Dodaj do ulubionych

Boi się pisia swołocz tuska, oj, boi

29.04.23, 19:23
zasikany tetryk, zwany dla ułatwienia kaczyńskim już po pięciu minutach bredził o tusku, nie o tym że w skrajnym ubóstwie żyje teraz prawie trzy miliony Ppolaków, że rośnie ta liczba, ino o tusku, że chciał zagłodzić dzieci, że chciał promować 8-9 miast, a reszta miała wyginąć?
Może zakłamany stary pierdziel by opowiedział o sukcesach swojej bandy, o inflacji, o zubożeniu, o oszuście obajtku, nie, tylko tusk i tusk, boją się go i to jak, mam nadzieję że jak dojdą do władzy, to powsadza te śmieci złodziejskie.
Chyba naprawdę zagłosuję na PO, po dwóch wyborach wracam do korzeni.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29713447,spotkanie-szefa-pis-jaroslawa-kaczynskiego-z-wyborcami-w-piekoszowie.html
Obserwuj wątek
    • j-k aby to jest moja wina, ze ja lubia Grzes Schetyna? 29.04.23, 20:45

chandra, nie boj zaby.

Donek napewno zostanie Prezydentem.

miasta Gdanska.

zasluzyl na to.
      • czan-dra Re: aby to jest moja wina, ze ja lubia Grzes Sche 29.04.23, 20:50
        Dziadzia, jest mi to obojętne, kto kim zostanie, ważne dla mnie jest by swołocz odsunięta od władzy została, dasz radę to przyswoić?
        Jak chcesz mogę napisać to powoli, bo wiem że u ciebie dziadzia ze zrozumieniem różnie bywa.
        • j-k ale czy to moja wina, ze mnie lubi Grzes Schetyna? 29.04.23, 21:11
          czan-dra napisał:
          > Dziadzia, jest mi to obojętne, kto kim zostanie,

no wlasnie, dzidziu,

mnie w sumie tesz, ale Donka stawiam na Prezydenta szczytnego Miasta Gdanska

a mojego ulubienca Grzesia Schetyne - na Prezydenta miasta Wroclawia.

i problem Platfusiarni bedzie rozdysponowany.

ew. zostanie pani Kopacz - ale ta to moze kopac wengiel pod Katowicami.

a
          • tapatik Re: ale czy to moja wina, ze mnie lubi Grzes Sche 29.04.23, 21:49
            Czyli nie zrozumiałeś. Ewentualnie świadomie manipulujesz.
            • j-k kpisz, czy udajesz ? 29.04.23, 21:54
              ze nie wiesz - czym jest polityka ?

jest osiaganiem "mozliwego"

- a chandra jest fantasta.

i dlatego mnie tak bawi.
              • tapatik Re: kpisz, czy udajesz ? 30.04.23, 21:45
                Piszę serio.

Z ostatnich sondaży wynika, że PiS wejdzie do sejmu, ale nie będzie mieć większości aby samodzielnie rządzić, ba, nawet z konfą nie będzie w stanie rządzić, a to wywołuje strach o którym pisze Czan-dra.
                Czyli zwycięstwo opozycji jest jak najbardziej możliwe, bez cudzysłowu.
                • j-k czyli udajesz ? 01.05.23, 17:27
                  tapatik napisał:
                  ędzie w stanie rządzić, a
                  > to wywołuje strach o którym pisze Czan-dra.
                  > Czyli zwycięstwo opozycji jest jak najbardziej możliwe, bez cudzysłowu.

Nie jest, bo jezyczkiem u wagi bedzie nie Konfa, tylko Holownia/PSL

- a tym politycznie i ekonomicznie blizej do PiSu . - niz do PO.
            • x2468 Re: ale czy to moja wina, ze mnie lubi Grzes Sche 01.05.23, 09:31
              Tresura nie uczy rozumienia, jedynie wpaja odruchy czego przykładem jest znany "pies Pawłowa". Kaczyński dopracował ta metodę ćwiczenia swoich klientów niemal do perfekcji, a wiec nie oczekuj ze cokolwiek zrozumieją.
        • pies.na.czarnych Re: aby to jest moja wina, ze ja lubia Grzes Sche 30.04.23, 02:48
          czan-dra napisał:

> Dziadzia, jest mi to obojętne, kto kim zostanie, ważne dla mnie jest by swołocz
          > odsunięta od władzy została, dasz radę to przyswoić?
          > Jak chcesz mogę napisać to powoli, bo wiem że u ciebie dziadzia ze zrozumieniem
          > różnie bywa.
          >

https://scontent-lcy1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/343924155_3056396527839925_3836036225536512451_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=snG1mSxd6-wAX_eHtZd&_nc_ht=scontent-lcy1-1.xx&oh=00_AfATO3dukmrspjnWch07TozE7VOzqhyRZ9CRu3_hsWweZw&oe=64522488
    • j-k ale pamietaj : - Rawa Ruska - wina Tuska. 01.05.23, 17:51
      czan-dra napisał:
      > Chyba naprawdę zagłosuję na PO, po dwóch wyborach wracam do korzeni.

ale pamietaj : - Rawa Ruska - wina Tuska.

- zatem - cobys nie zalowal zmarnowanego glosu :)
      • tapatik Re: ale pamietaj : - Rawa Ruska - wina Tuska. 01.05.23, 19:30
        Dlaczego głos na PO miałby być zmarnowany?
        • j-k Re: ale pamietaj : - Rawa Ruska - wina Tuska. 03.05.23, 06:56
          tapatik napisał:
          > Dlaczego głos na PO miałby być zmarnowany?

bo mozna glosowac na Holownie/PSL - ktorzy wejda do koalicji i beda mieli pare ministerstw
          a wiec wplyw na REALNE rzadzenie.
          • gerlalt Re: ale pamietaj : - Rawa Ruska - wina Tuska. 03.05.23, 08:11
            Czekaj! Tusk to ten którego pijany Zimmerman lał po pysku przed kamerami. Nosiciel płaszcza za Niemcami? Ciekawy gość prawie jak prostytutka🤣🤣🤣🤣🤣
            • czan-dra Re: ale pamietaj : - Rawa Ruska - wina Tuska. 03.05.23, 09:13
              O, ktoś zmienił futro i udają inkasenta z elektrowni, odpuść sobie trollu.
              • gerlalt Re: ale pamietaj : - Rawa Ruska - wina Tuska. 03.05.23, 12:25
                Poza komentarzem o politycznej prostytutce takie były fakty. Internet nie zapomina 🤣🤣
                • tapatik Re: ale pamietaj : - Rawa Ruska - wina Tuska. 03.05.23, 13:02
                  Nie. To jest twoja interpretacja.
          • tapatik Re: ale pamietaj : - Rawa Ruska - wina Tuska. 03.05.23, 13:13
            A głosując na PO zwiększasz szanse na odsunięcie obecnej ekipy od koryta.
            • gerlalt Re: ale pamietaj : - Rawa Ruska - wina Tuska. 03.05.23, 13:15
              Ja za to mam wrażenie że najgłośniej krzyczą ci których od koryta odsunięto. Co za różnica która ekipa dorywa się do koryta żreć chcą wszyscy tak samo.
              • tapatik Re: ale pamietaj : - Rawa Ruska - wina Tuska. 03.05.23, 14:20
                gerlalt napisał(a):

> Ja za to mam wrażenie że najgłośniej krzyczą ci których od koryta odsunięto.

Najgłośniej wrzeszczą ci przy korycie, bo mają władzę nad telewizją.

> Co za różnica która ekipa dorywa się do koryta żreć chcą wszyscy tak samo.

Nie tak samo. Za przednich rządów nie było aż tak bezczelnych przekrętów.
              • pies.na.czarnych Re: ale pamietaj : - Rawa Ruska - wina Tuska. 03.05.23, 14:25
                > Co za różnica która ekipa dorywa się do koryta żreć chcą wszyscy tak samo.

Nawet komuniści nie żarli tak na chama jak wy pisięta.

https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/344545162_589711069587692_5403120531884683108_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=kcSTe1xo3DAAX9Wptz9&_nc_ht=scontent-ams2-1.xx&oh=00_AfDaig15VqDELHRi0v0hhR52fymvdUs_PD5qkF2w-gNZHQ&oe=64573617
                • horpyna4 Re: ale pamietaj : - Rawa Ruska - wina Tuska. 03.05.23, 18:58
                  Widzisz, komuniści wierzyli, że będą rządzić do końca świata. Nie musieli aż tak na chama kraść, bo w razie potrzeby i tak sięgali po to, czego chcieli. Zupełnie nie spodziewali się utraty władzy. Poza tym wtedy była cenzura, o czym mało kto dziś pamięta; nie wszystko przeciekało do wiadomości publicznej.

Pisi z kolei boją się utraty władzy jak jasna cholera. Usiłują nie dopuścić do tego wszystkimi środkami, jakimi tylko mogą. Mają przecież gdzieś z tyłu głowy świadomość, że PZPR utraciła władzę w czasie, kiedy w Polsce stacjonowały jeszcze wojska radzieckie, a pisich Putin raczej nie obroni, bo teraz nie jest w stanie nawet gdyby chciał.
                  • tapatik Re: ale pamietaj : - Rawa Ruska - wina Tuska. 04.05.23, 08:42
                    A ci komuniści to niby kto? Wierchuszka PZPR?
                    Przypominam, że Gierek został pozbawiony władzy, czyli władza za czasów socjalizmu nie była dana "na zawsze".
              • adam111115 Re: ale pamietaj : - Rawa Ruska - wina Tuska. 04.05.23, 09:50
                gerlalt napisał(a):

> Ja za to mam wrażenie że najgłośniej krzyczą ci których od koryta odsunięto. Co
                > za różnica która ekipa dorywa się do koryta żreć chcą wszyscy tak samo.

Albo symetrysta idiota albo pisior któremu już wstyd i się nie przyznaje. Trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby coś takiego napisać.
                • czan-dra Re: ale pamietaj : - Rawa Ruska - wina Tuska. 04.05.23, 11:00
                  To nowe wcielenie trolla no-popis.
    • rotenschwanz Re: Boi się pisia swołocz tuska, oj, boi 03.05.23, 11:03
      Jak dlugo pis sluzy bezkrytycznie naszemu najwazniejszemu sojusznikowi, opcja niemiecka nie ma szans wygrac u nas wyborow.
      • no-popis Re: Boi się pisia swołocz tuska, oj, boi 03.05.23, 13:16
        rotenschwanz napisał:

> Jak dlugo pis sluzy bezkrytycznie naszemu najwazniejszemu sojusznikowi, opcja n
        > iemiecka nie ma szans wygrac u nas wyborow.
        Ile to już razy USA ratowało tylek Europie.
        • pozytonium Re: Boi się pisia swołocz tuska, oj, boi 03.05.23, 18:55
          no-popis napisała:

> rotenschwanz napisał:
          >
          > > Jak dlugo pis sluzy bezkrytycznie naszemu najwazniejszemu sojusznikowi, o
          > pcja n
          > > iemiecka nie ma szans wygrac u nas wyborow.
          > Ile to już razy USA ratowało tylek Europie.

Mają zobowiązania.
          Pułaski, Kościuszko...
          • pies.na.czarnych Re: Boi się pisia swołocz tuska, oj, boi 03.05.23, 19:07
            pozytonium napisał:

> no-popis napisała:
            >
            > > rotenschwanz napisał:
            > >
            > > > Jak dlugo pis sluzy bezkrytycznie naszemu najwazniejszemu sojusznik
            > owi, o
            > > pcja n
            > > > iemiecka nie ma szans wygrac u nas wyborow.
            > > Ile to już razy USA ratowało tylek Europie.
            >
            > Mają zobowiązania.
            > Pułaski, Kościuszko...🤣😅🤣
            >
            >
            >

Amerykanie maja zobowiązania jedynie w stosunku do swoich banków i swoich inwestorów.
            Gdzie nie mają interesów tam nie interesuje ich demokracja i tym podobne duperele. Najlepszym, najnowszym przykładem jest Ukraina i Tajwan.
      • snajper55 Re: Boi się pisia swołocz tuska, oj, boi 04.05.23, 11:02
        rotenschwanz napisał:

> Jak dlugo pis sluzy bezkrytycznie naszemu najwazniejszemu sojusznikowi, opcja n
        > iemiecka nie ma szans wygrac u nas wyborow.

Rosja naszym najważniejszym sojusznikiem? Kiedy cie rozmrozili?

S.
    • m.c.hrabia Re: Boi się pisia swołocz tuska, oj, boi 03.05.23, 16:49
      widać to szczególnie po wpisach gówna świnoujskiego , oj widać.
      • j-k a fornale ? 03.05.23, 18:06
        m.c.hrabia napisał:
        > widać to szczególnie po wpisach gówna świnoujskiego , oj widać.

a fornale musza sie znowu obejsc smakiem, co ?
    • emeryt-myslacy Re: Boi się pisia swołocz tuska, oj, boi 03.05.23, 17:59
      Głupi zawsze boi się mądrzejszego.
    • m.c.hrabia Re: Boi się pisia swołocz tuska, oj, boi 03.05.23, 18:01
      srają w gacie aż miło, nawet na kongresie "suwerennej" 80% byłoo Tusku, to już panika :)))
      • j-k widac Donek ma spory kapital (negatywny) 03.05.23, 18:33
        m.c.hrabia napisał:
        > srają w gacie aż miło, nawet na kongresie "suwerennej" 80% byłoo Tusku, to już
        > panika :)))

widac Donek ma spory kapital (negatywny) skoro oplaca sie na nim jechac - jak na slepej kobyle, conie ?

• emeryt-myslacy Re: widac Donek ma spory kapital (negatywny) 03.05.23, 18:41
          Teoria SB-eka. Prawda to paniczny strach głupich pisowców przed mądrym Donaldem Tuskiem.
          • j-k Re: widac Donek ma spory kapital (negatywny) 03.05.23, 18:53
            emeryt-myslacy napisał:
            > Teoria SB-eka. Prawda to paniczny strach głupich pisowców przed Donaldem
            > Tuskiem.

no dobra - mądry glupiego sie nie boi, ale szanowac go powinien.

przynajmniej do (przegranych) wyborow.
    • pozytonium Co to jest "tusk" 03.05.23, 18:54
      Jak w temacie.
      • m.c.hrabia Re: Co to jest "tusk" 03.05.23, 19:08
        zapytaj gówno świnoujskie albo borygo kieleckie.
    • x2468 Re: Boi się pisia swołocz tuska, oj, boi 03.05.23, 18:59
      Panika w kaczniku!
      • m.c.hrabia Re: Boi się pisia swołocz tuska, oj, boi 03.05.23, 19:09
        na rzadko jadą.
        • j-k ale jadą. 03.05.23, 19:14
          m.c.hrabia napisał:
          > na rzadko jadą.

ale jadą.

a nie idą i ledwie powloczą kopytami - jak platfusy.
          • m.c.hrabia Re: ale jadą. 03.05.23, 20:10
            A ten jak zwykle po dawce borygo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka