Dodaj do ulubionych

Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca)

11.05.23, 09:04
noizz.pl/lgbt/rzad-to-neguje-dla-polski-ten-ranking-jest-powodem-do-wstydu/bm24lnk.amp
- ttn ranking to jakieś kuriozum ale dla mnie jest wskazówka tego ze im kto jest wyżej w tym rankingu tym niżej jest tam normalność . Cieszę sie ze Polska nie idzie tu w głównym mętnym nurcie…
Obserwuj wątek
    • stefan4 Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 12:19
      oszol-lom-z-rm:
      > Ranking lgbt

Oszołomie, czy Ty masz dla nas jakąś chrześcijańską Dobrą Nowinę, czy wyłącznie jad i judzenie do nienawiści?

Wiem, to jest pytanie retoryczne...

- Stefan
      • oszol-lom-z-rm Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 12:33
        Dobra nowina to ta ze z niewoli grzechu można wyjść, uwolnić się
        • stefan4 Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 12:40
          oszol-lom-z-rm:
          > Dobra nowina to ta ze z niewoli grzechu można wyjść, uwolnić się

No to kiedy zamierzasz przystąpić do wychodzenia z niewoli grzechu polegającego na sianiu nienawiści i judzeniu przeciwko bliźnim? Czy założyłeś już buty na czekającą Cię długą wędrówkę? Nie, wymagam za dużo: czy przystąpiłeś chociaż do zakupu skarpetek pod przyszłe buty?

- Stefan
          • oszol-lom-z-rm Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 18:36
            Ja żadnej nienawiści tu nie głoszę nie sieje
            • no-popis Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 18:41
              oszol-lom-z-rm napisał:

> Ja żadnej nienawiści tu nie głoszę nie sieje
              To było niesprawiedliwe ze strony Stefana i wybiórcze.
              Nie zauważyłem jego uwagi o sianiu nienawiści wobec żołnierzy lewactwa na tym forum jak poranna kawa, pies i inni.
              • oszol-lom-z-rm Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 21:18
                Oni zawsze byli ślepi na lewe oko i głusi na lewe ucho
            • szczypawka.jadowita Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 21:37
              Dowody dla polskiego, nie PISowskiego, prokuratora, są.
              Kiedyś zostaną przed nim położone.
              • no-popis Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 12.05.23, 12:40
                szczypawka.jadowita napisała:

> Dowody dla polskiego, nie PISowskiego, prokuratora, są.
                > Kiedyś zostaną przed nim położone.
                To wtedy jak przywrócą Ci pełną emeryturę, którą przed PiSem pobierałeś.
        • snajper55 Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 12:43
          oszol-lom-z-rm napisał:

> Dobra nowina to ta ze z niewoli grzechu można wyjść, uwolnić się

Z grzechu nienawidci fo innych ludzi też?

A ja jestem bezgrzeszny, w ogóle nie grzesze. Polecam. 🙂

S.
          • oszol-lom-z-rm Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 12.05.23, 10:39
            Ten krótka twierdzi jak ty to właśnie grzeszy najwiecej - pychą i zarozumialstwem przede wszystkim
            • snajper55 Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 12.05.23, 11:23
              oszol-lom-z-rm napisał:

> Ten krótka twierdzi jak ty to właśnie grzeszy najwiecej - pychą i zarozumialstw
              > em przede wszystkim

Nie rozumiesz ze ateista, choćby chciał, nie może zgrzeszyć? 😁

S.
              • oszol-lom-z-rm Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 12.05.23, 17:16
                Grzeszy tylko nie przyjmuje tego do wiadomości
    • no-popis Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 13:57
      oszol-lom-z-rm napisał:

> noizz.pl/lgbt/rzad-to-neguje-dla-polski-ten-ranking-jest-powodem-do-wstydu/bm24lnk.amp
      > - ttn ranking to jakieś kuriozum ale dla mnie jest wskazówka tego ze im kto jes
      > t wyżej w tym rankingu tym niżej jest tam normalność . Cieszę sie ze Polska nie
      > idzie tu w głównym mętnym nurcie…
      Możliwe, że dzięki takim "ikonom" jak ta niżej badający uznali nas za homofobicznych katoli:
      youtu.be/BsNqORI78JU
    • pozytonium Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 14:48
      Problemem LGBT+ jest to, że ze sprawy intymnej robią sprawę publiczną. Nikogo normalnego nie obchodzi ludzka orientacja. Jak dajesz samochód do mechanika, to najmniej cię interesuje jaka jest jego orientacja. Interesuje cię czy się zna na tym co robi i czy jest w tym dobry, a nie z kim sypia. Mnie kilka razy próbował poderwać facet. Wyjaśniłem im, że nie jestem zainteresowany. We Wrocławiu była knajpa Radio Bar. Ja za tańcem nie przepadam, ale moja dziewczyna lubi pokręcić tyłkiem. Ona szła na parkiet, ja piłem piwko przy stoliku czuwając, co by się jej nic nie stało. Niech się bawi. Siedzę sobie przy stoliku podchodzi dziewczyna i się rozbiera do stanika. A ja nic, tylko się uśmiechnąłem. Speszona dziewczyna odeszła, za chwilę podchodzi facet i zaczyna mnie podrywać, oświadczając, że widać gustuję w czymś innym. Też nic, ale fajnie się z facetem rozmawiało. Dopiero jak z parkietu wróciła moja dziewczyna, facet powiedział, o przepraszam.
      Do czasu jak seksualizmowi nie towarzyszy przemoc wszystko jest OK. Druga osoba ma się przy tobie czuć bezpiecznie. Heteroseksualna osoba też nie łazi po mieście i nie poluje na wszystko co się rusza.
      Z kobietami mam "styczność" od 45 lat. Zawsze i one i mężczyźni wiedzieli, że jak coś się będzie działo, to mogą na mnie liczyć. Choćby sprzeczka z małżonkiem. Dowolna osoba ma się czuć bezpieczna. Na dawnym mieszkaniu sąsiad lał kobietę. Słyszę znowu się "kłócą". W te pędy na klatkę i pukam do drzwi. Otwiera sąsiad. A ja do niego "czy może w czymś mu pomóc?" Po miesiącu się wyprowadził. Przestał okładać kobietę.
      Kobieta wobec zwykłego mężczyzny nie jest w stanie się przeciwstawić. Muszą czuwać sąsiedzi. Nie ta siła. To jest główny problem sportu. Dlaczego kobiety nie rywalizują z mężczyznami?
    • wariant_b Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 16:42
      oszol-lom-z-rm napisał:

> ... im kto jest wyżej w tym rankingu tym niżej jest tam normalność .

To zdumiewające, bo na przeciwnym biegunie, z najwyższym wynikiem 89%, jest Malta.
      Najbardziej religijny i w dodatku, w zdecydowanej większości, katolicki kraj w Europie.

A to pokazuje, jak różne może być pojmowanie wartości chrześcijańskich.
      • wsk175 Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 17:02
        Jarka nie policzyli....
        • wariant_b Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 17:56
          wsk175 napisał:

> Jarka nie policzyli....

Jarek nie musi mieć praw - jest ponad.
          • no-popis Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 18:30
            wariant_b napisał:

> wsk175 napisał:
            >
            > > Jarka nie policzyli....
            >
            > Jarek nie musi mieć praw - jest ponad.
            ..a co?! Wstąpił na platformę? Neumann i kasta sędziowska go będzie chronić?
          • no-popis Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 12.05.23, 07:58
            wariant_b napisał:

> wsk175 napisał:
            >
            > > Jarka nie policzyli....
            >
            > Jarek nie musi mieć praw - jest ponad.
            No i u tego prymitywa WSK masz przykład POlskiej homofobii.
      • oszol-lom-z-rm Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 21:20
        Degrengolada maltańska
        • wariant_b Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 21:35
          oszol-lom-z-rm napisał:

> Degrengolada maltańska

Też tak sobie pomyślałem widząc abp. gen. dyw. Sławoja Leszka Głódzia
          na liście Kawalerów Maltańskich.
          • oszol-lom-z-rm Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 21:39
            Od slawoja ty się odslawoj
    • adam.eu Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 20:16
      A gdzie jest Rosja w tym rankingu?
      • adam.eu Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 20:22
        Nawet nie wiedziałem, że w tytule artykułu jest bezpośrednia odpowiedź na moje pytanie.
        Nie przypuszczałem, że powołasz się na taki ranking.
      • oszol-lom-z-rm Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 11.05.23, 20:26
        Za nami nie wiem czy niestety czy na szczęście
        • adam.eu Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 12.05.23, 09:45
          Ale w naszym sąsiedztwie. Coraz to dzięki priorytetom PISu krok po kroku bliżej nam do wschodniego "brata"
          • no-popis Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 12.05.23, 09:49
            adam.eu napisał:

> Ale w naszym sąsiedztwie. Coraz to dzięki priorytetom PISu krok po kroku bliżej
            > nam do wschodniego "brata"

A Lech Kaczyński sprowokował Putina I wywołał wojnę.
          • oszol-lom-z-rm Re: Ranking lgbt - Polska na szczycie ( od końca) 12.05.23, 10:40
            Zboczenia pierwotnie zdobyły swój przyczółek na wschodzie za czasów Lenina Stalin to skasował brutalnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka