyć, bardzo chciałem, jestem rozgoryczony po sam korek.
        Jak nie duperdekel, to teraz willa nad morzem, jeszcze trochę, a przestanę im wierzyć.
        • yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 12:55
          Nie płakaj. Teraz będą dawać po 1300 nowych złotych polskich za leżenie pępem. Kupimy sobie kapcie i lutownicę!
          • czan-dra Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:08
            Wolałbym kijek do hokeja ale lutownica też ucieszy.
            • yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:16
              No to kupisz sobie kijek, na wszystko cię będzie stać. Widział ty kiedy tyla piniendzy na jeden raz, a?
              • czan-dra Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:20
                Nie, ale u nasz przy ognisku, to słyszał o takich piniendzach, kurde, będę się golił jednorazówką raz i wyrzuce, jak burżuj.
                • yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:26
                  Ale ty pacz, jak im fajnie obietnice spadają. Od superdekla przez domek nad morzem do kijka do hokeja. Hulajnogi już rozdają 😂
                • yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:26
                  Nie gól się, lubię brodatych... 😂
          • ta Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 14:21
            Lutownice rozdajo? To lece w kolej.
            • pies.na.czarnych Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 14:27
              Nie rozdajo, tylko kradno:)
              • yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 14:45
                Kradno, a potem każo se dzinkować.
    • pies.na.czarnych Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:24
      Zapomniałeś zapisać się do PiS to teraz nie płacz nam tutaj w rękaw. Poprzebieraj nóżkami i pędź się zapisać jeszcze nic straconego.:)
      • yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:27
        Cicho! Gdzie moja Brazylia, hę?
      • czan-dra Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:30
        Prędzej bym se nogi odgryzł niźli po trzeźwemu wstąpić do ministrant, a nie to nie ci, do pisich członków
        • pies.na.czarnych Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:30
          :)
        • yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:33
          Znakiem tego nie pij 😂😂😂
          • czan-dra Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:37
            W przyszłym tygodniu jadę do żabojadów na ryby, a ty mi tu nie pij, nie pij, tak po trzeźwemu się nie da, być między niemi.
            • yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:40
              Radosnej podróży, tylko wobec tego uważaj, żebyś się po pijaku do pisiu nie zapisał 😂
              • czan-dra Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:45
                Tam ich nie ma, nie wiedzą jak się tam dostać, a co dopiero przyznać do przynależności do bandy popaprańców, żaden, nawet tu w Polszcze nie nosi przypinki z logo mafii pisiej.
                • yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:49
                  No, a na forum im większy pisior, tym bardziej popiera lewicę 😂

W każdym razie uważaj, bo to wiesz, z organizacji przestępczej wychodzi się tylko na jeden sposób i nie ma, że po pijaku.
            • pies.na.czarnych Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 14:15
              czan-dra napisał:

> W przyszłym tygodniu jadę do żabojadów na ryby, a ty mi tu nie pij, nie pij, ta
              > k po trzeźwemu się nie da, być między niemi.
              >

Z rybami nie ma żartów. Nie przepijesz ich.
    • pies.na.czarnych Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 14:39
      https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/328559805_2448066182007804_7954561738782303233_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=F-UG0yIrkacAX_EakYj&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&oh=00_AfB6fdv2snThBWXmjmm-s0DoO4V15I2cLfD714789IoVpA&oe=63DFD43E
      • yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 14:46
        Gdzie to? 😆
    • pies.na.czarnych Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 15:08
      Pinokio!
      - Wszystko jest tak transparentne jak moje działki kupione u księdza :)
      tvn24.pl/polska/willa-plus-dotacje-premier-dziekuje-czarnkowi-za-uczciwe-kryteria-ryszard-terlecki-kryteria-sa-oczywiste-6723233
    • no-popis Re: Halo, halo Kali 04.02.23, 05:17
      czan-dra napisał:

> gdzie jest Mój talon na willę, nad morzem, dodam, czyżbyś okazał się zwykłą szu
      > ją pisią, i rozdawał ino swoim?
      >
      Jak Kalemu nie dają to złodziejstwo ale jak Tusk rozdawał Kalemu to europejska i szlachetna działalność była.
      wpolityce.pl/polityka/632637-tak-dzialala-po-zamek-otrzymany-za-darmo-zamieniono-w-hotel
      Zamieszczam Ci nie na złość ale "wolne media" Ci tego nie opublikują.
      • adam.eu Re: Halo, halo Kali 04.02.23, 14:07
        no-popis napisała:

> Zamieszczam Ci nie na złość ale "wolne media" Ci tego nie opublikują.

W główniej mierze walczysz z przeciwnikami pisu.
        Więc i zwalczasz inne media nie będące pisowskimi.
        Ale wierzę Ci, ze przy okazji próbujesz zrobić Czandrze czy komuś innemu na twz. złość.
        Więc nie w tym zdaniu nie kłamiesz.
    • czan-dra Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 04.02.23, 11:13
      No to jak, przygłupie, ma foton masę czy nie, niepotrzebnie błaźnisz się cytując wikipedię, ale skoro lubisz robić z siebie debila, to dlaczego mam ci tego zabraniać?
    • no-popis Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 07.02.23, 08:36
      czan-dra napisał:

> gdzie jest Mój talon na willę, nad morzem, dodam, czyżbyś okazał się zwykłą szu
      > ją pisią, i rozdawał ino swoim?
      Twoja kasa z budżetu odleciała bezPOwrotnie z chwilą gdy z powodu arogancji, korupcji, bezczynnosci wobec problemów społecznych itp ...kiedy straciliście władzę.
      Cierpisz bez tych pieniędzy publicznych i to widać.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka