Dodaj do ulubionych

Polacy mają nową grę towarzyską, obecnie bardzo

16.05.23, 08:36
modną:
Zapraszasz gości na 19.30, włączasz Wiadomości i pijesz 25 gramów za każdym razem, gdy usłyszysz słowo "Tusk".
Wygrywa ten, kto obejrzy pogodę.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Polacy mają nową grę towarzyską, obecnie bard 16.05.23, 08:51
      Ile flaszek trzeba miec w pogotowiu?....5
      Ile kielonkow napelnionych w pogotowiu?...15
      • zlamas-kutany Re: Polacy mają nową grę towarzyską, obecnie bard 16.05.23, 08:58
        szwampuch58 napisał:

> Ile flaszek trzeba miec w pogotowiu?....5
        > Ile kielonkow napelnionych w pogotowiu?...15
        >
        To zależy od stopnia wytrenowania zawodników. W młodości znałem takiego co potrafił flaszkę duszkiem obalić., a znałem też takiego, który po ćwiartce wpadał pod stół. Myślę , ze dużo też zależy od narodowości, Posadź do gry jednego ruskiego, czy Ukraińca i wygrywają w cuglach,
        • privus Re: Polacy mają nową grę towarzyską, obecnie bard 16.05.23, 09:42
          To musi byś spotkanie dla zaprawionego doborwego towarzystwa :)
          • zlamas-kutany Np. Mieckowych 16.05.23, 09:46
            privus napisał:

> To musi byś spotkanie dla zaprawionego doborwego towarzystwa :)
        • szwampuch58 Re: Polacy mają nową grę towarzyską, obecnie bard 16.05.23, 09:48
          Bredzisz,nie o to chodzi
          Chodzi o zadanie matematyczne ,kumaty to ty nie jestes
          • privus Re: Polacy mają nową grę towarzyską, obecnie bard 16.05.23, 11:06
            Przed takim spotkaniem kumaci będą wiedzieli gdzie i po co przychodzą :)
    • a.jej.rkoniak Re: Polacy mają nową grę towarzyską, obecnie bard 16.05.23, 09:11
      :D
    • l_ucyfostel_es Re: Polacy mają nową grę towarzyską, obecnie bard 16.05.23, 10:21
      Wersja dla hardcorowców: Zacząć od Faktów o 19.00, a oglądając Wiadomości o 19.30 pić po każdej różnicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka