zlamas-kutany 24.05.23, 18:05 kadencji"- Andrzej Morozowski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: "66 polityków PiS zostało milionerami podczas 24.05.23, 18:36 zlamas-kutany napisał: > kadencji"- Andrzej Morozowski. Tylko??? A ile żon polityków PiS zostało milonerkami? Ile dzieci, rodzicow, braci i sióstr? S. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany TEgo się nigdy nie dowiemy, bo to mafia 24.05.23, 19:06 snajper55 napisał: > zlamas-kutany napisał: > > > kadencji"- Andrzej Morozowski. > > Tylko??? A ile żon polityków PiS zostało milonerkami? Ile dzieci, rodzicow, bra > ci i sióstr? > > S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: "66 polityków PiS zostało milionerami podczas 24.05.23, 18:43 Nie zapominajmy też o ludziach, którzy NIE są politykami PiS. Na przyklad NIE jest politykiem PiS Obajtek, Glapinski, Przylebska, Kurski czy stada innych żerujących na naszych portfelach, zbijających milionowe majątki dzięki naszej pracy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: "66 polityków PiS zostało milionerami podczas 24.05.23, 18:54 zlamas-kutany napisał: > kadencji"- Andrzej Morozowski. A masz taką statystykę dla działaczy PO? Problem polega na tym, że to nic nietypowego od 30 lat. Istota problemu tkwi w systemie a aby ten system zmienić nikt, łączniez Kaczyńskim, tak naprawdę nie oferuje. Dlaczego? Bo chcą robić to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
s12345s Re: "66 polityków PiS zostało milionerami podczas 24.05.23, 19:42 no-popis napisała: > A masz taką statystykę dla działaczy PO? > Problem polega na tym, że to nic nietypowego od 30 lat. Ale to święty PiS miał to zmienić. Kaczyński mówił, że do polityki nie idzie się dla pieniędzy. A póki co to nikt tak nie kradł, nikt nie miał na koncie tylu afer (o bardzo dużym kalibrze) - co święty PiS. Szydło mówiła, że oni będą prezentować: umiar, pokora, praca, po czym przyznała sobie i swoim ministrom premie po kilkadziesiąt tysięcy złotych, krzycząc z mównicy: im te pieniądze się należały. Szydło jest jedynym premierem, która sobie przyznała nagrodę. :D Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: "66 polityków PiS zostało milionerami podczas 24.05.23, 21:11 s12345s napisała: > no-popis napisała: > > > A masz taką statystykę dla działaczy PO? > > Problem polega na tym, że to nic nietypowego od 30 lat. > > Ale to święty PiS miał to zmienić. I tu zgoda! Wypowiedziałem się tylko szerzej. Kaczyński mówił, że do polityki nie idzie s > ię dla pieniędzy. A póki co to nikt tak nie kradł, nikt nie miał na koncie tylu > afer (o bardzo dużym kalibrze) - co święty PiS. Nie wyróżnia się szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: "66 polityków PiS zostało milionerami podczas 24.05.23, 22:09 To oficjalne stanowisko pisiej trolowni? Odpowiedz Link Zgłoś
mietek.grodeckii Re: "66 polityków PiS zostało milionerami podczas 24.05.23, 20:12 Ja nie mam nic pszeciwko. Te miliony zostają przynajmniej w Polsce a nie lecą do Izraela jak gdy rządziły liberały z PO Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: "66 polityków PiS zostało milionerami pod 24.05.23, 21:27 mietek.grodeckii napisał: > Ja nie mam nic pszeciwko. Te miliony zostają przynajmniej w Polsce a nie lecą d > o Izraela jak gdy rządziły liberały z PO A czyj miliony poleciały do Izraela? Dasz skan przelewu, czy tak po prostu sobie bleblasz? Żadne ukradzione miliony nie zostają w Polsce. Dlatego Morawiecka sprzedała działki, żeby pieniądz przelać. Dokąd? Może do Izraela? :) Ale pewniej do Szwajcarii czy na jakieś Kajmany, gdzie ręka prokuratury po wyborach nie sięgnie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: "66 polityków PiS zostało milionerami pod 24.05.23, 22:00 Biereckiego miliony poleciały do Luksemburga a do Izraela innych partnerów biznesowych braci Kaczyńskich czyli Bagsika i Gąsiorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś