czan-dra 21.03.23, 18:57 I postawić pytanie Za co lubię pis?, I dlaczego nie noszę przypinki z nazwą pis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 19:02 A z przypinką jest tak, iż mój kolega przypiął sobie toto i został opluty, dwa razy otrzymał w strzał pysk i był poszczuty psem, sześć szwów, jak w mordę strzelił, a nawet z mieszkania nie wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 19:42 Rozwód w trybie ekspresowym czy zwykłym? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 19:51 Ekspresowym, i dzieci się go prawnie wyrzekły, kot nasikał mu na motor, przez co zardzewiał, motor nie sierściuch, same straty z bycia pisiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 20:33 Przepraszam za osobiste pytanie, ale czy wciąż jest twoim kolegą? 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 20:37 Nie. A taki był fajny. A tak na marginesie, jak możesz pytać? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 20:41 Z ciekawości babskiej, albowiem znam takie jedno towarzystwo, co im się w nim zalągł pisior i całkiem długo go znosili. Ale jak wreszcie pogonili, to skutecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 20:45 Jak się pisior zalęgnie, to ciężko go pogonić, wiem coś o tym, to coś na kształt karalucha, wredne, złośliwe, bez uczuć wyższych. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 20:47 Na forum widać :D Poddali go twardemu ostracyzmowi, czyli śmierci cywilnej, i nie ma pisiora. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 20:52 yoma napisała: > Przepraszam za osobiste pytanie, ale czy wciąż jest twoim kolegą? 😀 > Jak się ma twój śwogier? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 20:53 Ale on nie pisior, on konfederasta :) Szczerze mówiąc, nie wiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 20:56 Łeee, on li tylko niedojrzały umysłowo. Dwie półki dalej od pisich. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 20:58 A wiecie, co jest najgorsze - raz szwagier, zawsze szwagier. Stosunek powinowactwa nie ustaje 🤯 Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 23:32 Dorsz nie ryba, szwagier nie rodzina jak mawiają Kaszebe. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 23:36 Dzięki za pociechę :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k alesz w ogole nie lubie PiSu. 21.03.23, 19:06 czan-dra napisał: > Za co lubię pis? alesz za nic. PiSi sa mi obojetni. nienawidze tylko kapitalistow z Platfusiarni - udajacych liberalow. tyle tylko, ze ten liberalizm jest wylacznie dla bogatych. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: alesz w ogole nie lubie PiSu. 22.03.23, 16:31 j-k napisał: > czan-dra napisał: > > Za co lubię pis? > alesz za nic. > PiSi sa mi obojetni. > > nienawidze tylko kapitalistow z Platfusiarni - udajacych liberalow. Jacy Oni kapitaliści :) To zwykli politycy wspierający oligarchów i wsPOmajający ich w decyzjach, które od nich zależą ...jak w Rosji. > > tyle tylko, ze ten liberalizm jest wylacznie dla bogatych. > Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: alesz w ogole nie lubie PiSu. 23.03.23, 03:10 Lepsi politycy z PO od przestępców z PiS. S. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k alesz w ogole nie lubie PiSu. - za to... 23.03.23, 15:29 snajper55 napisał: > Lepsi politycy z PO od przestępców z PiS. dla bogatszych - tak dla biedniejszych - nie. J.K. ekonomista Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 22:16 Czują gorący oddech na swoich wypasionych karkach. Wewnętrzny sondaż: PiS: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29583823,wewnetrzny-sondaz-pis-na-czele-ale-platforma-ma-prawie-30.html#s=BoxOpImg1 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 22:25 Sprawdzam, co jest na TikToku PiS. :) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29582715,nie-tylko-fogiel-i-prowokujace-pytania-do-mlodych-co-jest-na.html#s=BoxOpImg9 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A gdyby odwrócić pytanie pomocnika piekarza? 21.03.23, 23:28 Masz zdrówko, ja bym się brzydziła :) Odpowiedz Link Zgłoś