Dodaj do ulubionych

zakończyła karierę sportową Joanna Jóźwik,...

31.03.23, 03:58
...dla mnie wicemistrzyni olimpijska z Rio 2016, która miała to nieszczęście, że jej najlepsze lata przypadły na haniebne praktyki pozwalające funkcjonalnym i hormonalnym mężczyznom startować z kobietami w imię polit-poprawności wymuszanej przez światowe post-tępactwo, które odbierało zawodniczkom prawo do uczciwego startu w zawodach na równych prawach.

Zawsze będę pamiętał bieg na 800 m kobiet, w którym wygrali trzej czarni faceci, a potem jeszcze usiłowali się ściskać z płaczącymi dziewczynami, które przybiegły za nimi. Co to była za hańba i ohyda. Joanno Jóźwik, 2. w tym biegu wśród kobiet, masz u mnie wielki złoty medal za wszystko.

Proszę, oto jedne z najsmutniejszych i najobrzydliwszych 2 minut w historii ruchu olimpijskiego.
olympics.com/en/video/women-s-800m-final-rio-2016-replays
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: zakończyła karierę sportową Joanna Jóźwik,... 31.03.23, 05:08
      zdravko_vypic napisał:

> ...dla mnie wicemistrzyni olimpijska z Rio 2016, która miała to nieszczęście, ż
      > e jej najlepsze lata przypadły na haniebne praktyki pozwalające funkcjonalnym i
      > hormonalnym mężczyznom startować z kobietami w imię polit-poprawności wymuszan
      > ej przez światowe post-tępactwo, które odbierało zawodniczkom prawo do uczciweg
      > o startu w zawodach na równych prawach.
      >
      > Zawsze będę pamiętał bieg na 800 m kobiet, w którym wygrali trzej czarni faceci
      > , a potem jeszcze usiłowali się ściskać z płaczącymi dziewczynami, które przybi
      > egły za nimi. Co to była za hańba i ohyda. Joanno Jóźwik, 2. w tym biegu wśród
      > kobiet, masz u mnie wielki złoty medal za wszystko.
      >
      > Proszę, oto jedne z najsmutniejszych i najobrzydliwszych 2 minut w historii ruc
      > hu olimpijskiego.
      > olympics.com/en/video/women-s-800m-final-rio-2016-replays

Za 10 lat nie doleciałaby na tę olimpiadę z powodu wyczerpania rocznego limitu lotów samolotami.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka