Dodaj do ulubionych

Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecności?

09.03.23, 12:58
Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecności? O ile wówczas chodziło? Cyba o 100 złotych na łeb. Kulawy wówczas również się załapał.
tvn24.pl/polska/tadeusz-cymanski-podpisal-liste-obecnosci-choc-nie-byl-na-posiedzeniu-jak-tlumaczyl-sie-posel-6813308
Jeżeli nie pamiętacie to Cygański przypomina nam wszystkim jak to się robi.
Obserwuj wątek
    • privus Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 09.03.23, 13:35
      W tej opcji gdzie byś się tylko nie ruszył, ciągle ten sam fetor cwaniactwa i przekrątów.
      • pies.na.czarnych Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 09.03.23, 13:57
        Tłumaczenie się tego pajaca jest wspaniałe. W swojej długoletniej karierze politycznej nie takie numery robił. Teraz łasi się nawet na okruszki.
    • hordol powinien być ukarany 09.03.23, 14:03
      dotkliwą karą finansową tak aby zabolało
      amen
    • stasi1 Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 09.03.23, 15:38
      Za 100 złotych dziesięć lat temu żaden pisowiec nie pofatygował by się na głosowanie. Było to 300 zlotych. Znaczy tyle się traciło z diety. Normalna pensja nie naruszona.
      • yoma Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 09.03.23, 15:46
        300 chyba za niegłosowanie na plenarce, nie na komisji. Obecność na komisji nie była obowiązkowa. Chyba.
      • pies.na.czarnych Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 09.03.23, 15:55
        Ewidentnie posłowie PiS-u, część z nich, przedstawili fałszywe, nieprawdziwe usprawiedliwienia, a z tytułu ich ewentualnego przyjęcia mieliby korzyść w postaci 300 złotych zaoszczędzonych.
        www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/rozmowy/news-komorowski-kaczynski-sprzedal-honor-za-300-zlotych,nId,219352#crp_state=1
        Konrad Piasecki: Pan miałby ochotę zostawić tę sprawę do dyspozycji prokuratury?
        Bronisław Komorowski: Ja do tego nie dążę. Wolałbym, żeby sprawa zakończyła się na poziomie sejmu i komisji etyki, ale jeżeli się okaże, że jest złamanie prawa, to wtedy prokuratura.
        • stasi1 Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 13.03.23, 09:03
          Akurat wszyscy posłowie PiSu mieli wtedy usprawiedliwienie
    • pies.na.czarnych Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 09.03.23, 15:44
      https://pbs.twimg.com/media/FqnYkAHXwAIhks_.jpg
      • yoma Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 09.03.23, 15:47
        Kto ma sąsiada pisiora, niech wytnie i mu przyklei :D Stasiu? Twojemu kierownikowi?
        • pies.na.czarnych Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 09.03.23, 15:57
          ⚠️ Metoda kradzieży na działacza PiS! ➡️ Ministerstwo Sprawiedliwości po blisko 517 dniach przyznało się do afery Ex Bono i Funduszu
          www.facebook.com/watch?v=6005976916155749
      • 141288bs Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 19.03.23, 17:51
        pies.na.czarnych napisała:

> https://pbs.twimg.com/media/FqnYkAHXwAIhks_.jpg
        >
        - tak PiS przychodzi po raz trzeci...,drżyjcie totalni złodzieje i bańdziory, do "trzech razy sztuka"
    • oszol-lom-z-rm Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 13.03.23, 09:18
      Tak pamietam jak europoseł Tadeusz Zwiefka z PO podpisał listę obecności po czym wyszedł z szli j udal się na lotnisko
      • x2468 Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 18.03.23, 16:53
        Pamiętasz jak Rydzyk przepraszał posła Zwiefke za kłamstwa?

www.money.pl/gospodarka/polityka/artykul/tadeusza;zwiefka;wygral;w;sadzie;z;radiem;maryja,92,0,456284.html
      • kawa_poranna11 Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 18.03.23, 18:56
        oszol-lom-z-rm napisał:

> Tak pamietam jak europoseł Tadeusz Zwiefka z PO podpisał listę obecności po czy
        > m wyszedł z szli j udal się na lotnisko
        Widziałam na materiale TV Ziebru podpisującego wtedy, po głosowaniu, gdy dopadł listy obecności.
        Na głosowaniu go nie było.
    • oszol.lom.z.rm Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 13.03.23, 11:31
      a czy PiS pow bojkotować media totalnej opozycji po haniebnym i oszczerczym ataku na JPII?
      • yoma Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 13.03.23, 11:40
        Pisia swołocz w ogóle nie powinna być zapraszana do wolnych mediów. Niech się kiszą w kurwizji.
        • j-k Tesz tak uwaszam. 18.03.23, 16:55
          yoma napisała:
          > Pisia swołocz w ogóle nie powinna być zapraszana do wolnych mediów. Niech się k
          > iszą w kurwizji.

tesz tak uwaszam, ze wolne media powinny obejsc sie Tuskiem.

w koncu niech sie w nich tlumaczy

- dlaczego: - Rawa Ruska - wina Tuska.
      • stasi1 Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 16.03.23, 12:44
        Kiedyś tak było że pisowcy nie chcieli przychodzić do TVN. Mogą to robić i teraz
        • oszol-lom-z-rm Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 18.03.23, 15:55
          Obajtek powinien kupić TVN
          • j-k Nie da rady. 18.03.23, 16:57
            oszol-lom-z-rm napisał:
            > Obajtek powinien kupić TVN

Nie da rady.

Amerykanie - to sprzedawac lubia tylko bron.
          • x2468 Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 18.03.23, 20:06
            Za wszy.
          • stasi1 Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 19.03.23, 09:21
            Jak da dobrą cenę to mu sprzedadzą. Ale za to na pewno by poszedł siedzieć
          • pies.na.czarnych Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 19.03.23, 12:59
            oszol-lom-z-rm napisał:

> Obajtek powinien kupić TVN

Jest okazja aby Rydzyk przeprowadził zbiórkę. Co go powstrzymuje oszołku?
    • 141288bs Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 19.03.23, 09:28

> Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecności? O ile wówczas chodziło? Cyba o
      > 100 złotych na łeb. Kulawy wówczas również się załapał.
      > tvn24.pl/polska/tadeusz-cymanski-podpisal-liste-obecnosci-choc-nie-byl-na-posiedzeniu-jak-tlumaczyl-sie-posel-6813308
      > Jeżeli nie pamiętacie to Cygański przypomina nam wszystkim jak to się robi.
      >
      >
      - sto złotych to rzeczywiście najwyżej na lizaki, ale oni nie posiadają charakteru Nowaka, czy Gawłowskiego, nie wymagaj więc czegoś o czym nie mają pojęcia
      • pies.na.czarnych Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 19.03.23, 13:33
        > - sto złotych to rzeczywiście najwyżej na lizak

Pisowiec połasi się nawet na 10 groszy.

100 złotych pożyczył Kaczyński od Sikorskiego na tacę. Nie wiem czy oddał, ale znając uczciwość członków tej rodzinki to mam wątpliwości.
        • 141288bs Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 19.03.23, 17:06

> > - sto złotych to rzeczywiście najwyżej na lizak
          >
          > Pisowiec połasi się nawet na 10 groszy.
          >
          > 100 złotych pożyczył Kaczyński od Sikorskiego na tacę. Nie wiem czy oddał, ale
          > znając uczciwość członków tej rodzinki to mam wątpliwości.
          >
          - ty ciapku masz wiedzę z"pierwszej ręki"od Sikorskiego zapewne, albo od jego Aplebaum, a że będąc putinowskimi szpiegami działacie bezkarnie, zawdzięczacie to nieudolności Mariusza Kamińskiego
          • pies.na.czarnych Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 19.03.23, 17:43
            Znowu idiotę z siebie robisz.

Sikorski
            - Stówę na tacę na cmentarzu w Radzyminie podczas mszy w rocznicę Bitwy Warszawskiej pożyczył ode mnie w 2006 roku nie Prezes a Prezydent Lech Kaczyński. Trochę to trwało ale, tak, zwrócił. twitter.com/sikorskiradek/status/1102864904086802432

Lech Kaczyński ma niezawodny sposób na oszczędzanie pieniędzy. Po prostu nie nosi przy sobie gotówki. Sposób rzeczywiście skuteczny, ale niekoniecznie dla prezydenta. Szczególnie, jeśli później musi pożyczać pieniądze podczas mszy... buzz.gazeta.pl/buzz/7,163510,4395893.html
            • 141288bs Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 19.03.23, 17:47
              Wcześniej pisałeś, że nie wiesz czy oddal...,już nie ważne który Kaczyński. Ważne jest to, że nie wiesz co piszesz...durny ciapku.
              • pies.na.czarnych Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 19.03.23, 18:01
                Ponieważ nie wiedziałem. Zmobilizowałeś mnie i teraz ja wiem ze oddał, co prawda z bólem serca, ale oddal:), a ty nie masz wątpliwości czy pożyczył.
                • 141288bs Re: Pamiętacie aferę z podpisywaniem list obecnoś 19.03.23, 23:25

> Ponieważ nie wiedziałem. Zmobilizowałeś mnie i teraz ja wiem ze oddał, co prawd
                  > a z bólem serca, ale oddal:), a ty nie masz wątpliwości czy pożyczył.
                  >
                  - z Sikorskim masz po drodze, więc nie miałem wątpliwości, że znane są ci dalsze losy pożyczki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka