Dodaj do ulubionych

LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety

25.05.23, 20:44
Które czują się kobietami.
Wagnerowscy przegrywają z kobietami. A to elita sowieckiej armii.

Oczywiście mężczyźni stanowią większość. Ale kobiety stanowią 1/3
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 25.05.23, 20:48
      Ruskie wybili już im wszystkich chłopów? Nie może być, przecież oni nie maja żadnych strat.
    • hordol Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 25.05.23, 22:03
      część tych potencjalnych ukraińskich żolnierzy po prostu uciekla z UA
      nie pochwalam tego ale i nie potępiam
      • pies.na.czarnych Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 26.05.23, 02:09
        To się zgadza. Często u siebie widzę na ulicach i w sklepach młodych wypasionych ukraińskich byczków. Ostatnio ku zdziwieniu wszystkich przechodniów taki jeden na parkingu sklepowym wymieniał sobie olej w swoim Mercedesie. Czuł się jak u siebie w Kijowie.:((((
        • hordol Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 26.05.23, 06:12
          a ten zużyty zostawił?
        • storima Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 26.05.23, 07:49
          pies.na.czarnych napisała:

> To się zgadza. Często u siebie widzę na ulicach i w sklepach młodych wypasionyc
          > h ukraińskich byczków. Ostatnio ku zdziwieniu wszystkich przechodniów taki jede
          > n na parkingu sklepowym wymieniał sobie olej w swoim Mercedesie. Czuł się jak u
          > siebie w Kijowie.:((((
          >

Raczej niemożliwe aby w kraju Europy Zachodniej na parkingu bezkarnie wymieniać olej.

W Rosji to jest możliwe.

Ale również raczej nie ma tam Ukraińców.
          Tak czy inaczej, prawdy nie pisze.
          • storima Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 26.05.23, 07:57
            PS
            Reakcja ludzi byłaby natychmiastowa z tej zakazanej wymiany oleju. Policja byłaby na miejscu błyskawicznie. Tym bardziej, że uwrażliwienie ekologiczne w Europie Zachodniej jest potężne. Takie znęcanie się nad ekologią równe jest maltretowaniu zwierzęcia.

O błyskawicznej fotce takiego zdarzenia, człowieka który wyraża swoje niezwykle negatywne emocje na temat Ukrainy, nie wspomnę.
        • storima Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 26.05.23, 10:12

> Często u siebie widzę na ulicach i w sklepach młodych wypasionych
          > ukraińskich byczków.

To z pewnością są te sklepy belgijskie w których w marcu tego roku, W CIĄGU TYGODNIA doszło do niespotykanej paraliżującej
          ponad 30 procentowej podwyżki cen chleba.

Bo tak donosił z Królestwa pies.na.czarnych w marcu tego roku na FK.

Zdezorientowanym wyjaśniam, iż jest to wierutna bzdura.
        • pozytonium Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 26.05.23, 10:30

> To się zgadza. Często u siebie widzę na ulicach i w sklepach młodych wypasionyc
          > h ukraińskich byczków. Ostatnio ku zdziwieniu wszystkich przechodniów taki jede
          > n na parkingu sklepowym wymieniał sobie olej w swoim Mercedesie. Czuł się jak u
          > siebie w Kijowie.:((((

Daj miasto, też wymienię sobie w nim olej na parkingu sklepowym. W Polsce to nie do pomyślenia.
          • pies.na.czarnych Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 26.05.23, 10:34
            > Daj miasto, też wymienię sobie w nim olej na parkingu sklepowym.

Masz ukraińska krew i dlatego nie dziwi mnie twoja reakcja.

> W Polsce to nie do pomyślenia.

Ja myślałem, ze u mnie to jest również nie do pomyślenia. Jak widać nie tylko "Polak potrafi".
            • pozytonium Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 26.05.23, 15:07

> > Daj miasto, też wymienię sobie w nim olej na parkingu sklepowym.
              >
              > Masz ukraińska krew i dlatego nie dziwi mnie twoja reakcja.
              >
              > > W Polsce to nie do pomyślenia.
              >
              > Ja myślałem, ze u mnie to jest również nie do pomyślenia. Jak widać nie tylko "
              > Polak potrafi".

Zastanawia mnie gdzie w Belgii wymienia się olej silnikowy pod sklepem. To wszystko.
              W Niemczech, jak tylko otworzyłem maskę, by dolać płynu do spryskiwaczy, to momentalnie zjawił się koło mnie zielony ludzik. Zobaczył co robię i poszedł sobie dalej. Ale oleju silnikowego nie wymieniałem. :)
      • storima Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 26.05.23, 09:53
        hordol napisała:

> część tych potencjalnych ukraińskich żolnierzy po prostu uciekla z UA
        > nie pochwalam tego ale i nie potępiam

Część z nich przebywała na terenie Europy Zachodniej jeszcze przed putinowską agresją.
        Wielu z nich ze swymi rodzinami, żonami, dziećmi.

Podczas gdy Ukraina zabrania mężczyznom w wieku poborowym opuszczenia kraju.

Unia Europejska nie wprowadziła tu żadnych restrykcji.

Osoby te przebywają na terytorium Unii Europejskiej LEGALNIE.

JEDYNIE 26.7% ukraińskich uchodźców UE to mężczyźni w wieku od 18 do 65 lat.
        • hordol Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 26.05.23, 14:13
          ponad 1/4 mówisz? to całkiem sporo.ja ich nie potępiam bo nie wiem co bym zrobił w podobnej sytuacji ale ty ich nie wybielaj
          • pozytonium Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 26.05.23, 14:57
            hordol napisała:

> ponad 1/4 mówisz? to całkiem sporo.ja ich nie potępiam bo nie wiem co bym zro
            > bił w podobnej sytuacji ale ty ich nie wybielaj

Z nimi jest różnie. Od 25 lat mieszka w Polsce mój znajomy Ukrainiec zrodzony z Rosjanki. 2014 sprowadził do Polski brata. Obaj mają łącznie 400 kg żywej masy, to i łatwo w nich trafić, a ciężko się schować. Przyjęli dzieci, są jak rodzice. Ich "córeczka", jak ją nazywają ma 11 lat. Pilnują, by chodziła do szkoły, by odrabiała lekcje. Nie wiem dlaczego się przyjęło, że dziecko musi być z kobietą (skoro ta wybrała walkę), a nie może być z mężczyzną, który ją przysposobił. Do sumo się ma predyspozycje, ale działania frontowe pozostawił już mamie dziecka.
            Mieszkają w gminie, gdzie burmistrzem jest Czech. On z Kijowa, Rosjanin po mamie, wychowujący Ukrainkę w gminie zarządzanej przez Czecha, w kraju tak nietolerancyjnym jak Polska.
    • rzewuski1 Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 26.05.23, 08:33
      A ilu jest gender ?
      • ireneo Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 26.05.23, 08:48
        rzewuski1 napisał:

> A ilu jest gender ?
        ++++
        Upraszczając, gdyż stosownym byloby zapytać o skutki gendera, to w Polsce genderem jest Witkowa (nie ma funkcji marszalkini), w dodatku łazi w portkach co też jest oznaką zgenderowania do szpiku. Genderami są wszystkie klechy w kieckach
        i żadna tradycja ich nie usprawiedliwia, bo Jezus dlatego chodził w kiecce gdyż nie było portek. Wierni wzorcu powinni jeździć na osłach, a nie w maybachach.
        Jak ten tu sprowadził liczbę osobników LGBT do liczby kobiet (a niby dlaczego, nie są jakie żonami, matkami, wdowami) to uzbał, że nie ma tam gejów czy tranwestytów. Generalnie to dosyć prymitywna, ignorancka jędraszewsko-czarnkowa agitka antytęczowa.
        • margit49 Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 26.05.23, 09:23
          ireneo napisał(a):

> ++++
          > Upraszczając, gdyż stosownym byloby zapytać o skutki gendera, to w Polsce gende
          > rem jest Witkowa (nie ma funkcji marszalkini), w dodatku łazi w portkach co też
          > jest oznaką zgenderowania do szpiku.

Najbardziej zgenderowana jest Kempa Beata, wkroczyła- bo jakże inaczej :D - do polityki, najpierw lokalnej, pozostawiwszy ognisko domowe i dorastające dzieci opiece męża swego Kempy
          • ireneo Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 26.05.23, 09:30
            margit49 napisała:

> Najbardziej zgenderowana jest Kempa Beata, wkroczyła- bo jakże inaczej :D - do
            > polityki, najpierw lokalnej, pozostawiwszy ognisko domowe i dorastające dzieci
            > opiece męża swego Kempy
            ++++
            To może być nawet zdegenerowana skutkiem czego zostawila miot co samicom zdarza się wyjątkowo. Taka dojna kukułka.
    • ireneo Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 26.05.23, 10:44
      pozytonium napisał:

> Które czują się kobietami.
      > Wagnerowscy przegrywają z kobietami. A to elita sowieckiej armii.
      >
      >
      >
      > Oczywiście mężczyźni stanowią większość. Ale kobiety stanowią 1/3
      >
      ++++
      Przejrzalem trochę temat i okazuje się że wagnerowcy przegrywają(?) nie z jedną trzecią LGBT a piętnastoma procentami ( w Polsce jest prawie 9% tych LGBT a to tylko pokój. A gyby wojna to pewnie i 50% LGBT stanęłoby przeciwko wagnerowcom co zaskutkowałoby ich ucieczką z Polski.
      Zakladam że męskie LGBT robiloby za sanitariuszki, łączniczki czy inne potrzebne logistyczne zadania niekoniecznie w uzbrojeniu po.zęby a tylko w zęby.
      Kto to tak policzył, czy aby nie Nasz dziennik? Może niezależna...wSieci
    • no-popis Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 27.05.23, 17:39
      pozytonium napisał:

> Wagnerowscy przegrywają z kobietami. A to elita sowieckiej armii.
      > Oczywiście mężczyźni stanowią większość. Ale kobiety stanowią 1/3
      >
      Zdradż proszę co to ma wspolnego z lgbt?
      • pozytonium Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 27.05.23, 18:09
        no-popis napisała:

> pozytonium napisał:
        >
        > > Które czują się kobietami.
        > > Wagnerowscy przegrywają z kobietami. A to elita sowieckiej armii.
        > > Oczywiście mężczyźni stanowią większość. Ale kobiety stanowią 1/3
        > >
        > Zdradż proszę co to ma wspolnego z lgbt?

To na wyrost.
        • 1ucyfosteles Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 31.05.23, 23:13
          Zgrabne obejście ;)
          • pozytonium Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 05.06.23, 23:46
            1ucyfosteles napisał:

> Zgrabne obejście ;)

To nie żadne obejście. W armii UA 1/3 to kobiety i to nie z łapanki, ale z własnej woli.

Wczoraj czytałem o wypowiedzi Łukaszenki, że Ukrainki należało wykończyć w 2014 roku, a nie pozwolić stać się im siłą. Teraz nikt ich nie zatrzyma. Tłuką orków ino dobrze.

Jednocześnie okazało się, że Lachy nie są żadnymi seksistami, czy rasistami. Wtopiliśmy się w siebie. Bezrobocie 2.7%.
            • ireneo Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 06.06.23, 01:13
              pozytonium napisał:

> 1ucyfosteles napisał:
              >
              > > Zgrabne obejście ;)
              >
              > To nie żadne obejście. W armii UA 1/3 to kobiety i to nie z łapanki, ale z włas
              > nej woli.
              >
              >
              > Wczoraj czytałem o wypowiedzi Łukaszenki, że Ukrainki należało wykończyć w 2014
              > roku, a nie pozwolić stać się im siłą. Teraz nikt ich nie zatrzyma. Tłuką orkó
              > w ino dobrze.
              >
              > Jednocześnie okazało się, że Lachy nie są żadnymi seksistami, czy rasistami. Wt
              > opiliśmy się w siebie. Bezrobocie 2.7%.
              Przy ujemnym przyroście rąk do pracy brakuje. Jakby to wytłumaczyć? Klecha idzie na odwyk albo do pana, dzieci nie ma to katechety braknie. A może tak, staruszek bez dzieci i wnuków na emeryturę, to kto po nim przejmie taczkę?
    • ireneo Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 01.06.23, 05:42
      pozytonium napisał:

> Wagnerowscy przegrywają z kobietami. A to elita sowieckiej armii
      >

++++++
      Lekarki i pielęgniarki, które czują się kobietami, niemal w 100% mają karty mobilizacyjne ponieważ wszystkie są LGBT w czasie wojny. Oczywista oczywistość jeśli czują się kobietami. A ty dobrze się czujesz...na wyrost?

----
      Nie odkładaj na jutro życia,
      bo nieznana ta pora,
      kiedy jutro - twoje dzisiaj,
      nigdy już nie będzie wczoraj
      • pozytonium Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 01.06.23, 09:10
        ireneo napisał(a):

> pozytonium napisał:
        >
        > > Które czują się kobietami.
        > > Wagnerowscy przegrywają z kobietami. A to elita sowieckiej armii
        > >
        >
        > ++++++
        > Lekarki i pielęgniarki, które czują się kobietami, niemal w 100% mają karty mob
        > ilizacyjne ponieważ wszystkie są LGBT w czasie wojny. Oczywista oczywistość jeś
        > li czują się kobietami. A ty dobrze się czujesz...na wyrost?

Znana ukraińska lekarka
        https://img5.dmty.pl//uploads/202204/1649330041_edhifs_600.jpg
    • no-popis Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 02.06.23, 06:31
      A co ma wspólnego LGBT, tytuł Twojego wątku, z udziałem kobiet w walkach?
      • pozytonium Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 02.06.23, 13:05
        no-popis napisała:

> A co ma wspólnego LGBT, tytuł Twojego wątku, z udziałem kobiet w walkach?

Równouprawnienie.
        • no-popis Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 02.06.23, 16:10
          pozytonium napisał:

> no-popis napisała:
          >
          > > A co ma wspólnego LGBT, tytuł Twojego wątku, z udziałem kobiet w walkach?
          >
          > Równouprawnienie.
          No to tytuł mógłby być, przy takim sposobie rozumowania, zamiast LGBT np Mahometanie
          • pozytonium Re: LGTB - 30% teraz wojsk Ukrainy to kobiety 05.06.23, 23:25
            no-popis napisała:

> pozytonium napisał:
            >
            > > no-popis napisała:
            > >
            > > > A co ma wspólnego LGBT, tytuł Twojego wątku, z udziałem kobiet w wa
            > lkach?
            > >
            > > Równouprawnienie.
            > No to tytuł mógłby być, przy takim sposobie rozumowania, zamiast LGBT np Mahome
            > tanie

Pieskow rozpętał piekło. Tego nie da się zakopać przez najbliższy wiek.
            Rosjanie biorą kryminalistów, by walczyli z kobietami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka