Dodaj do ulubionych

a rzecznik Pawlak, ta łajza i szubrawiec,...

08.05.23, 17:59
...wraz z resztą Pederastii i Sodomii, tej bandy Plugastwa i Swołoczy, "przeciwdziała seksualizacji dzieci". Cokolwiek by to miało znaczyć.

A 8-letni Kamil po niewyobrażalnych cierpieniach odszedł z tego świata, bo nikt go nie uratował, choć mógł. Tylko nie zadziałało to pieprzone upadłe i prze-cwe-lo-ne państwo. Chciałbym spotkać każdego, kto do tego doprowadził, i wymierzyć mu sprawiedliwość. I tak żaden - choć przy mojej skłonności do samosądów bym się nie hamował - nie doznałby nawet 1/10 piekła, które tu na ziemi spotkało to dziecko.

Boże, Boże, nawet ty temu chłopczykowi nie wynagrodzisz ani nie zrekompensujesz bezmiaru już nie okrucieństwa, ale obojętności i strachliwości, z którą się zetknęło.
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: a rzecznik Pawlak, ta łajza i szubrawiec,... 08.05.23, 18:01
      zdravko_vypic napisał:

> ...wraz z resztą Pederastii i Sodomii, tej bandy Plugastwa i Swołoczy, "przeciw
      > działa seksualizacji dzieci". Cokolwiek by to miało znaczyć.
      >
      > A 8-letni Kamil po niewyobrażalnych cierpieniach odszedł z tego świata, bo nikt
      > go nie uratował, choć mógł. Tylko nie zadziałało to pieprzone upadłe i prze-cw
      > e-lo-ne państwo. Chciałbym spotkać każdego, kto do tego doprowadził, i wymierzy
      > ć mu sprawiedliwość. I tak żaden - choć przy mojej skłonności do samosądów bym
      > się nie hamował - nie doznałby nawet 1/10 piekła, które tu na ziemi spotkało to
      > dziecko.
      >
      > Boże, Boże, nawet ty temu chłopczykowi nie wynagrodzisz ani nie zrekompensujesz
      > bezmiaru już nie okrucieństwa, ale obojętności i strachliwości, z którą się ze
      > tknęło.

Ojczym ratował Kamilka przed seksualizacją.

S.
    • perla_z_roztocza Re: a rzecznik Pawlak, ta łajza i szubrawiec,... 08.05.23, 18:35
      zdravko_vypic napisał:

> Tylko nie zadziałało to pieprzone upadłe i prze-cw
      > e-lo-ne państwo.

państwo?
      Nie, to najbliższe otoczenie nie zadziałało kowboju.
      Państwo niech się lepiej nie wtrąca nadmiernie do rodzin.
      Wiadomo co się dzieje w państwach, które inwigilują rodziny.
      Dyszysz zemstą i chcesz biegać po ulicach z kompleksem Rambo.
      Lepiej się pomódl za Kamilka bo zemsta jest irracjonalna.
      Takie sytuacje były, są i będą, nawet jakbyś wprowadził państwo policyjne, łysy lajkoniku właśnie.
      • pies.na.czarnych Re: a rzecznik Pawlak, ta łajza i szubrawiec,... 08.05.23, 19:10
        > Wiadomo co się dzieje w państwach, które inwigilują rodziny.

Powiedz nam perełko miłości katolickiej jakie to są państwa i co się tam dzieje?
        • snajper55 Re: a rzecznik Pawlak, ta łajza i szubrawiec,... 08.05.23, 19:28
          pies.na.czarnych napisała:

> > Wiadomo co się dzieje w państwach, które inwigilują rodziny.
          >
          > Powiedz nam perełko miłości katolickiej jakie to są państwa i co się tam dzieje?

No jak to co? Zabierajom dziatki katolickim rodzinom i oddajom pedofilom, pedałom, Żydom i cyklistom.

S.
    • don.kichote A ja, już klasycznie - jestem za, a nawet przeciw, 08.05.23, 19:09
      bo zgadzam się i rozumiem wściekłość "zdravko_vypic", ale też z drugiej strony, bliskie jest mi stanowisko "perla_z_roztocza" - no może poza jednym zdaniem: "...to najbliższe otoczenie nie zadziałało".
      Tu bym dyskutował.
      Może w idealnym świecie, najbliższe otoczenie by zadziałało, ale jeśli świat byłby idealny, to najbliższe środowisko nie miałoby powodu do zadziałania.

Niestety, żyjemy w świecie dalekim od ideału i bardziej potrzebna jest "praca u podstaw" niż nierealne oczekiwanie na zadziałanie najbliższego otoczenia...
      • perla_z_roztocza Re: A ja, już klasycznie - jestem za, a nawet prz 08.05.23, 23:35
        don.kichote napisał:

> bo zgadzam się i rozumiem wściekłość "zdravko_vypic", ale też z drugiej strony,
        > bliskie jest mi stanowisko "perla_z_roztocza" - no może poza jednym zdaniem: "
        > ...to najbliższe otoczenie nie zadziałało".
        > Tu bym dyskutował.

no to dyskutuj z najbliższym otoczeniem.
        Moja żona w 1998 roku została skazana na dożywotnie pozbawienie wolności za udział w zabójstwie.
        Gdyby najbliższe otoczenie zadziałało to nigdy by nie poszła z tymi dwoma.
        Po 25 latach odsiadki starała się o przedterminowe zwolnienie jak stanowi kodeks karny wykonawczy.
        Pani sędzia odrzuciła wniosek stwierdzając, że kara jest po to aby odbyć ją w całości.
        Natychmiast po tym wyroku została przeniesiona z więzienia Warszawa Grochów do innego więzienia.
        W Polsce nie ma pomysłu na taką karę.
        Nie wiadomo co z tym zrobić.
        To polskie państwo jest winne jak sugeruje tan chuligan z Krakowa?
        Nie, państwo jest od wykonywania słusznych wyroków właśnie.

• qwardian [...] 08.05.23, 19:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • pies.na.czarnych Re: a rzecznik Pawlak, ta łajza i szubrawiec,... 08.05.23, 19:23
      https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/345430301_1206092603605821_6961085886399163776_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=wwU63q_6eGwAX8ZBrWH&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=00_AfAaxZXVVSAvF_6a-PaWTzkuL3Y73IApFxxRfgmTVLwAJg&oe=645DEAE7
    • privus Re: a rzecznik Pawlak, ta łajza i szubrawiec,... 08.05.23, 20:20
      Służy swojemu panu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka