czan-dra 02.02.23, 10:20 gdzie jest Mój talon na willę, nad morzem, dodam, czyżbyś okazał się zwykłą szują pisią, i rozdawał ino swoim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 12:34 Tam gdzie nasz duperdekiel 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 12:41 Znowu mnie oszukali, a ja tak chciałem im wierzyć, bardzo chciałem, jestem rozgoryczony po sam korek. Jak nie duperdekel, to teraz willa nad morzem, jeszcze trochę, a przestanę im wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 12:55 Nie płakaj. Teraz będą dawać po 1300 nowych złotych polskich za leżenie pępem. Kupimy sobie kapcie i lutownicę! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:08 Wolałbym kijek do hokeja ale lutownica też ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:16 No to kupisz sobie kijek, na wszystko cię będzie stać. Widział ty kiedy tyla piniendzy na jeden raz, a? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:20 Nie, ale u nasz przy ognisku, to słyszał o takich piniendzach, kurde, będę się golił jednorazówką raz i wyrzuce, jak burżuj. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:26 Ale ty pacz, jak im fajnie obietnice spadają. Od superdekla przez domek nad morzem do kijka do hokeja. Hulajnogi już rozdają 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:26 Nie gól się, lubię brodatych... 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 14:21 Lutownice rozdajo? To lece w kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 14:27 Nie rozdajo, tylko kradno:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 14:45 Kradno, a potem każo se dzinkować. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:24 Zapomniałeś zapisać się do PiS to teraz nie płacz nam tutaj w rękaw. Poprzebieraj nóżkami i pędź się zapisać jeszcze nic straconego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:27 Cicho! Gdzie moja Brazylia, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:30 Prędzej bym se nogi odgryzł niźli po trzeźwemu wstąpić do ministrant, a nie to nie ci, do pisich członków Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:30 :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:33 Znakiem tego nie pij 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:37 W przyszłym tygodniu jadę do żabojadów na ryby, a ty mi tu nie pij, nie pij, tak po trzeźwemu się nie da, być między niemi. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:40 Radosnej podróży, tylko wobec tego uważaj, żebyś się po pijaku do pisiu nie zapisał 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:45 Tam ich nie ma, nie wiedzą jak się tam dostać, a co dopiero przyznać do przynależności do bandy popaprańców, żaden, nawet tu w Polszcze nie nosi przypinki z logo mafii pisiej. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 13:49 No, a na forum im większy pisior, tym bardziej popiera lewicę 😂 W każdym razie uważaj, bo to wiesz, z organizacji przestępczej wychodzi się tylko na jeden sposób i nie ma, że po pijaku. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 14:15 czan-dra napisał: > W przyszłym tygodniu jadę do żabojadów na ryby, a ty mi tu nie pij, nie pij, ta > k po trzeźwemu się nie da, być między niemi. > Z rybami nie ma żartów. Nie przepijesz ich. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 02.02.23, 15:08 Pinokio! - Wszystko jest tak transparentne jak moje działki kupione u księdza :) tvn24.pl/polska/willa-plus-dotacje-premier-dziekuje-czarnkowi-za-uczciwe-kryteria-ryszard-terlecki-kryteria-sa-oczywiste-6723233 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Halo, halo Kali 04.02.23, 05:17 czan-dra napisał: > gdzie jest Mój talon na willę, nad morzem, dodam, czyżbyś okazał się zwykłą szu > ją pisią, i rozdawał ino swoim? > Jak Kalemu nie dają to złodziejstwo ale jak Tusk rozdawał Kalemu to europejska i szlachetna działalność była. wpolityce.pl/polityka/632637-tak-dzialala-po-zamek-otrzymany-za-darmo-zamieniono-w-hotel Zamieszczam Ci nie na złość ale "wolne media" Ci tego nie opublikują. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Halo, halo Kali 04.02.23, 14:07 no-popis napisała: > Zamieszczam Ci nie na złość ale "wolne media" Ci tego nie opublikują. W główniej mierze walczysz z przeciwnikami pisu. Więc i zwalczasz inne media nie będące pisowskimi. Ale wierzę Ci, ze przy okazji próbujesz zrobić Czandrze czy komuś innemu na twz. złość. Więc nie w tym zdaniu nie kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 04.02.23, 11:13 No to jak, przygłupie, ma foton masę czy nie, niepotrzebnie błaźnisz się cytując wikipedię, ale skoro lubisz robić z siebie debila, to dlaczego mam ci tego zabraniać? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Halo Przemku Dzbarnku, czy jak się wabisz, 07.02.23, 08:36 czan-dra napisał: > gdzie jest Mój talon na willę, nad morzem, dodam, czyżbyś okazał się zwykłą szu > ją pisią, i rozdawał ino swoim? Twoja kasa z budżetu odleciała bezPOwrotnie z chwilą gdy z powodu arogancji, korupcji, bezczynnosci wobec problemów społecznych itp ...kiedy straciliście władzę. Cierpisz bez tych pieniędzy publicznych i to widać. Odpowiedz Link Zgłoś