Dodaj do ulubionych

A ja się powstrzymywałem,

04.03.23, 08:14
Jest prawomocny wyrok ws. transparentu z napisem "Mamy durnia za prezydenta". Sąd drugiej instancji uznał, że celem mężczyzny nie było znieważenie prezydenta RP, tylko wyrażenie dezaprobaty. A ja z całych sił powstrzymywałem się od wyrażania dezaprobaty wobec du*y, aż szczękościsku dostałem, a jest tyle pięknych określeń na duu*ę, że grzech ich nie używać, ale moje nienaganne wychowanie nie pozwalało na to, w jego przypadku już dwa określenia nie są pejoratywne. Więc do dzieła.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29523960,transparent-mamy-durnia-za-prezydenta-na-wiecu-andrzeja-dudy.html
Obserwuj wątek
    • hordol Re: A ja się powstrzymywałem, 04.03.23, 10:00
      I w końcu i tak nie dałeś rady 😟Na przyszłość radzę założyć pampersa
      • czan-dra Re: A ja się powstrzymywałem, 04.03.23, 10:03
        ? Podaj pisi synu przykład gdy używam wobec du*y słów powszechnie uznawanych za obelżywe?
        • hordol smutna wiadomość dla platfusików ale prezydent 04.03.23, 13:43
          ma nadal całkiem niezłe notowania w sondażach
          czandra znowu popuści
          • czan-dra Re: smutna wiadomość dla platfusików ale prezyden 04.03.23, 14:20
            A co to ma do tematu wątku, pseudodoktorku, ty naprawdę jesteś opóźniony w rozwoju, bredzisz nie na temat, wklepujesz cokolwiek, chyba przestanę z tobą wchodzić w jakiekolwiek dysputy.
            • hordol Re: smutna wiadomość dla platfusików ale prezyden 04.03.23, 14:37
              z kim ty chłopie dysputy prowadzisz?
              masturbujecie si we własnym forumikowym gronie. na nic więcej was nie stać
              • yoma Re: smutna wiadomość dla platfusików ale prezyden 04.03.23, 14:49
                A ty żebrzesz, żeby cię do grona dopuścili, a tu dópa. Pisich gupków nie przyjmujemy 😇
                • hordol Re: smutna wiadomość dla platfusików ale prezyden 04.03.23, 16:17
                  bynajmniej. w sumie bawią mnie wasze podrygi na fk
                  • yoma Re: smutna wiadomość dla platfusików ale prezyden 04.03.23, 16:40
                    No to miłej zabawy :)
              • no-popis Re: smutna wiadomość dla platfusików ale prezyden 04.03.23, 15:57
                hordol napisała:

> z kim ty chłopie dysputy prowadzisz?
                > masturbujecie si we własnym forumikowym gronie. na nic więcej was nie stać
                Taka sztuka dla sztuki :)
    • borrrka Trudno o bardziej krytyczny stosunek, niż mój ... 04.03.23, 10:02
      Jednakowoż obrażanie prezydenta uważam za naganne.
      Takie numery pozostawiam pisiemu sewerynowi.
      • m.c.hrabia Re: Trudno o bardziej krytyczny stosunek, niż mój 04.03.23, 10:03
        Jednakowoż Żulczyk ma 1000% racji.
      • czan-dra Re: Trudno o bardziej krytyczny stosunek, niż mój 04.03.23, 10:04
        Dlatego się powstrzymywałem z całych sił.
        • yoma Re: Trudno o bardziej krytyczny stosunek, niż mój 04.03.23, 13:20
          Powstrzymywanie się jest bardzo niezdrowe :)
      • snajper55 Re: Trudno o bardziej krytyczny stosunek, niż mój 04.03.23, 10:38
        borrrka napisał:

> Jednakowoż obrażanie prezydenta uważam za naganne.
        > Takie numery pozostawiam pisiemu sewerynowi.

Ale nazywanie Dudy debilem nie jest obrażaniem tylko wyrażaniem dezaprobaty. Tak stwierdził sąd. Dlatego czasem pozwalam sobie na wyrażenie mojej dezaprobaty w stosunku do Dudy.

S.
      • szczypawka.jadowita Re: Trudno o bardziej krytyczny stosunek, niż mój 04.03.23, 12:34
        To już nie prezydent. To załgana przestępcza kreatura jego prezesa, której nawet on sam (Kaczyński) nie podaje ręki, bo myśli, że lepszy od Leśnego Ruchadła.
    • szczypawka.jadowita Re: A ja się powstrzymywałem, 04.03.23, 12:29
      To co o szczękościsku mam powiedzieć ja, buldog.
      W przypadku tej kreatury (stworzenia) prezesa każde określenie to niezasłużony komplement.
    • qwardian Re: A ja się powstrzymywałem, 04.03.23, 12:35
      Mamy pedofilów z Platformy za opozycję..
      • czan-dra Re: A ja się powstrzymywałem, 04.03.23, 13:19
        I po co ci to? Zdanie na twój temat, pisi członku, jest ugruntowane i tobie może pomóc li tylko leczenie prądem.
        • yoma Re: A ja się powstrzymywałem, 04.03.23, 13:21
          Podpiętym do członka? 😎
        • pies.na.czarnych Re: A ja się powstrzymywałem, 04.03.23, 13:29
          Za drogo w dzisiejszych czasach. Żelaznym prętem po jajach, to jest odpowiednia alternatywa w jego przypadku.
          • snajper55 Re: A ja się powstrzymywałem, 04.03.23, 13:38
            pies.na.czarnych napisała:

> Za drogo w dzisiejszych czasach. Żelaznym prętem po jajach, to jest odpowiednia
            > alternatywa w jego przypadku.

Tak, tak, terapia manualna oszczędza drogi prąd.

S.
    • czan-dra Re: A ja się powstrzymywałem, 04.03.23, 14:03
      To też budzi nadzieje, że są sądy niezależne
      "Ziobro kontra Scheuring-Wielgus 0:2". Sąd uznał, że posłanka nie obraziła uczuć religijnych.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29524556,ziobro-kontra-scheuring-wielgus-0-2-sad-uznal-ze-poslanka.html
      • yoma Re: A ja się powstrzymywałem, 04.03.23, 14:05
        A w ogóle to zdaje się jakaś ustawa wyszła ostatnio, że można lżyć ile wlezie :)
        • czan-dra Re: A ja się powstrzymywałem, 04.03.23, 14:21
          Ale to piszą o nich, to nie jest lżeniem, a czysta prawdą i tylko prawdą.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka