Dodaj do ulubionych

sen wariata śniony nieprzytomnie

28.04.23, 09:22
Miałem dzisiaj nieprzyjemność wysłuchania wysłuchania w III programie PR o godz. 8.45 rozmowy z p.ministrem sprawiedliwości Zbigniewem Ziobrą. Takiej ilości bzdur,kłamstw i paranoicznych majaczeń nie słyszałem do tej pory nawet w Polsce okupowanej przez PiS.
Otóż zdaniem tego wybitnego polityka zagraża nam śmiertelne Europa od przewodem PiS, która nie dość, że zabrania nam w dalszym ciągu oddychać trującym powietrzem to dąży do zlikwidowania polskiej armii, suwerenności,dobrobytu,demokracji i praworządności a na koniec zlikwiduje nam możliwość kąpania się w brudnych i zatrutych ściekach i zostaniemy niewolnikami Niemiec. Zachęcam wszystkich do wysłuchania tej kuriozalnej rozmowy.
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: sen wariata śniony nieprzytomnie 28.04.23, 10:52
      przepraszam za liczne literówki ale ręce drżały mi od śmiechu jak pisalem.
      • horpyna4 Re: sen wariata śniony nieprzytomnie 28.04.23, 11:22
        Nie wysłucham, bo wcale mnie to nie śmieszy. Ten psychopata jest wśród rządzących moim krajem.
        • 99venus Re: sen wariata śniony nieprzytomnie 28.04.23, 11:37
          Żałuj. To było tak prymitywne,głupie i całkowicie bezzasadne,że moim zdaniem powinno być pamiętane i cytowane. Szczególnie w okresie przedwyborczym. Naród powinien wiedzieć jakich psychopatówwwybiera.
          • yoma Re: sen wariata śniony nieprzytomnie 28.04.23, 12:03
            My tu wiemy :)

Chyba nie dałabym rady posłuchać. Brzydliwa jestem.
            • 99venus Re: sen wariata śniony nieprzytomnie 28.04.23, 12:56
              Gdybyś posłuchała z jaką emfazą mówił i jak mu drżał głos i ile wysiłku włożył żeby w ciągu 15 minut wymienić wszystkie grzechy Unii i imperialistyczne ciągoty Niemiec to może zmieniłabyś zdanie.
              • yoma Re: sen wariata śniony nieprzytomnie 28.04.23, 14:12
                Wiesz co? Piąteczek jest. Co to jest piąteczek? W piąteczek wychodzi całe stado nowej, potencjalnie zarąbistej muzyki. Szkoda mi życia i uszu na kiepski kabaret, zwłaszcza że i tak nigdy nie przepadałam za kabaretami.

Jednego pisiora raz usłyszeć, to tak jakby usłyszeć wszystkich, zawsze. A zdanie o p. Zbyszku mam wyrobione, nie bój się.
    • pies.na.czarnych Re: sen wariata śniony nieprzytomnie 28.04.23, 11:57
      Tu masz następnego tvn24.pl/tvnwarszawa/ulice/trasa-s7-z-warszawy-do-tarczyna-otwarcie-7009107
      • 99venus Re: sen wariata śniony nieprzytomnie 28.04.23, 12:59
        Oni wszyscy mają coś dziwnego w genach.
        • yoma Re: sen wariata śniony nieprzytomnie 28.04.23, 14:14
          Bo oni nie z łona kobiety, lecz odbijani sztancą, takie jest moje zdanie. Jakby takiemu zrobić wiwisekcję, to w środku zamiast mózgu zobaczylibyśmy mnóstwo migających diod.
    • pies.na.czarnych Re: sen wariata śniony nieprzytomnie 28.04.23, 13:09
      > Otóż zdaniem tego wybitnego polityka zagraża nam śmiertelne Europa od przewodem PiS,

Jesteś pewien, ze tak powiedział? "Pod przewodem PiS". Gdybym ja był PrezesPanem to za takie słowa kazałbym go rozstrzelać na miejscu :)
    • szwampuch58 Re: sen wariata śniony nieprzytomnie 28.04.23, 13:25
      Polakom to nie przeszkadza
      • yoma Re: sen wariata śniony nieprzytomnie 28.04.23, 14:15
        Przepraszam, jestem Polką i mnie przeszkadza 👅
        • szwampuch58 Re: sen wariata śniony nieprzytomnie 28.04.23, 15:25
          Tu wszystkim przeszkadza a Zero spokojnie udziela wywiadu i to sie liczy
          • yoma Re: sen wariata śniony nieprzytomnie 28.04.23, 15:27
            Głasku, głasku, z celi nie poudziela :)
    • pies.na.czarnych Re: sen wariata śniony nieprzytomnie 28.04.23, 15:47
      Będzie tak jak już wcześniej tu pisałem. Ziobro pójdzie siedzieć za długi :))))

Sąd Apelacyjny w Warszawie oddalił powództwo Skarbu Państwa reprezentowanego przez ministra sprawiedliwości przeciwko redaktorowi naczelnemu portalu tvn24.pl. Tym samym zmienił orzeczenie sądu pierwszej instancji, który nakazał publikację sprostowania do materiału "Tarcza plus" z czerwca 2020 roku. Sąd zasądził również od powoda koszty postępowania na rzecz pozwanego. Orzeczenie jest prawomocne.
      ;) Tak, tak wiem. Podatnik zapłaci.
      tvn24.pl/polska/sad-apelacyjny-oddalil-pozew-ministra-sprawiedliwosci-przeciw-redaktorowi-naczelnemu-tvn24pl-7019013

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka