snajper55 27.04.23, 13:59 Kto nie za wojnami ten przeciwko niepodległości Polski. polskieradio24.pl/5/1222/artykul/3128224,jaroslaw-kaczynski-pomoc-ukrainie-jest-w-naszym-interesie-gdyby-upadla-bylibysmy-w-niebezpieczenstwie S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superspec1 Re: A tymczasem w PiS hołd wojenny 27.04.23, 14:17 Jestem za niepodległością UE z Polską albo i bez Polski.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: A tymczasem w PiS hołd wojenny 27.04.23, 14:24 Granica Ukrainy nad Odrą. Niech się Niemcy martwią.:) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A tymczasem w PiS hołd wojenny 27.04.23, 17:31 pies.na.czarnych napisała: > Granica Ukrainy nad Odrą. Niech się Niemcy martwią.:) Raczej: Trzy nowe republiki autonomiczne wchodzące w skład Rosji: - Białoruska Republika Ludowa - Ukraińska Republika Ludowa - Polska Republika Ludowa W tej ostatniej stanowisko pierwszego sekretarza Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej (d. Prawo i Sprawiedliwość) zajmuje dożywotnio towarzysz Ярослав Качиньский (Jarosław Kaczyński). S. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: A tymczasem w PiS hołd wojenny 27.04.23, 21:13 Dlaczego Polska Republika Ludowa? (Польская Народная Республика). Prędzej historyczny, powiększony do Odry Привислянский край (Nadwiślański Kraj). Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: A tymczasem w PiS hołd wojenny 28.04.23, 15:12 Bracia:) ukraińscy zaczynaja grozić! - Przy kryzysie, jaki mamy w sektorze mleka, dodatkowo zamknięcie dla nas ukraińskiego rynku byłoby dramatem - powiedziała Agnieszka Maliszewska, dyrektorka Polskiej Izby Mleka. Ostrzegła, że Ukraina groziła wprowadzeniem identycznych restrykcji wobec Polski, a nasz kraj eksportuje na Ukrainę znacznie więcej, niż importuje. next.gazeta.pl/next/7,151003,29708775,branza-mleczarska.html#do_w=52&do_v=478&fallback=true&do_st=RS&do_sid=602&do_a=602&s=BoxBizImg9&do_upid=478_ti&do_utid=29708775&do_uvid=1682628295928 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Amerykanie sie na to nie zgodza 28.04.23, 15:51 superspec1 napisał(a): > Jestem za niepodległością UE z Polską albo i bez Polski.:) Amerykanie sie na to nie zgodza a Polska - wierny sojusznik Ameryki - im w tym dopomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Amerykanie sie na to nie zgodza 28.04.23, 16:01 pies.na.czarnych napisała: > W czym? > w trzymaniu Unii na amerykanskiej smyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Amerykanie sie na to nie zgodza 28.04.23, 16:12 superspec1 napisał(a): > Jestem za niepodległością UE z Polską albo i bez Polski.smile > j-k napisał(a): > Amerykanie sie na to nie zgodza Z tego co napisałeś wcześniej jasno wynika, ze Amerykanie nie zgodzą się na niepodległość Ukrainy. Nie dziwi mnie to zwłaszcza po rozmowie Zelenskiego z Xî, o której Amerykanie nie byli wcześniej powiadomieni. Czyżby wszystkim ostygły uczucia miłości do Urkow? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k czytaj dzidziu uwazniej: 28.04.23, 16:26 pies.na.czarnych napisała: Z tego co napisałeś wcześniej jasno wynika, ze Amerykanie nie zgodzą się na niepodległość Ukrainy. czytaj dzidziu uwazniej: bo to bylo tak: > Jestem za niepodległością UE z Polską albo i bez Polski.:) - Amerykanie sie na to nie zgodza ERGO: - z tekstu wynika jasno, ze Amerykanie sie nie zgodza na niezaleznosc Unii od Ameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: czytaj dzidziu uwazniej: 28.04.23, 16:31 Faktycznie masz tym razem rację. Zasugerowałem się tematem wątki i stąd ta Ukraina. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś