Dodaj do ulubionych

stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się imać

23.04.23, 10:15
stworzyli taki klimat by swoich kara nie mogła się imać

Sąd orzekł, że jest groźny nawet za kierownicą. Zasądził odsiadkę w zawiasach gdy okaleczył rowerzystkę, z równoczesnym zakazem polowania autem na ofiary. Poluje nadal, bo jak całe prawactwo wyrok ma za nic.
A jaki do niedawna był niepodległy z marszu, prawy i sprawiedliwy. Dziwne, że jeszcze nie dostał jednej willi z tych czarnkowych plusów. Może choć celę plus, koniecznie z wyszynkiem. Wszak jazdę po pijanemu też zaliczył.
A że kto tylko wpatrzony w ekran gadzinówki o nim nie usłyszy,
to podpowiadam, że tu 🤟zę o…
(a niech zgadnie).

Obserwuj wątek
    • hordol Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 23.04.23, 10:57
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,175766862,175766862,Jestes_w_PiS_policja_ci_moze_naskoczyc.html
    • ireneo Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 23.04.23, 11:19
      Był w pisie i jest nadal w związku ze swoją paciorkowatoscią i klerykałową podnóżkowość traktowany jak swój, podobnie jak Kukiz. Andrzej D. czy Pawłowiczowa nie są w pisie, przez co nie muszą płacić składek, ale czy przez to nie są pisuarami? Wybralem tych dwoje, gdyż oni dla partii gotowi są "jaskrawie" łamać konstytucję.
    • pies.na.czarnych Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 23.04.23, 12:44
      Może ktoś kto oglądał całość tego reportażu odpowie mi na proste pytanie. Czy dziennikarze, którzy wiedząc, ze ten typ ma zakaz prowadzenia samochodu poinformowali o tym milicję, czy tylko spokojnie robili film?
      tvn24.pl/najnowsze/reportaz-superwizjera-zawisza-bezkarny-komentarze-po-emisji-6970511
      Chciałbym zauważyć, ze jeżeli tego nie zrobili od razu to również popełnili oni przestępstwo.
      • don.kichote Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 23.04.23, 13:04
        pies.na.czarnych napisała:

> Czy dziennikarze, którzy wiedząc, ze ten typ ma zakaz prowadzenia samochodu poinform
        > owali o tym milicję, czy tylko spokojnie robili film?

A jak myślisz?
        Gdyby powiadomili, to nie byłoby reportażu.
        Po drugie - to ta sama "gwiazda" dziennikarstwa śledczego, nagradzana przez współplemieńców za zniszczenie życia min. Szeremietiewa, którego sąd uniewinnił po siedmiu latach procesu.

> Chciałbym zauważyć, ze jeżeli tego nie zrobili od razu to również popełnili oni
        > przestępstwo.

I co z tego?
        "Nie mamy pańskiego płaszcza..." a poza tym, już słyszę to medialne wycie. gdyby ktoś spróbował krzywo na tę "gwiazdę" spojrzeć...
        • pies.na.czarnych Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 23.04.23, 13:37
          Masz rację Doń. Bertold Kittel, to jest tan sam dziennikarz, który dał się nabrać na ustawkę z kamienicą Banasia.
      • ireneo Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 23.04.23, 13:05

> Może ktoś kto oglądał całość tego reportażu odpowie mi na proste pytanie. Czy d
        > ziennikarze, którzy wiedząc, ze ten typ ma zakaz prowadzenia samochodu poinform
        > owali o tym milicję, czy tylko spokojnie robili film?
        > tvn24.pl/najnowsze/reportaz-superwizjera-zawisza-bezkarny-komentarze-po-emisji-6970511
        > Chciałbym zauważyć, ze jeżeli tego nie zrobili od razu to również popełnili oni
        > przestępstwo.
        Nawet ten reportaż jest "doniesieniem".
        Czytanie linkowanego z namysłem daje odpowiedż na zadawane sobie pytanie czy fakt taki zgłoszono:
        "Drogówka dostała na tacy podaną przez was informację, że pan Artur dojeżdża codziennie, prawdopodobnie z domu z Wilanowa na Mokotów, gdzie mieści się jego biuro. Wierzę w to, że prędzej czy później drogówka dokona kontroli i skończy wyczyny pana Artura - powiedział Konkolewski'.
        Drogówka dostała obrazek "kieriwcy" i auta. Czy są inne gdzie widać jak prowadzi?
        Nie widziałem filmu,więcnhe wiem. Były widea jak gabloty z tow. Jarosławem, Sasinem i innymi łamały przepisy ale już o reakcjach nic nie czytałem. Zapewne umorzono z braku uprawnień dojnej policji.
        • pies.na.czarnych Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 23.04.23, 13:34
          > Nawet ten reportaż jest "doniesieniem".

Widząc kompletnie pijaną osobę siadającą za kierownicą będziesz filmował i później czekał aż redakcja opublikuje ten film z twoim przemyślanym tekstem? Oczywiście czekał będziesz z szczerą nadzieją, z ktoś ważny s drogówki po obejrzeniu twojego reportażu odpowiednio zareaguje. Tak to sobie wyobrażasz?

Z tego krótkiego wywiadu, który zalinkowałem, dowiedziałem się jeszcze jednej ciekawej rzeczy. Ten typ ma 10 lat w zawiasach. Nie dziwi mnie, ze żaden prokurator jeszcze nie kazał go zgarnąć. Przecież on naruszył warunki wyroku i powinien natychmiast znaleźć się za kratami, a pisich przecież wyroki nie obowiązują.
          • ireneo Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 23.04.23, 13:39

> > Nawet ten reportaż jest "doniesieniem".
            >
            > Widząc kompletnie pijaną osobę siadającą za kierownicą będziesz filmował i późn
            > iej czekał aż redakcja opublikuje ten film z twoim przemyślanym tekstem? Oczywi
            > ście czekał będziesz z szczerą nadzieją, z ktoś ważny s drogówki po obejrzeniu
            > twojego reportażu odpowiednio zareaguje. Tak to sobie wyobrażasz?
            >
            > Z tego krótkiego wywiadu, który zalinkowałem, dowiedziałem się jeszcze jednej c
            > iekawej rzeczy. Ten typ ma 10 lat w zawiasach. Nie dziwi mnie, ze żaden prokura
            > tor jeszcze nie kazał go zgarnąć. Przecież on naruszył warunki wyroku i powinie
            > n natychmiast znaleźć się za kratami, a pisich przecież wyroki nie obowiązują.
            >
            +++ kompletnie pijany? a nie lepiej kompletnie pijany i jeszcze niewidomy
            • pies.na.czarnych Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 23.04.23, 13:44
              Nie bełkocz, tylko odpowiedz na proste pytanie!
              • ireneo Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 23.04.23, 13:54

> Nie bełkocz, tylko odpowiedz na proste pytanie!
                >
                Czy to nie ty usłyszałeś od MediaMarktu, że nie są dla idiotów? Nie pękaj, Media Ekspert są😂🤣😂
                • pies.na.czarnych Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 23.04.23, 13:58
                  Z dnia na dzień robisz się coraz bardziej żałosny. Zamiast odpowiedzieć na proste pytanie uciekasz się do durnych wycieczek osobistych.
          • hordol Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 23.04.23, 14:33
            facet narusza warunki poprzedniego wyroku ale trudno aby policja obserwowała prewencyjnie 24 h/dobę kazdego takiego kierowcę tylko po to aby go złapać gdy "zawiasy" naruszy
            osobiście mam nadzieję ,że zostanie za to ukarany
            • ireneo Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 23.04.23, 14:43
              hordol napisała:

> facet narusza warunki poprzedniego wyroku ale trudno aby policja obserwowała pr
              > ewencyjnie 24 h/dobę kazdego takiego kierowcę tylko po to aby go złapać gdy "z
              > awiasy" naruszy
              > osobiście mam nadzieję ,że zostanie za to ukarany
              +++++
              Teraz już powinni zainteresować się dokumentacją reporterską, za tydzień powinna być odpowiedź
            • pies.na.czarnych Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 23.04.23, 14:50
              hordol napisała:

> facet narusza warunki poprzedniego wyroku ale trudno aby policja obserwowała pr
              > ewencyjnie 24 h/dobę kazdego takiego kierowcę tylko po to aby go złapać gdy "z
              > awiasy" naruszy

Milicja nie musi, ale dziennikarz powinien był zgłosić ten przypadek. Jeśli się nie mylę milicja przyjmuje zgłoszenia 24\7.
            • ireneo Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 23.04.23, 16:44
              hordol napisała:

> awiasy" naruszy
              ++++
              przejrzałem prasę, inne media i bez szans na reakcję tow. Kamińskiego czy zerówki - brak informacji o tym w gadzinowych, a jedynie w kłamliwych polskojęzycznych. To jak zwykle manipulacje i nagonka na prawych, uczciwych obywateli co stoją naprzeciwko zomo. Pomyślą czy potwarców nie ścigać jak bure suki.
    • pies.na.czarnych Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 24.04.23, 12:06
      https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/342721734_623505445950470_4749770237670982880_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=N1WrOcQFgeoAX97rUOy&_nc_ht=scontent-ams2-1.xx&oh=00_AfBTqv1lShIkWoxzhh73MwOLbTxxnFQttlljxPls9GQzcg&oe=644BA21B
      • ireneo Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 24.04.23, 12:28

> https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/342721734_623505445950
> 470_4749770237670982880_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=N1WrOc
> QFgeoAX97rUOy&_nc_ht=scontent-ams2-1.xx&oh=00_AfBTqv1lShIkWoxzhh73MwOLbTxxnFQtt
> lljxPls9GQzcg&oe=644BA21B
        >
        Gościu pisze elaboraty gdy wystarczylo - o co chodzi, jestem przecie dorosły na co mam metrykę. On wygląda na zarazonego Mateuszem M. Lada godziny, a tow. Jaroslaw oznajmi - miałem okazję zapoznać się z tymi materiałami. Mam tutaj inne zdanie, orzecznictwo sądów polskich jest przeze mnie od wielu lat bardzo zdecydowanie i jednoznacznie krytykowane..
      • snajper55 Re: stworzyli klimat by swoich kara nie mogła się 24.04.23, 13:10
        Ma kartkę od Kaczyńskiego, że może auto prowadzić.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka