Dodaj do ulubionych

Koleżanki Maląg nie narzekają

16.05.23, 16:22
,,Pytam o koleżanki, co one pani mówią? - dopytywał. - Moje koleżanki nie narzekają - odpowiedziała w końcu Maląg. - Można naprawdę mówić, że szklanka jest do połowy pusta, do połowy pełna. Powiem tak, że mam sporo koleżanek i nikt nie narzeka."
Szydło czy Kempa rzeczywiście nie mają co narzekać
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Koleżanki Maląg nie narzekają 16.05.23, 16:29
      stasi1 napisał:

> ,,Pytam o koleżanki, co one pani mówią? - dopytywał. - Moje koleżanki nie narze
      > kają - odpowiedziała w końcu Maląg. - Można naprawdę mówić, że szklanka jest do
      > połowy pusta, do połowy pełna. Powiem tak, że mam sporo koleżanek i nikt nie n
      > arzeka."
      > Szydło czy Kempa rzeczywiście nie mają co narzekać

Europosłanka Anna Zalewska też nie narzeka. Ubrania i jedzenie ukradzione z PCK przyniosły sporo kasy.

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/t4Yk9kqTURBXy9hMmQyZTg4YmJjMTk4OWM4ZGE1Mjc1ZGUwMjgyNTgxNC5qcGVnkpUDAADNC1rNBmOTBc0EsM0Cdt4AAaEwAQ

S.
      • stasi1 Re: Koleżanki Maląg nie narzekają 20.05.23, 17:08
        Ale jednak po zębach widać że opłaciło jej się kraść
        next.gazeta.pl/next/7,151003,29772056,kolezanki-malag-nie-narzekaja-na-pensje-nauczycielka-to-bardzo.html
        ,, Jako nauczycielka mam powód do narzekań na pensje - powiedziała dla Gazeta.pl jedna z nauczycielek. Odniosła się do słów ministerki rodziny i polityki społecznej Marleny Maląg, która mówiła, że "moje koleżanki nie narzekają" na wynagrodzenia."
        Ale Maląg nie mówiła o nauczycielkach, mówiła o swoich koleżankach z PiSu
    • topiramax Re: Koleżanki Maląg nie narzekają 17.05.23, 08:28
      A Rafalska?
    • szwampuch58 Re: Koleżanki Maląg nie narzekają 20.05.23, 17:48
      Te babochlopy narzekaja,jestem pewny....dziennie gdy zerkna w lustro
      • stasi1 Re: Koleżanki Maląg nie narzekają 25.05.23, 20:27
        Aby tak narzekać musiały by mieć trochę rozumu
        • no-popis Re: Koleżanki Maląg nie narzekają 25.05.23, 20:39
          stasi1 napisał:

> Aby tak narzekać musiały by mieć trochę rozumu
          Zasmucasz mnie poziomem swoje TFUrczości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka