Dodaj do ulubionych

Znaleziono "mózg" pisu

04.04.23, 08:00
i owy mózg ma drzwi do kaczyńskiego otwarte, nie, nie wiem czy sypialni, ale drzwi ma otwarte, i to jest ten mityczny mózg, a tak szczerze, jaki to mózg, skoro nie potrafi ostrzec przed kradzieżami, vide bielan i reszta tych 233 przestępców, no i mędrka chcą wepchnąć na 1 w Toruniu, co nie gwarantuje wejścia do sejmu, a, czas na nazwisko owego mędrca, Szczucki, i jest jeszcze szefem Akademii Prawa i Sprawiedliwości. Nasi rozmówcy z obozu PiS dodają, że chce być także posłem, bo wtedy nabiera się wagi politycznej, a na tej "akademii" uczą chodzenia w gajerku, jedzenia nożem i widelcem? Bo bon motu na pewno nie, widać to po wypowiedziach złożonych z trzech zdań, gubią się i nadrabiają obelgami.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29627724,ma-otwarte-drzwi-do-gabinetu-kaczynskiego-prawniczy-mozg-pis.html#do_w=46&do_v=723&do_st=RS&do_sid=1016&do_a=1016&s=BoxNewsImg4&do_upid=723_ti&do_utid=29627724&do_uvid=1680542331803
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Znaleziono "mózg" pisu 04.04.23, 10:56
      A warto wiedzieć 😎
      • czan-dra Re: Znaleziono "mózg" pisu 04.04.23, 11:40
        Pani Yoma napisała:
        A warto wiedzieć 😎

Co na przykład, czy to że mają jeden mózg na wszystkich?
        Czy też to, że kaczyński wpuszcza go do swej alkowy, czy jak oni nazywają ten jego barłóg?
        • yoma Re: Znaleziono "mózg" pisu 04.04.23, 12:27
          Warto wiedzieć, kto jest jednym z aktualnie rządzących, po prostu.
        • horpyna4 Re: Znaleziono "mózg" pisu 04.04.23, 14:42
          Jak przeczytałam sam tytuł wątku, to zaczęłam się zastanawiać: wystarczyła lupa, czy potrzebny był mikroskop?
          • obrotowy i jak niewiele tego "musgu" potrzeba... 04.04.23, 14:55
            horpyna4 napisała:
            > Jak przeczytałam sam tytuł wątku, to zaczęłam się zastanawiać: wystarczyła lupa
            > , czy potrzebny był mikroskop?

i jak niewiele tego "musgu" potrzeba, zeby terroryzowac takiego czandre

- i przyprawiac go o nieustajaca chandre :)))
    • j-k NaCl - rzeczywiscie nie ma pH 04.04.23, 14:12
      czan-dra napisał:

NaCl nie ma w ogóle pH.

- istotnie. staly NaCl nie ma pH

A teraz prawda, ~7 (1 % roztwór wodny w temp. 25 °C), 8-9 (5 % roztwór wodny w temp. 25°C)).

prawda. - tylko ze rozwor wodny NaCl - to zupelnie cos innego, niz suchy NaCl.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
      chemik
      • czan-dra Re: NaCl - rzeczywiscie nie ma pH 04.04.23, 19:17
        Jak ktoś mówi o pH, to ma z definicji na myśli roztwory wodne. No chyba, że faktycznie myśli o funkcji kwasowości Hammetta w innych protycznych rozpuszczalnikach niż woda.
        Chemik, taaaa.
        • j-k cieszy, ze chandra trzepie cie mniej, hloopcze, 05.04.23, 14:35
          czan-dra napisał:

> Jak ktoś mówi o pH, to ma z definicji na myśli roztwory wodne. No chyba, że
          > faktycznie myśli o funkcji kwasowości Hammetta w innych protycznych rozpuszczal
          > nikach niż woda.

> Chemik, taaaa.

cieszy, ze chandra trzepie cie mniej, hloopcze,

otusz nie ma takiej definicji - a tylko zwyczajowo uwaza sie , ze chodzi o roztwory wodne.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.

a tera odmarsz i szlifowac przyszla koalicje PiSu z Polska 2050 - Szymka.

bedzie to podwojna Polska i bedziemy nazywac ja: - Pollska.
    • ave.duce Re: Znaleziono "mózg" pisu 04.04.23, 16:39
      "Szczucki" to od "szczucia"?
    • pies.na.czarnych Re: Znaleziono "mózg" pisu 05.04.23, 13:29
      Naukowcy zrekonstruowali twarz białego człowieka z prehistorii. Nasz forumowy gefrejter się ucieszy:)))

Zespół brazylijskich naukowców zrekonstruował twarz mężczyzny, który żył około 30 000 lat temu na terenie dzisiejszego Egiptu. Użyli dziesiątek cyfrowych obrazów, które złożyli razem.
      https://images.vrt.be/width1280/2023/04/04/b349c435-d300-11ed-91d7-02b7b76bf47f.jpg
      ortogonline-com.translate.goog/doc/pt_br/OrtogOnLineMag/6/NazletKhater2.html?_x_tr_sch=http&_x_tr_sl=pt&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=pt-BR&_x_tr_pto=wapp
    • privus Re: Znaleziono "mózg" pisu 05.04.23, 14:27
      Bez badań laboratoryjnych nie uwierzę :)
    • szczypawka.jadowita Re: Znaleziono "mózg" pisu 06.04.23, 09:40
      Przypomina się stary dowcip. W sklepie u rzeźnika klient widzi móżdżek różnego pochodzenia pyta:
      - Dlaczego ten móżdżek Szczuckiego taki drogi? Taki cenny, że tak mało i tyle kosztuje?
      Rzeźnik odpowiada.
      - A czy pan wie ilu Szczuckich potrzeba by było na kilogram mózgu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka