Dodaj do ulubionych

Jestem za KS dla członków ZP

10.05.23, 14:42
Tak jest. Ziobro, Morawiecki, Kaczyński i Duda powinni za swe zbrodnie na narodzie polskim zapłacić najwyższą cenę.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29745135,morawiecki-jestem-za-przywroceniem-kary-smierci-wydalem-polecenie.html
Obserwuj wątek
    • melikles Re: Jestem za KS dla członków ZP 10.05.23, 14:49
      Jak to sobie wyobrażasz?
      • mozart Re: Jestem za KS dla członków ZP 10.05.23, 14:55
        melikles napisał(a):

> Jak to sobie wyobrażasz?
        >
        Wersja mniej cywilizowana czyli wariant rumuński lub wersja bardziej cywilizowana czyli proces norymberski.
        • melikles Re: Jestem za KS dla członków ZP 10.05.23, 15:06
          A ty będziesz przewodniczącym trybunału ludowego czy też wystarczy ci rola kata-ochotnika?
          • mozart Re: Jestem za KS dla członków ZP 10.05.23, 15:19
            melikles napisał(a):

> A ty będziesz przewodniczącym trybunału ludowego czy też wystarczy ci rola kata
            > -ochotnika?
            >

Nie. Tylko wyraziłemj poniekąd absurdalny pomysł Morawieckiego (w UE nie może być KS), żeby dokonania polityków ZP wynagrodzić kara główną.
            • snajper55 Re: Jestem za KS dla członków ZP 10.05.23, 15:24
              mozart napisała:

> (w UE nie może być KS)

A Polska musi być w UE?

S.
              • mozart Re: Jestem za KS dla członków ZP 10.05.23, 15:48
                Teoretycznie nie, ale praktycznie nie wyobrażam sobie, żeby kościół katolicki do spółki ze Zboczoną Prawicą dobrowolnie zrezygnował z darmowych, unijnych pieniędzy.
                • 141288bs Re: Jestem za KS dla członków ZP 12.05.23, 08:15
                  A jak określisz lewicową partię Biedronia?
                  • pozytonium Re: Jestem za KS dla członków ZP 12.05.23, 10:26
                    141288bs napisał:

> A jak określisz lewicową partię Biedronia?

Pewnie jako oświeconą
        • snajper55 Re: Jestem za KS dla członków ZP 10.05.23, 15:07
          mozart napisała:

> melikles napisał(a):
          >
          > > Jak to sobie wyobrażasz?
          > >
          > Wersja mniej cywilizowana czyli wariant rumuński lub wersja bardziej cywilizowa
          > na czyli proces norymberski.

Wersja rumuńska jest wersją cywilizowaną. Wersja niecywilizowana to wersja kościelna: spalenie na stosie, łamanie kołem, nawlekanie na pal, rozrywanie końmi (z Janowa) itp.

S.
          • szczypawka.jadowita Re: Jestem za KS dla członków ZP 12.05.23, 09:25
            Może też być wersja chińska, są tam specjaliści.
    • adam111115 Re: Jestem za KS dla członków ZP 10.05.23, 15:25
      I jak już myślałem że pinokio nic głupszego nie powie to ten dzielnie puka od spodu. Jeśli nie polexit to co on chce zaostrzyć? Dożywocie z możliwością obiegania się o wyjście po ilu? 100 latach, a może 200 latach?
      Szaleństwo populizmu robi coraz głupsze, śmieszniejsze ale i niebezpieczne.
    • pies.na.czarnych Re: Jestem za KS dla członków ZP 10.05.23, 16:29
      Głupek zamiast wziąć się za prewencję i ochronę najsłabszych on jak zwykle pieprzy od rzeczy dyrdymały, które suweren w danej chwili chciałby usłyszeć.
      • gerlalt Re: Jestem za KS dla członków ZP 12.05.23, 08:31
        Jaką obronę najsłabszych? Słabi odpadają marnowanie na nich zasobów to idiotyzm ewolucja się kłania.
        • adam111115 Re: Jestem za KS dla członków ZP 12.05.23, 10:16
          gerlalt napisał(a):

> Jaką obronę najsłabszych? Słabi odpadają marnowanie na nich zasobów to idiotyzm
          > ewolucja się kłania.

No to jako upośledzony umysłowo powinieneś odpaść.
      • horpyna4 Re: Jestem za KS dla członków ZP 12.05.23, 10:56
        Zamiast wziąć się za prewencję, te sukinsyny dopuszczają do przestępstw, żeby wykazać się karaniem przestępców. Tymczasem takich Kamilków są tysiące, maltretowanych i zabijanych kobiet też. Ile to razy zdarzało się, że katowana kobieta błagała policję o pomoc i odpowiadano jej, że tak właściwie nic się nie wydarzyło? Dopiero jak została zamordowana, to uznawano (nie zawsze zresztą), że jest powód do interwencji.

Ile zgonów "wskutek wypadków" zdarzało się jednak z udziałem osób trzecich, tylko nie chciano drążyć sprawy, żeby nie skrzywdzić kumpla od kieliszka? Zwłaszcza w małych miejscowościach.

Ale konwencji stambulskiej nie podpiszemy, bo nie będzie nikt nam, prawdziwym Polakom, ingerował w świętość rodziny. W dodatku w obcych językach.

Mam wrażenie, że to właśnie przemocowcy stanowią żelazny elektorat PiS. I jest to miłość z wzajemnością.
    • mozart Re: Jestem za KS dla członków ZP 11.05.23, 17:47
      GW odgrzewa starego kotleta, choć nie można go komentować, co jest typowym zagraniem portalu przy kontrowersyjnych tematach.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29747881,politycy-chca-kary-smierci-prof-kruszynski-to-z-powodow-prawnych.html#s=BoxMMtImg1
      • storima Re: Jestem za KS dla członków ZP 12.05.23, 09:13
        mozart napisała:

> GW odgrzewa starego kotleta,
        > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29747881,politycy-chca-kary-smierci-prof-kruszynski-to-z-powodow-prawnych.html#s=BoxMMtImg1

To NIE JEST « Gazeta Wyborcza ». To jest portal internetowy Gazeta.pl. Właściciel i administrator forów Agory. W tym forum Kraj.

Istnieją istotne różnice pomiędzy tymi dwoma niezależnymi od siebie mediami.

„To już przesądzone: "Wyborcza" zrywa współpracę z Gazeta.pl”
        dorzeczy.pl/amp/205903/gazeta-wyborcza-zrywa-wspolprace-z-gazetapl.html
        A tu najnowsze decyzje:

m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/koniec-agora-gazeta-pl-gazeta-wyborcza-spolka-jak-kupic-udzialy

• szczypawka.jadowita Re: Jestem za KS dla członków ZP 12.05.23, 09:21
      Pełna zgoda.
    • superspec1 Re: Jestem za KS dla członków ZP 12.05.23, 10:24
      Jestem za tym aby służba zdrowia się zajęła ZP szczególnie psychiatryczna.:)

pulsmedycyny.pl/ratownik-zawodem-medycznym-najbardziej-powazanym-wsrod-polakow-sondaz-1184965

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka