Dodaj do ulubionych

Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyna

08.05.23, 12:06
Co rusz to z tej przyczyny kryminał. Mimo tego wtóruje mu gejarek - wszystkie dzieci są nasze i tęczowym łapom od "naszych dzieci" wara, bo tak uczy wiara. Krótko przy tej wierze - jeszcze w szesnastym wieku, z nakazu papieża, księżowskie bękarty, zaraz po powiciu obowiązkowo byly oddawane w niewolę (papieskie stawaly się nawet biskupami, ale to w katolicyźmie już tak jest z tą zwierzęcą równością).
Gdyby w kolejce do adopcji uatawiła się para hetero i niehetero, to taki Kamil zostałby właśnie tak boleśnie i śmiertelnie ewangelizowany. To jest oczywistą oczywistością, bo lepiej to niż trafić do ideologii. W Polsce jest jakieś 50 000 rodzin jednopłciowych wychowujących dzieci. Nie czytałem i nie słyszalem, aby Zero zacierał ręce, bo nareszcie dotarł do zboczonej polskiej patologii. Gotowi nadal gwałcić konstyrucje i prawa czlowieka, aby przez usankcjonowanie związków partnerskich nie "otworzyć" furtki dla adopcji choćby tylu tych hetero niechcianych.
Obserwuj wątek
    • oleg3 spadaj z powrotem do klatki 08.05.23, 13:00
      Uwaga sea_monster, tytuł postu jest cytatem ze Snajpera.

ireneo napisał(a):

> Co rusz to z tej przyczyny kryminał. Mimo tego wtóruje mu gejarek - wszystkie d
      >
      • pies.na.czarnych Re: spadaj z powrotem do klatki 08.05.23, 13:39
        Uwaga sea_monster watek jest o katolikach katujących dzieci.
        • oleg3 Re: spadaj z powrotem do klatki 08.05.23, 13:51
          pies.na.czarnych napisała:

> Uwaga sea_monster watek jest o katolikach katujących dzieci.

Naprawdę? Wątek jest mową nienawiści!
    • a.jej.rkoniak Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 14:05
      rodziny hetero są liczniejsze i uważane za standard, dlatego dla dziecka lepsza jest adopcja hetero
      czemu bijesz pianę na nieszczęsciu dziecka?
      • snajper55 Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 14:13
        a.jej.rkoniak napisał(a):

> rodziny hetero są liczniejsze i uważane za standard, dlatego dla dziecka lepsza
        > jest adopcja hetero
        > czemu bijesz pianę na nieszczęsciu dziecka?

A dlaczego coś uważane za standard czy liczniejsze ma być lepsze??? Czy małżeństwo ludzi o standardowej inteligencji jest lepsze dla dziecka niż małżeństwo o inteligencji wysokiej?

S.
        • oleg3 Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 14:20
          Zgłosiłem ten post na forum moderacja, cenzorze. To jest klasyka mowy nienawiści. O czym tu dyskutować?
          • a.jej.rkoniak [...] 08.05.23, 14:28
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • a.jej.rkoniak Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 14:35
          względy praktyczne, rówieśnicy mogą nie stosować się do waszych lewackich pomysłów i dokuczać dzieciom z dwiema mamusiami lub dwoma tatusiami
          dziecko może tego nie mówić, ale w głębi duszy mogłoby woleć parkę mieszaną, jak inne dzieci
          wy macie na uwadze włąsną ideologię, swoje przekonania i przyjemności
          ja zawsze kieruję się dobrem dziecka i ono musi być nadrzędne do ieologicznego zadęcia
          wysoka inteligencja nie musi przekłądać się na zdolności pedagogiczne, na umiejętności rodzicielskie
          tacy ludzie często maja wady dyskwalifikujące jako rodzica
          mam wrażenie, że celebryci mono biorą sobie dziecko dla przyjemności, jak psa czy kota
          • pies.na.czarnych Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 14:40
            > względy praktyczne, rówieśnicy mogą nie stosować się do waszych lewackich pomysłów i dokuczać dzieciom z dwiema mamusiami lub dwoma tatusiami...

Jakie dzieci wychowanie, takie ich zachowanie.
            Jako dziecko byłem nazywany przez rówieśników Żydem mimo, ze nim nie jestem. Rodzice tych dzieci, które mnie przezywały tak je wychowali wpajając im idę, ze kto nie chodzi do kościoła ten jest Żydem, mordercą Jezusa.
            • a.jej.rkoniak Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 14:49
              o tym piszę, dzieci potrafią być okrutne, niekoniecznie wskutek złęgo wychowania
              generalnie grupa nie toleruje odmieńców, starsi potrafią racjonalizować, dzieci nie
              za moich czasów obiektem kpin były spasione dziewczynki
              miałęm lekcje religii w 3 klasie, z całej klasy tylko troje nie uczestniczyło
              żadne nie było prześladowane, a szkoła zwyczajna, w śródmiściu stolicy
              w liceum jeden nazwał mnie księgowym, bo byłem szczupły (biegi), a ja mu na to Globula, bo był z tych pulchnych. On został ze swoim przydomkiem, ja nie.
              • pies.na.czarnych Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 14:55
                Zgadza się. Dzieci potrafią być okrutne ponieważ są szczere. Nauki rodziców sterują ich uczuciami i nic nie owijają w bawełnę. Co na myśli to na języku.
                • a.jej.rkoniak Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 15:03
                  dzieci uczą się od rodziców, rodziny ORAZ otoczenia - kolegów, koleżanek.
                  w mojej rodzinie wszyscy oprócz babki palili, znajomi oraz moi koledzy
                  ja nie zapaliłem nigdy, bo miałem swój rozum i nie robiłem głupot (no, może czasem)
                  • pies.na.czarnych Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 15:12
                    A ci, którzy palili nie zaciągali się :)
                  • ireneo Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 15:24

> dzieci uczą się od rodziców, rodziny ORAZ otoczenia - kolegów, koleżanek.
                    > w mojej rodzinie wszyscy oprócz babki palili, znajomi oraz moi koledzy
                    > ja nie zapaliłem nigdy, bo miałem swój rozum i nie robiłem głupot (no, może cza
                    > sem)
                    ++++
                    ponieważ ty byłeś geniuszem to wnioskujesz że wszystkie dzieci nimi są
                    są?. Szkoda, że już wyrosłeś. Choć może jednak to skutek wychowywania się w patologicznej rodzinie. Wnioskuję, źe już tak od zarodka miałeś to dzieciństwo chmurne.
                    Jesteś dowodem na to, że przykłady jednak nie uczą.
                    • a.jej.rkoniak Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 15:33
                      ja od dziecka byłęm małym cynikiem, zdolniejszym od wielu moich kolegów, bo moja mama nauczyła mnie jednego - co masz w głowie, tego ci nie ukradną. I nie żałowała pieniędzy na ksiązki. Geniuszem nie byłem, ale uczyłęm się łątwo. Miałęm sporo zainteresowań.
                      Patologia? Nie. ubóstwo, tak. Moja rodzina straciła wsutek wojny wszystko, przez lata się nie przelewało. To mi dało pęd do nauki i motywację do pracy. Teraz mam spokojną, dostatnią emeryturę. Włąsną, nie państwową.
                      Zostawiam cię z twoją znajomościa charakterów i osobowości, rób użytek gdzie indziej.
              • snajper55 Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 15:04

> o tym piszę, dzieci potrafią być okrutne, niekoniecznie wskutek złęgo wychowania
                > generalnie grupa nie toleruje odmieńców

Dlatego należy usunąć ze szkół wszystkich odmieńców: dzieci o innym kolorze skóry niż biały, dzieci wyznające inną religie niż katolicyzm, dzieci niepełnosprawne, dzieci o jakichś zdolnościach, dzieci homoseksualne, dzieci leworęczne i inne odmienne od standardu.

A może lepiej usunąć ze szkół dzieci zwolenników segregacji? Rasistów, homofobów, antysmitów i im podobnych. Oczywiści dla dobra tych dzieci. Aby rówieśnicy się nad nimi nie znęcali.

S.
                • a.jej.rkoniak Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 15:13
                  wy lewacy przerabiacie innych wedle swojego modelu ... i każdy pasuje i powszechna szczęśliwość
                  póki co to najbardziej zajadłymi wojownikami o akceptację są .....
                  to taka moja obserwacja
                  twój wpis odbiega od rzeczywistości i mógłbym przytoczyć wiele przykłądów, ale po co?
                  Umrzesz ze swoimi "udanymi" poglądami, którymi koniecznie chcecie zarazić innych.
                  Kto jest najmniej tolerancyjnym w obecnym świecie?
                  WOKE
          • snajper55 Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 14:46

> względy praktyczne, rówieśnicy mogą nie stosować się do waszych lewackich pomys
            > łów i dokuczać dzieciom z dwiema mamusiami lub dwoma tatusiami

To jeszcze nic. Dzieci tym bardziej mogą dokuczać dziecku o ciemnej skórze. Zapewne uważasz, że dla dobra dziecka nie powinno ono chodzić do szkoły razem z białymi?

S.
            • a.jej.rkoniak Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 14:53
              przez lata mojej edukacji w PRL - 16 lat, nie spotkałem się z takim zachowaniem.
              Już napisałęm, dzieci będą atakować innego, słąbszego - czysty atawizm.
              • snajper55 Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 15:06

> przez lata mojej edukacji w PRL - 16 lat, nie spotkałem się z takim zachowaniem
                > .
                > Już napisałęm, dzieci będą atakować innego, słąbszego - czysty atawizm.

A dlaczegóż to dziecko wychowywane przez rodzinę homosi uważasz za słabsze???

S.
                • a.jej.rkoniak Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 15:16
                  QRWA - INNE
                  jeszcze ci coś wytłumaczyć?
                  • pies.na.czarnych Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 15:55

> QRWA - INNE
                    > jeszcze ci coś wytłumaczyć?
                    >
                    >

Tak. Wytłumacz kurwa, co to znaczy INNE dziecko?
                  • snajper55 Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 16:12

> QRWA - INNE
                    > jeszcze ci coś wytłumaczyć?

Każdy jest inny. Nie zauważyłem? Wszędzie widzisz ludzi takich samych jak ty? Swoje klony?

S.
                • ireneo Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 15:36
                  snajper55 napisał:

> a.jej.rkoniak napisał(a):
                  >
                  > > przez lata mojej edukacji w PRL - 16 lat, nie spotkałem się z takim zacho
                  > waniem
                  > > .
                  > > Już napisałęm, dzieci będą atakować innego, słąbszego - czysty atawizm.
                  >
                  Czysty atawizm intelektualny przemawia przez ciebiie. Może to paradoksalnie wygląda, ale brak intelekru też się dziedziczy. dlatego tylu jeszcze troglodytów.
                  W społeczeństwach prymitywnych siłę mierzyło się jakością mięśni. A mnie nie dziwi, że mimo tylu wieków przykład Dawida nic w tym cie nie nauczył.Powinieneś tę naukę dawno odziedziczyć. Pewnie przez te obłoki dymu tytoniowego się nie przebiła.
          • stefan4 Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 20:00
            a.jej.rkoniak:
            > wy macie na uwadze włąsną ideologię

Kiedy zwracasz się do szerokiego grona nieznanych Ci ludzi per ,,wy to'' i ,,wy tamto'', to brzmi tak, jakbyś uważał, że jesteś sam jeden mądry przeciwko ciemnemu tłumowi, w którym wszyscy są takimi samymi durniami. A tak naprawdę, to przecież nie masz najzieleńszego pojęcia, co na uwadze mam na przykład ja, albo ktoś inny.

Po takim zagajeniu nie dziw się, że zbierasz bęcki. I to niezależnie od tego, czy przedstawiasz poglądy ,,słuszne'' czy ,,niesłuszne''. I tak nikt nie stanie po Twojej stronie, skoro Ty sam jakby z definicji ustawiłeś się po przeciwnej.

- Stefan
      • ireneo Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 14:21

> rodziny hetero są liczniejsze i uważane za standard, dlatego dla dziecka lepsza
        > jest adopcja hetero
        > czemu bijesz pianę na nieszczęsciu dziecka?
        A może jednak na szczęściu dzieci w rodzinach nieheteronormatywnych. Rozsądny zwróciłby uwagę na prymitywnym traktowaniu macierzyństwa tak aby licznych odczłowieczać. I to przez tzw. prezydenta.
        Grupa tych prawidłowych jest liczna i licznie, gduż wprost proporcjonalnie generuje tragedie dzieci.
        • a.jej.rkoniak Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 14:42
          waszą największą wadą jest niemożność zaakceptowania innego stosunku oprócz aktywnego popierania
          sama neutralna obojętność jest według was wroga
          wy musicie mieć czynne poparcie, inaczej "likwidujecie" (cancel)
          ja to widzę u siebie, najbardziej agresywnymi są aktywiści trans, a kilka lat temu przy referendum w sprawie "małżeństw" mono
          fizycznie i moralnie
          • snajper55 Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 15:08

> waszą największą wadą jest niemożność zaakceptowania innego stosunku oprócz ak
            > tywnego popierania

A waszą największą wadą jest niemożność zaakceptowania inności. Dla was każdy inny to wróg. A ponieważ każdy jest inny, to wszędzie widzicie wrogów.

S.
            • a.jej.rkoniak Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 15:26
              nie, ja mam wywalone na kochających inaczej, jestem przeciwnikiem "małżeństw" mono. Chodzi o słowo, Dynda mi gdy tworzą partnerstwo, podobnie jak hetero. Tylko tyle. A w referendum nie wziąłem udziału, bo mi było szkoda czasu. To jest wasz ból dvpy, nie mój. W Australii partnerstwo mono i stereo ma dokłądnie te same prawa, obowiązki ... dlaczego mono koniecznie chcą być jak stereo? To nie zmienia niczego, oprócz nazwy. Bo nawet uroczystość jest podobna, oprócz wyznaniowych.
              Aktywiści homo domagali się od współwyznawców aktywnego popierania projektu. Gdy ci się ociągali, to byli szykanowani, aich firmy jeszcze bardziej. CANCEL CULTURE.
              I dygresja - wielu homo nie było zainteresowanych "młżeństwem", w zzupełności wystarcza im bycie razem w ramach obowiązującego prawa. Mam w rodzinie kobietę żyjżcą na kartę rowerową od lat, mają dzieci, jak rodzina - ale bez ślubu.
              Przy okazji - QANTAS był/jest znany z tego, że pracuje tam nieproporcjonalnie wiele osób z waszego środowiska. Popieracie się, co moim zdaniem zahacza o dyskryminację heteryków.
          • ireneo Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 15:44

> waszą największą wadą jest niemożność zaakceptowania innego stosunku oprócz ak
            > tywnego popierania
            > sama neutralna obojętność jest według was wroga
            > wy musicie mieć czynne poparcie, inaczej "likwidujecie" (cancel)
            > ja to widzę u siebie, najbardziej agresywnymi są aktywiści trans, a kilka lat t
            > emu przy referendum w sprawie "małżeństw" mono
            > fizycznie i moralnie
            +++
            stosunek popierania....Sory, ale bywają bełkoty nie do strawienia. Ten jest z całkiem innego swiata więc tym razem nie ustosunkuję się.
      • pies.na.czarnych Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 14:36
        > rodziny hetero są liczniejsze i uważane za standard, dlatego dla dziecka lepsza jest adopcja hetero

Nie widzę związku z jednym i drugim. Standaryzacja nie jest związaną z wysoką jakością. Standaryzacja często jest wyborem uśredniającym jakość.
        • a.jej.rkoniak Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 14:59
          pies, ja lata spędziłęm w "standaryzacji", ja wiem jak to się je.
          Nie widzisz, bo nie chcesz widzieć i zabawiasz się słowami.
          Twoje ostatnie zdanie przypomina mi moje boje w komitecie normalizacyjnym w PRL. Argument był taki, że norma nie może powodować odrzucenia produktu chujowej jakości. Czy jakos tak.
          • snajper55 Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 15:09

> pies, ja lata spędziłęm w "standaryzacji", ja wiem jak to się je.
            > Nie widzisz, bo nie chcesz widzieć i zabawiasz się słowami.
            > Twoje ostatnie zdanie przypomina mi moje boje w komitecie normalizacyjnym w PRL
            > . Argument był taki, że norma nie może powodować odrzucenia produktu chujowej j
            > akości. Czy jakos tak.

Dlaczego nazywasz dzieci wychowywane w rodzinie homosi dziećmi chujowej jakości?

S.
          • pies.na.czarnych Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 15:13
            Zrozumiałeś po swojemu.
          • ireneo Re: Żyrandolowej pyzy rodzina chłopak i dziewczyn 08.05.23, 15:48

> pies, ja lata spędziłęm w "standaryzacji", ja wiem jak to się je.
            w PRL
            > . Argument był taki, że norma nie może powodować odrzucenia produktu chujowej j
            > akości. Czy jakos tak.
            +++
            A ta penisowa jakość była też unormowana, czy tylko jakoś tak?
    • hordol pleć pleciugo byle długo 08.05.23, 15:25
      co za bełkot
      • ireneo Re: pleć pleciugo byle długo 08.05.23, 15:53
        hordol napisała:

> co za bełkot
        +++
        Charakteryzuje idiotę na bełkot reagować...bełkotem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka