Dodaj do ulubionych

Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd?

15.03.23, 13:50
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,29562445,wydrzynska-o-skandalicznym-wyroku-zadna-aborcyjna-aktywistka.html#s=BoxOpImg3 //-
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 15:16
      Jak nam pomożecie. Do tej pory jedyne, co wymyśliliście, to kretyńskie referendum.
      • m.c.hrabia Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 15:22
        ja ci pomogę, nawet zbolałe stopy po marszach wymasuję.
        • yoma Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 15:32
          A dziękuję, cenne :) I mleko z miodem na gardziołko, proszę.
          • m.c.hrabia Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 15:35
            z masłem i czosnkiem?
            • pies.na.czarnych Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 15:42
              Cos ci sie pomyliło. Czosnek używa sie na wampiry. Czosnek i osinowy kolek.
              • yoma Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 16:16
                To na pisiory 😊
            • yoma Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 16:15
              To na infekcję, na zdarte gardziołko z miodem :) Niby umiem ryczeć tak, żeby nie zedrzeć gardziołka... ;)
              • m.c.hrabia Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 16:20
                tak mnie mamuśka katowała, jak za młodych lat angina mnie dopadała, jak miodzio, masło,mleko czosnek , nie pomogły ,to w dupsko penicylina, czy dzisiaj ktoś wie co to penicylina? :)
                • yoma Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 16:24
                  Mnie też, i syrop z cebuli :) Penicylina jest to chleb z pajęczyną.

To mi przypomina, jak na jednym takim marszu poczułam się jak ksiądz na procesji 🤣
                  • m.c.hrabia Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 16:32
                    syrop mnie omijał, jak po pierwszy użyci porzygałem się :))

a przyjemności marszu z księżmi nie zaznałem , i buk zapłać
                    • yoma Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 16:38
                      To ja jestem dziwna, bo ja go nawet lubiłam :D

A czy ja mówię, że zaznałam? Było tak. Idę sobie i od czasu do czasu wznoszę antyokrzyk, jak to na proteście. I słyszę za sobą jakiś szmer. Znowu wznoszę, znowu szmer, wft? Oglądam się, patrzę, a za mną idzie grupa dziewczyn i co ja wzniosę, to one też, tylko widocznie nie mają śmiałości ryknąć i tak szemrają biedactwa.

Pomyślałam sobie, kurna zostałam księdzem 😂😂😂
                      • pies.na.czarnych Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 16:44
                        > To ja jestem dziwna

To nie ty jesteś dziwna. Trafiłaś na standardowego księdza, który kobiet nie rusza.
                        • yoma Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 16:47
                          Nie, lubię cebulę...
                          • m.c.hrabia Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 17:54
                            ja wręcz uwielbiam,
                            • yoma Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 18:04
                              W porządku. Możesz wymasować mi stopy :D
                  • pies.na.czarnych Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 19:29
                    yoma napisała:

> Mnie też, i syrop z cebuli :) Penicylina jest to chleb z pajęczyną.
                    >
                    > To mi przypomina, jak na jednym takim marszu poczułam się jak ksiądz na procesj
                    > i 🤣
                    >

Mam coś lepszego! 😇

https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/335891284_1232684257626486_7014562487414538243_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=rP8gUXuBIEgAX_pxnhW&_nc_ht=scontent-ams2-1.xx&oh=00_AfByWw6No_87CP_szFyWCmQR6-0W44qnHTfMeSdiC1avbg&oe=6416F1CB
                    • yoma Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 16.03.23, 10:51
                      I to jest to 😀 To na kaszel czy na bezsenność? :)))
    • sverir Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 15:25
      Nie obalą.
    • pies.na.czarnych Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 15:32
      Typowy polski dom. Wszystko na barkach kobiet, aby facet pijąc piwelko przed telewizorem mógł sobie ponarzekać.
    • j-k N I E (nie obala) 15.03.23, 15:38
      z tego prostego powodu, ze beneficjantek programu 500+ jest wiecej, niz zwolenniczek aborcji.
      • wsk175 Re: N I E (nie obala) 15.03.23, 18:24
        Policzyłeś dokładnie?
        • obrotowy Re: N I E (nie obala) 15.03.23, 18:29
          wsk175 napisał:
          > Policzyłeś dokładnie?

nie trzeba byc matematykiem - by liczyc.
          programem 500+ jest zainteresowana conajmniej polowa kobiet ( w wieku reprodukcyjnym)

aborcja o wiele mniej, zwlaszcza, ze mozna ja dokonac legalnie u wszystkich sasiadow Polski (tyle, ze platnie :)
    • ktos_z_kosmosu Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 18:30
      A po pierwszej wygranej PiS radziłem (podwójnej wygranej, bo i budyń się załapał).
      Nie chodźcie protestować pod siedziby tych na których nie głosowaliście, lecz pod siedziby tych na których głosowaliście, a ci Was zawiedli.
      Bo zawiedli.
      W puntach wymieniać tra la la la partii założonej przez opozycjonistę, który liberałem okazał się być tylko w kwestii finansów, zweryfikowanego pozytywnie agenta UB i pobożnego PiS-ora?
      Skład zarządu, inaczej, przedstawicieli udziałowców nic Wam nie mówi?
      • l_ucyfosteles Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 19:27
        Dokładnie, Kosmito. Zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa złożył mąż kobiety, której pomogła aktywistka, a sąd ją skazał na podstawie art. 152 par. 2 z kodeksu karnego uchwalonego w 1997 r., więc coś tu chyba poszło nie tak i bez pomocy pislamskiego rządu.
        • ktos_z_kosmosu Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 21:33
          l_ucyfosteles napisał:

> sąd ją skazał na podstawie art. 152 par. 2 z kod
          > eksu karnego uchwalonego w 1997 r., więc coś tu chyba poszło nie tak i bez pomo
          > cy pislamskiego rządu.

Cóż, to solidarnościowa rodzina przestrzegająca umowy "ja tobie nic, ty mi nic", to raz, a dwa, KK wciąż ma kwity na wierchuszkę solidarności, a dla odmiany, spec służby mają teczki (też z bardzo nieprzyzwoitymi fotkami), na sługi pana na niebiesiech. Czyli ci mają kompletny materiał do tego by z łatwością móc pociągać za sznurki.
          Jeszcze dodam, że o kwestiach powyżej Polacy byli informowani przez media. Każdy powinien pamiętać jak lata temu w kwestii spec służb, solidaruchy darli się za łby.
    • mozart Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 21:40
      Prędzej flaszkę obalą. Strajk kobiet poszedł w PiSdu.
    • privus Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 15.03.23, 22:18
      Aktualny oddech katopiszmu na plecach kobiet w tej opcji ma bardzo długą tradycję.
    • lumpior Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 16.03.23, 14:00
      no-popis napisała:

> lumpior napisał:
      >
      > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,29562445,wydrzynska-o-skandalicznym-wyroku-zadna-aborcyjna-aktywistka.html#s=BoxOpImg3 //-
    • edico Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 16.03.23, 15:17
      Jestem za i będę oczekiwał takiej akcji. A kobiety mają wiele możliwości oddziaływania.
    • yoma Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 16.03.23, 17:49
      "To jednak nie wystarczyło, bo gra nie była uczciwa - zamiast sędziego w pierwszej instancji orzekała neosędzia powołana przez neoKRS, która odmówiła wyłączenia ze sprawy Ordo Iuris, chociaż wbrew prawu upublicznili oni utajnione dane ofiary przemocy domowej, która była świadkinią obrony!"

(c) Akcja Demokracja

A nie mówiłam. Sąd inkwizycyjny.
      • mozart Re: Czy kobiety obala ten PiSlamski rząd? 17.03.23, 14:28
        >
        > A nie mówiłam. Sąd inkwizycyjny.
        >

Wystarczy powołać komitet OSO tzw. trójkę NKWD. Nagan od Zi0bry już leży.
        • j-k starczy ci siel przetrwac do 2027 ? 17.03.23, 14:54
          mozart zapodała:
          "Tylko całkowity, gospodarczy PiSdziec (пиздец) i hiperinflacja jak z 1989 mogą uratować Polskę.
          Skurwerenowi musi zabraknąć na chleb, wódę i kiełbę. Wtedy pogoni PiSbolszewię widłami"

ale na to sie nie zanosi, a raczej zanosi sie na to, ze bedziesz cierpiec pod PiSim buciorem do 2027

starczy ci sil ?

- bo jak nie - to sluze pomoca - ktora zakonczy te tfoja meke:
          .
          redro.pl/naklejka-sznur-z-petla,3115993
          • mozart Re: starczy ci siel przetrwac do 2027 ? 17.03.23, 15:25
            j-k napisał:

> mozart zapodała:
            > "Tylko całkowity, gospodarczy PiSdziec (пиздец) i hiperinflacja jak z 1989 mogą
            > uratować Polskę.
            > Skurwerenowi musi zabraknąć na chleb, wódę i kiełbę. Wtedy pogoni PiSbolszewię
            > widłami"
            >
            >
            > ale na to sie nie zanosi, a raczej zanosi sie na to, ze bedziesz cierpiec pod P
            > iSim buciorem do 2027
            >
            > starczy ci sil ?
            >
            >
            > - bo jak nie - to sluze pomoca - ktora zakonczy te tfoja meke:
            > .
            > redro.pl/naklejka-sznur-z-petla,3115993

Mam na to wyjebane kolego. Od przeszło 20 lat mieszkam poza Polską.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka