Dodaj do ulubionych

Następna z pisu z lekka ograniczona

05.04.23, 10:12
Wiceminister rozwoju i technologii Olga Semeniuk-Patkowska, ta wg której będziemy mieli kosmodrom, teraz ta pisgła baba błysnęła niczem gwiazda zaranna, „Dobrobytu mieszkaniowego nie będzie, jak nie będzie dbałości o Kościół, historię i Polskę” , więc tej paskudzie się marzy że, kler będzie nadawał mieszkania wierzącym, i co najmniej 11 razy będącymi na pielgrzymce, na kolanach, no i suto dającym na tacę i pod tacą, no i w ogóle dającym, a zwłaszcza młodych ministrantów, no i temu popychle coś się poyebało w deklu, niechaj temu ktoś przeczyta Konstytucję, reasumując, jest idiotką, i tego nic nie zmieni.

natemat.pl/479870,dziwna-teoria-semeniuk-patkowskiej-bez-kosciola-nie-bedzie-mieszkan
Obserwuj wątek
    • s12345s Re: Następna z pisu z lekka ograniczona 05.04.23, 10:44
      Dbałości o historię Kk, o której to nie naucza się na religii i w kościòłkach. 😀😀😀
    • privus Re: Następna z pisu z lekka ograniczona 05.04.23, 14:29
      A pisałeś niedawno, że znaleziono mózg PiS-u :)
      • j-k "musk" PiS-u pali czandre w palce. 05.04.23, 15:15
        privus napisał:
        > A pisałeś niedawno, że znaleziono mózg PiS-u :)

"musk" PiS-u , ktory czandra znalazl, pali go w palce.

i dlatego chandra tak nim rzuca.
        • czan-dra Re: "musk" PiS-u pali czandre w palce. 05.04.23, 15:32
          To już nie jest nawet śmieszne, li tylko żałosne, szkoda, kiedyś mnie bawiłeś, a teraz ....... .
          • j-k Re: "musk" PiS-u pali czandre w palce. 05.04.23, 15:42
            czan-dra napisał:
            > To już nie jest nawet śmieszne, li tylko żałosne, szkoda, kiedyś mnie bawiłeś,
            > a teraz ....... .

to jusz jakis postep.
            - zamelduj sie, kiedy zaczne cie wqoorviac - niczym PiSi - chociaz jestem tylko skromna Lewica...
    • privus Re: Następna z pisu z lekka ograniczona 05.04.23, 14:54
      czan-dra napisał:

> Wiceminister rozwoju i technologii ...

Ujeżdżania wiernych?
    • adam111115 Re: Następna z pisu z lekka ograniczona 05.04.23, 15:37
      Jak była u Gowina kiedyś to jeszcze jej nie waliło w dekiel. Jak tylko przystąpiła do gangu olsena z nowogrodzkiej to zaczęła gadać głupoty no i mamy co mamy. Znowu potwierdza się że głupota to bilet wstępu do pisiarni.
      • horpyna4 Re: Następna z pisu z lekka ograniczona 05.04.23, 18:16
        Widocznie u Gowina nie częstowali żadnym ziołem, a na Nowogrodzkiej jest go pod dostatkiem. To wyjaśniałoby sprawę.
        • ave.duce Re: Następna z pisu z lekka ograniczona 05.04.23, 20:03
          Kiedy była u Gowina?
          • adam111115 Re: Następna z pisu z lekka ograniczona 05.04.23, 20:15
            Racja. Nie była. Mój błąd. Jakoś tak mi się z Porozumieniem kojarzyła. No to potwierdza tylko ze głupota to partyjne credo gangu olsena z nowogrodzkiej.
            • ave.duce Re: Następna z pisu z lekka ograniczona 06.04.23, 20:05
              Bywa. Pewnie chodziło o Emilewicz, która "kiedy wstaje codziennie rano, myje się i staje w łazience przed lustrem, to nie ma sobie nic do zarzucenia"...
    • zlamas-kutany Przeciwnie, to bardzo mądra niewiasta 05.04.23, 15:44
      czan-dra napisał:

> Wiceminister rozwoju i technologii Olga Semeniuk-Patkowska, ta wg której będzie
      > my mieli kosmodrom,
      > ta Konstytucję, reasumując, jest idiotką, i tego nic nie zmieni.
      >
      Nareszcie będzie przy budowie tego kosmodromu wykorzystać stępkę , która od 2017 roku rdzewieje w Szczecinie. Rdzewieje, mimo, ze była poświęcona przez kieckowego:

www.money.pl/gospodarka/stepka-pod-prom-stoi-od-2017-r-stocznia-istnieje-tylko-teoretycznie-6353635877484161a.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka