Dodaj do ulubionych

Tak jak u tego mohera nienawiść rozum odbiera

25.05.23, 09:22
Skutkiem wysterylizowania łepetyny takie skutki. Wypalił z sejmowej mównicy zarzut pod adresem posłanki, że miała męża malwersanta! (co on tam miał zrobić nie wiem, bo niby co miałoby mnie to obchodzić gdy rozwiedziona). Jego tak, widocznie nie miał jak ją okaleczyć na godności, to tak ją zaatakował. Prymityw do potęgi, bo nawet na dennych forach takie glupie Jasie wymierają, albo bywają powszechnie ignorowane. A skutek? Tow. Jarosław pewnie zdrętwiał, bo zaraz mu przypomniano bratanicę i jej byłego przestępcę, no winna choć nie z pelo. A taka Hermaszewska co to Czarneckiego miała mężem, a celebrytka ideowa Ogórkowa co to miala męża z prokuratorskimi zarzutami. Jak można wpaść na takie debilne wnioski? No chyba że jest się kulowskim beretem
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: Tak jak u tego mohera nienawiść rozum odbiera 25.05.23, 09:31
      Niemożna odebrać czegoś cego się nie ma i nigdy nie miało.
      • ireneo Re: Tak jak u tego mohera nienawiść rozum odbiera 25.05.23, 13:06
        99venus napisał:

> Niemożna odebrać czegoś cego się nie ma i nigdy nie miało.
        >
        To oczywista oczywistość zatem racja, ale są którzy rozum zostawili.w płaszczu a ten w szatni przed wejściem do PIS. Może się ockną jeśli szatniarz nie zaskoczy ich - nie mamy twojego.płaszcza i co nam zrobisz.
        Sikorski, Kamiński, Migalski, Rogalski mieli.szcxęście odebrać na czas.
    • pies.na.czarnych Re: Tak jak u tego mohera nienawiść rozum odbiera 25.05.23, 10:40
      Agresywny parafialny głupek.

Z kolei Paweł Kowal przypomniał, że jeszcze dwa miesiące temu "pan minister Czarnek prosił, aby nie zajmować się jego żoną". - Nie pański interes, co ja robię ze swoją żoną w swoim domu. Mocniej nie powiem - powiedział także we wrześniu 2022 r. szef MEiN do Roberta Mazurka na antenie RMF FM.
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29796974,przemyslaw-czarnek-zaatakowal-poslanke-ko-kowal-nie-czepiaj.html#do_w=46&do_v=723&fallback=true&do_st=RS&do_sid=1016&do_a=1016&s=BoxNewsImg4&do_upid=723_ti&do_utid=29796974&do_uvid=1685002867635

- Ta pani, przedstawicielka Platformy wychodzi tu na mównicę i mówi nam, że oszukujemy Polaków. Wy w waszych czasach fałszowaliście faktury, wasi mężowie byli skazywani na to na karę więzienia, wyście te pieniądze kradli - powiedział do posłów opozycji.

Brat generała Panzerfausta jeszcze do niedawna robił przekręty na fakturach i jak na razie włos mu z głowy nie spadł. Mimo, że nie zapłacił kaucji nadal cieszy się wolnością.
      • ireneo Re: Tak jak u tego mohera nienawiść rozum odbiera 25.05.23, 13:10
        pies.na.czarnych napisała:

> Agresywny parafialny głupek.
        >
        > Z kolei Paweł Kowal przypomniał, że jeszcze dwa miesiące temu "pan minister
        > Czarnek prosił, aby nie zajmować się jego żoną". - Nie pański interes, co ja ro
        > bię ze swoją żoną w swoim domu. Mocniej nie powiem - powiedział także we wrześn
        > iu 2022 r. szef MEiN do Roberta Mazurka na antenie RMF FM.

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29796974,przemyslaw-czarnek-zaatakowal-poslanke-ko-kowal-nie-czepiaj.html#do_w=46&do_v=723&fallback=true&do_st=RS&do_sid=1016&do_a=1016&s=BoxNewsImg4&do_upid=723_ti&do_utid=29796974&do_uvid=1685002867635
        >
        ++++++
        umknęła mi ta jego połówka, a kto wie za jaki czas piwie - za głupotę mojego byłego przydupasa nie odpowiadam ani moje dzieci
        ( jeśli nieroztropnie zechciała z nim).
      • stasi1 Re: Tak jak u tego mohera nienawiść rozum odbiera 25.05.23, 14:26
        Ale brata nie skazali więc jest niewinny
        • ireneo Re: Tak jak u tego mohera nienawiść rozum odbiera 25.05.23, 14:41
          stasi1 napisał:

> Ale brata nie skazali więc jest niewinny
          +++++
          Najważniejsze że nie jest osobą poszkodowaną jak jego brat. A najważniejsze, że to nie jemu ukradli miliony, bo to byłby obciach dla jego policyjnego brata.
        • pies.na.czarnych Re: Tak jak u tego mohera nienawiść rozum odbiera 25.05.23, 14:44
          stasi1 napisał:

> Ale brata nie skazali więc jest niewinny

Miał zapłacić kaucję, aby nie pójść do aresztu, taka była decyzja sądu. Kaucję zapłacił, ale tylko częściowo co jednocześnie jest niewykonaniem nakazu sadu. Do paki jednak nie poszedł.
          • stasi1 Re: Tak jak u tego mohera nienawiść rozum odbiera 26.05.23, 07:45
            Więc jest niewinny według pisich standardów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka