Dodaj do ulubionych

do zastanowienia dla matołków-kibolków...

06.05.23, 15:02
...i na potwierdzenie tego, o czym piszę od dość dawna. Czas na stworzenie RP od nowa, bo starej nie da się już naprawić. Przepraszam was, następne po tzw. styropianowym, pokolenia za to, co wam moje styropianowe pokolenie urządziło w państwie zwanym 3RP (które po upadku podstaw prawnych i instytucjonalnych już nie istnieje). Moje pokolenie sprowadziło wam na kark bandę idiotów i pasożytów, która nazwała się "elitami opozycji antykomunistycznej" i żyje z waszej ciężkiej pracy pośród potiomkinowskich struktur spieprzonej Ojczyzny.

Pokoleniowy (nie waham się użyć tego określenia) artykuł bardzo przeze mnie cenionego Patryka Słowika:
wiadomosci.wp.pl/manifest-polaka-ktory-widzial-niewiele-6894395147983616a
Jedyne, co mogę dzisiaj powiedzieć o nas, tzw. bojownikach peerelowskiej opozycji, to jedyna kwestia Felicjana
Dulskiego: "A niech was wszyscy diabli".
Obserwuj wątek
    • yoma Re: do zastanowienia dla matołków-kibolków... 06.05.23, 15:08
      No masz, następny 😆😆😆
    • pies.na.czarnych Re: do zastanowienia dla matołków-kibolków... 06.05.23, 15:22
      Niemniej widzę, że aby móc skrytykować Kaczyńskiego, trzeba przeprowadzić analizę rządów Tuska. By powiedzieć coś złego o Tusku, trzeba wspomnieć o Millerze, ewentualnie o pierwszych rządach Kaczyńskiego.
      ..........
      A ja lepszego pomysłu nie mam.

Wystarczy zrobić analizę błędów i wyciągnąć odpowiednie wnioski. Ucz się na cudzych błędach!
      Polacy maja wiele mądrych przysłów, ale nie potrafią tej mądrości zastosować w praktyce.
      • yoma Re: do zastanowienia dla matołków-kibolków... 06.05.23, 15:26
        Przynajmniej przeprosił. Zdadzą mi się te przeprosiny psu na budę, ale dziękuję, przyjęte.
        • pies.na.czarnych Re: do zastanowienia dla matołków-kibolków... 06.05.23, 15:35
          Jestem ciekaw czy pójdzie na wybory?
          • yoma Re: do zastanowienia dla matołków-kibolków... 06.05.23, 16:22
            Obawiam się, że tak.
    • szwampuch58 Re: do zastanowienia dla matołków-kibolków... 06.05.23, 15:30
      Styropianowiec dej se siana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka