Dodaj do ulubionych

Podsłuchałem rozmowę dwóch chłopów na rynku,

18.05.23, 18:06
jeden mówi, że kiedyś kradli i się dzielili, a dzisiaj kradną ale nie chcą się dzielić, nie chcą dać 800+ dzieciom od czerwca.
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: Podsłuchałem rozmowę dwóch chłopów na rynku, 18.05.23, 20:17
      Widać, że to zagranie Tuska było niegłupie.
      • emeryt-myslacy Re: Podsłuchałem rozmowę dwóch chłopów na rynku, 18.05.23, 20:20
        W pisie aż się zagotowało po tej kontrze Donalda Tuska.
      • privus Re: Podsłuchałem rozmowę dwóch chłopów na rynku, 18.05.23, 20:27
        Po prostu ujawnił i zbłaźnił ich zamiary kolejnych obiecanek dla ubogich umysłowo.
      • pies.na.czarnych Re: Podsłuchałem rozmowę dwóch chłopów na rynku, 19.05.23, 14:38
        horpyna4 napisała:

> Widać, że to zagranie Tuska było niegłupie.

Nie na darmo będąc studentem często w akademiku grał w pokera :)
    • stasi1 Re: Podsłuchałem rozmowę dwóch chłopów na rynku, 18.05.23, 20:33
      Tego jeszcze nie wiadomo czy PiS wycofa się z tego cze
      • emeryt-myslacy Re: Podsłuchałem rozmowę dwóch chłopów na rynku, 18.05.23, 20:40
        Pis jest pewny swojego żelaznego elektoratu kościelnego.
        • kawa_poranna11 Re: Podsłuchałem rozmowę dwóch chłopów na rynku, 18.05.23, 21:18
          Pis z hasła - Kradniemy ale i też się dzielimy - zrealizował połowę.
          Tylko kradną, z resztą się nie dzielą.
          Za pół roku ichni jakiś minister z bólem w oczach przyzna, że ten pisowski program - Kradniemy ale i się dzielimy - zrealizowali tylko w połowie bo na przeszkodzie stała inflacja z UE oraz Putin.
          Na dzielenie się już nie wystarczyło ale to były czynniki niezależne od PiSu.
          Oni tak bardzo chcieliby się podzielić ale wicie, rozumicie - nie wystarczyło!
        • stasi1 Re: Podsłuchałem rozmowę dwóch chłopów na rynku, 20.05.23, 19:50
          Właśnie nie jest, te głupoty co kaczyński opowiada są dla tego żelaznego elektoratu
    • szczypawka.jadowita Re: Podsłuchałem rozmowę dwóch chłopów na rynku, 20.05.23, 20:55
      Jakieś głosy słyszysz? Już nawet ludzikow poznał się na tych "fantazjach".
      Następnym razem zaprodukuj coś mniej bezmyślnego.
      • emeryt-myslacy Re: Podsłuchałem rozmowę dwóch chłopów na rynku, 20.05.23, 21:28
        Nie słyszałeś tego wystąpienia Donalda Tuska?
    • zdravko_vypic a zapytałeś ich, jakie stosują do siebie zaimki?.. 21.05.23, 02:19
      ...Bo jeśli nie, to nie masz prawa mówić o nich "chłopy", bo mogłeś ich zmisdrzęderować, a to pośród sił post-tępu gorsze niż zarażenie kowidem wskutek nienoszenia maseczki.
      • snajper55 Re: a zapytałeś ich, jakie stosują do siebie zaim 21.05.23, 10:19
        zdravko_vypic napisał:

> ...Bo jeśli nie, to nie masz prawa mówić o nich "chłopy", bo mogłeś ich zmisdrz
        > ęderować, a to pośród sił post-tępu gorsze niż zarażenie kowidem wskutek nienos
        > zenia maseczki.

A tobie się wszystko z jednym kojarzy.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka