Dodaj do ulubionych

pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać

20.03.23, 19:34
paszportów, na spędzie dostała pytanie o tych, "którzy kłamią i działają przeciwko Polsce", czyli, o tvpaździerz, przecież ta zakłamana swołocz pojechała do Brukseli się żalić, na to że ich nie lubią, są dyskryminowani, więc moskwa bredziła o nich, jako że nie mogą im odebrać paszportów, to niech połamią im nogi, takiej ogórek to nie jest problem, sama se połamie na bruku, ale z semką mogą być niejakie problemy, ale jak to mówią dla chcącego, nic trudnego.

natemat.pl/476285,burza-po-slowach-anny-moskwy
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 19:40
      Matka Zbigniewa Ziobry złożyła skargę do trybunału w Strasburgu www.rmf24.pl/fakty/polska/news-matka-zbigniewa-ziobry-zlozyla-skarge-do-trybunalu-w-strasbu,nId,2448609#crp_state=1
      • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 19:43
        Zabrać jej paszport, połamać nogi i uciąć dominującą rękę!
    • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 19:41
      Panika w kaczniku coraz większa. Znakomicie.

Moskwa chce zabrać mi paszport :))))
      • czan-dra Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 19:46
        Już to sobie wyobraziłem, podchodzi i sięga po niego ... nagle pada, i długo nie wstaje.
        • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 19:48
          Dzięki za komplement, Czandra, przyjacielu :)
    • pies.na.czarnych Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 19:51
      Ja moge oddać jej paszport bez bicia. Pojadę sobie na dowód osobisty :)
      • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 19:53
        Ja wcale nie mam teraz paszportu, bo po co mi, ale nie mów jej. Niech myśli, że mam.
        • czan-dra Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 19:59
          Ja mam, ale swołocz prędzej mi serce wyrwie niż paszport z dłoni mych, mam psa i nie zawaham się go użyć, to co że ma trzydzieści cm wysokości, złapie za ogon i będę kręcił nim wokół głowy, niech który podejdzie.
          • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 20:04
            Ty no, przez głupią babę chcesz sobie psa uszkodzić???!

App, bo nie doczytałam, powiedział ktoś babie, że na paszport to do Moskwy? 🤣
        • pies.na.czarnych Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 20:02
          Ja również nie mam od ostatniej utraty jego ważności. Co 5 lat musisz tu bulić za wznowienie.👆
          Pani minister ma bo w Moskwie musi mieć :)
          • czan-dra Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 20:05
            Jaka Pani? A gdzie Ty widzisz jakąś Panią, jest swołocz pisia, chyba że masz kogoś innego na myśli.
            • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 20:06
              On nie chciał powiedzieć "ministra", i słusznie 😆
              • pies.na.czarnych Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 20:14
                W punkt Jolu:)
                • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 20:34
                  Tylko nie Jolu!

Dlaczego Jolu?
                  • pies.na.czarnych Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 21:25
                    Bandyta mi poprawił:)
                    Właściwie myślałem, ze to jest od jola mama.
                    • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 21:32
                      No toś się bardzo pomylił. Ile my lat się znamy?
                    • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 21:33
                      Ps. To nopopis jest tata jola, bo ma yacht 😆
                      • pies.na.czarnych Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 21.03.23, 01:49
                        :)
          • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 20:05
            O to to :D
            • dunajec1 Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 21:23
              Bo Jola to takie ladne imie, mnie sie podoba.

A co do ministra, moze rodzaj zenski tego by nazwac -ministera? Zastrzegam sobie wszelkie prawa do tej nazwy, ha.
              • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 20.03.23, 21:34
                Pudło, panowie! 😛

Dajesz, a ja zastrzegę do ministrzycy. Będziemy bogaci.
                • pies.na.czarnych Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 21.03.23, 01:50
                  Ministrantka. Trendy i na czasie ;)
                  • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 21.03.23, 02:11
                    hyhy :)
      • snajper55 Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 22.03.23, 10:01
        pies.na.czarnych napisała:

> Ja moge oddać jej paszport bez bicia. Pojadę sobie na dowód osobisty :)

Wobec osób bez paszportu polska Straż Graniczna będzie stosować pushbacki, czyli zawracać do Polski.

S.
    • edico Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 21.03.23, 01:35
      Jakoś dziwnie \ogórek kojarzy mi się z Millerem.
      • x2468 Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 21.03.23, 23:17
        Nie pani Ogórek lecz Ogórkowa. Jaka ogórkowa jest każdy wie.
        • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 21.03.23, 23:29
          Ogórzyca.
          • horpyna4 Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 22.03.23, 08:48
            Ogóra.
            • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 22.03.23, 10:05
              Cukinia?
              • czan-dra Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 22.03.23, 10:21
                OGÓREK SUYO LONG.
        • pies.na.czarnych Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 22.03.23, 00:35
          > Jaka ogórkowa jest każdy wie.

Ogórkowa jest dobra na kaca, ale Ogórkowa pogarsza jego efekty.
          • gerlalt Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 22.03.23, 10:13
            Czy to forum to przekrój wyborców totalnej opozycji? Ja jebe nie dziwię się, że PiS będzie pierwszą partią która chapnie 3 kadencje pod rząd🙉🤣🤣🤣🤣
            • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 22.03.23, 10:19
              O, nowy. Przedstaw się ładnie, stań na jednej nóżce, złap się za warkoczyki i powiedz wierszyk po norwesku :D
              • czan-dra Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 22.03.23, 10:23
                A skąd to weźmie warkoczyki, chyba że wyszarpie proboszczowi,
                Norwesku? Po wolsku będzie problem, a co dopiero w obcym jemu językowi
                • gerlalt Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 22.03.23, 10:45
                  Witam absolwentów wyższych szkół gotowania na gazie w tym wybitnych humanistów, udatnych pracowników biedronki i innych dyskontów obecnych w waszym pięknym kraju. Nie mogę zapomnieć o absolwentach zasilających profesjonalne kadry macków i konkurencyjnych fast food'ów. Bądźcie pozdrowieni. Nie zmienia to jednak faktu, że PiS będzie rządził 12 lat. Wyraźnie idą na rekord.
                • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 22.03.23, 10:52
                  No i powiedziało 😀
            • snajper55 Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 22.03.23, 10:20
              gerlalt napisał(a):

> Czy to forum to przekrój wyborców totalnej opozycji? Ja jebe nie dziwię się, że
              > PiS będzie pierwszą partią która chapnie 3 kadencje pod rząd🙉🤣🤣🤣🤣

Partia PiS ani razu nie rzadzila, ponieważ nie miała takiej większości. Rządziły koalicje z udziałem PiS.

Czy ty pokazujesz jaką wiedzę mają zwolennicy PiS?

S.
              • pies.na.czarnych Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 22.03.23, 11:20
                ani partia, ani koalicje. Rządzi naszczalnik.
              • gerlalt Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 22.03.23, 11:36
                Mylnie zakładasz, że mam poglądy polityczne. Mój pogląd to żyć jak mi się podoba i popieram każdy rząd który mi w tym nie przeszkadza i nie próbuje okraść. Rząd PO już raz ukradł moje pieniądze więc odpowiedz sobie sam czy ich lubię.
                • yoma Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 22.03.23, 11:53
                  Pisi cyngiel o kradzieży, rozkoszne 😂

Ludzie, jest dobrze. Nastolatków już biorą do okopów 😊
                  • gerlalt Re: pisia moskwa ubolewa że nie mogą odbierać 22.03.23, 12:50
                    A to było miłe, to o nastolatku dziękuję.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka