Dodaj do ulubionych

Wyobrażacie sobie Dudową w takiej scenerii? :)

• 99venus Re: Wyobrażacie sobie Dudową w takiej scenerii? : 29.04.23, 17:58
      Nie żartuj . . . .
    • szwampuch58 Re: Wyobrażacie sobie Dudową w takiej scenerii? : 29.04.23, 18:29
      Na koncercie Zenka,oczywista oczywistosc
      • pies.na.czarnych Re: Wyobrażacie sobie Dudową w takiej scenerii? : 29.04.23, 18:53
        szwampuch58 napisał:

> Na koncercie Zenka,oczywista oczywistosc
        >

😂
        • aga-kosa Re: Wyobrażacie sobie Dudową w takiej scenerii? : 29.04.23, 19:07
          Ja Agaci współczuję - gdyby wzięła udział - też by były komentarze.
          Wydaje mi się, ze ona bywa tylko tam gdzie małż pozwala :( aga
          • pies.na.czarnych Re: Wyobrażacie sobie Dudową w takiej scenerii? : 29.04.23, 20:30
            Widocznie to lubi.
          • horpyna4 Re: Wyobrażacie sobie Dudową w takiej scenerii? : 30.04.23, 13:43
            Ja mam wrażenie, że raczej bywa wtedy, kiedy trudno jej się wymigać.
    • a.jej.rkoniak Re: Wyobrażacie sobie Dudową w takiej scenerii? : 30.04.23, 02:56
      a co w tym wielkiego?
      W POLSCE nie ma takich tradycji.
      Gdy się Kwach bujał, to mu to wypominano .....
    • stasi1 Re: Wyobrażacie sobie Dudową w takiej scenerii? : 30.04.23, 08:44
      Akurat dudowa ma ogólnie przechlapane. Jej mąż jest w partii która widzi w kobiecie kucharkę i do usługiwania mężowi . Do tego ta partia jest antyżydowska więc ją by wyznawcy kaczki zjadli jak by nie wpasowała w pisia poprawność
      • pies.na.czarnych Re: Wyobrażacie sobie Dudową w takiej scenerii? : 30.04.23, 12:46
        stasi1 napisał:

> Akurat dudowa ma ogólnie przechlapane. Jej mąż jest w partii która widzi w kobi
        > ecie kucharkę i do usługiwania mężowi .

Poseł. Konfederasta jest wykorzystywany przez partnera.

Robert Winnicki z Konfederacji o robieniu zakupów. "Prześladowania mężczyzn nie ustają" next.gazeta.pl/next/7,151003,29715166,robert-winnicki-z-konfederacji-o-robieniu-zakupow-przesladowania.html#do_w=52&do_v=478&fallback=true&do_st=RS&do_sid=603&do_a=603&s=BoxBizMT
    • privus Re: Wyobrażacie sobie Dudową w takiej scenerii? : 30.04.23, 18:50
      To nie są klimaty Syberii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka