Dodaj do ulubionych

Pawle k. wzruszyłeś mnie,

13.05.23, 11:22
paweł k. zwany na własną prośbę, szmatą, powiedział był, w radiowym wywiadzie, że był "zakochany" w Platformie Obywatelskiej, ale ta potraktowała go "jak frajera"., czego owy toptuch oczekiwał, jak ktoś jest głupi, to traktują go jak głupka, vide siuśki, jak ktoś się sfrajerzy, to traktują jak frajera, vide paweł k. tak to działa, i to że się tłumaczysz niczego nie zmieni, sprzedałeś się za miskę taniego wina, to nie dziw się że będziesz traktowany jak śmieć. Oby nie wszedł do sejmu, będzie musiał chwycić łopatę i zapieprzać do roboty, przy konserwacji powierzchni płaskich, albo jako napęd stołu wibracyjnego, z powodów znanych ogółowi.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29753639,rozgoryczony-kukiz-mowi-o-dawnej-milosci-do-po-koncerty-im.html
Obserwuj wątek
    • margit49 Re: Pawle k. wzruszyłeś mnie, 13.05.23, 11:44
      Na popieraniu pisu stracił oszczędności :D
      No a żyć za coś trzeba
    • no-popis Re: Pawle k. wzruszyłeś mnie, 15.05.23, 18:09
      czan-dra napisał:

> paweł k. zwany na własną prośbę, szmatą, powiedział był, w radiowym wywiadz
      > ie, że był "zakochany" w Platformie Obywatelskiej, ale ta potraktowała go "jak
      > frajera".
      , czego owy toptuch oczekiwał, jak ktoś jest głupi, to traktują go
      > jak głupka, vide siuśki, jak ktoś się sfrajerzy, to traktują jak frajera, vide
      > paweł k. tak to działa, i to że się tłumaczysz niczego nie zmieni, sprzedałeś
      > się za miskę taniego wina, to nie dziw się że będziesz traktowany jak śmieć. Ob
      > y nie wszedł do sejmu, będzie musiał chwycić łopatę i zapieprzać do roboty, prz
      > y konserwacji powierzchni płaskich, albo jako napęd stołu wibracyjnego, z powod
      > ów znanych ogółowi.
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29753639,rozgoryczony-kukiz-mowi-o-dawnej-milosci-do-po-koncerty-im.html
      No i kogo tu traktują jak rozwielitkę :) Mało to razy podbijałem Twoje wątki gdzie pies z kulawą nogą się nie wpisał?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka