weteran-czasu 02.03.23, 19:09 Przed chwilą w TVOinfo Jarosław Kaczyński powiedział, że jest wiekowym człowiekiem i nigdy nie zostanie Prezydentem RP ani Premierem Rządu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Najnowsza, bardzo dobra wiadomość dla Polski 02.03.23, 19:16 Kulawy o sobie. "Jestem starym dziadem" :) Jarosław Kaczyński: co ja miałbym robić jakby nie było gotówki? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Najnowsza, bardzo dobra wiadomość dla Polski 02.03.23, 19:46 Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Najnowsza, bardzo dobra wiadomość dla Polski 03.03.23, 00:13 Mówił też, że jak brat zostanie prezydentem, to on nigdy nie zostanie premierem... Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Najnowsza, bardzo dobra wiadomość dla Polski 03.03.23, 05:58 weteran-czasu napisał: > Przed chwilą w TVOinfo Jarosław Kaczyński powiedział, > że jest wiekowym człowiekiem i nigdy nie zostanie Prezydentem RP ani Premierem > Rządu. > Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Najnowsza, bardzo dobra wiadomość dla Polski 03.03.23, 07:02 w 2003 roczku był zjazd koleżeński w moim roidzimym liceum 39-DEWULOT. Przy okazji wydano książeczkę z histyorią szkoły.wymieniono wszystkich absolwentów. i tu 1967 w mojej klasie figuruje jakiś LECH KACZYŃSKI- jako maturzysta. było paru kolesi ale nikt nie pamiętał aby w naszej klasie był taki uczeń. skąd, jak, gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Najnowsza, bardzo dobra wiadomość dla Polski 03.03.23, 07:48 krzy-czy napisał: > w 2003 roczku był zjazd koleżeński > w moim roidzimym liceum 39-DEWULOT. > Przy okazji wydano książeczkę z histyorią szkoły.wymieniono wszystkich absolwen > tów. > i tu 1967 w mojej klasie figuruje jakiś LECH KACZYŃSKI- jako maturzysta. > było paru kolesi ale nikt nie pamiętał aby w naszej klasie > był taki uczeń. > skąd, jak, gdzie. A pigułkę rano wziąłeś? Odpowiedz Link Zgłoś