zlamas-kutany 26.05.23, 09:17 Bo Twoja demolka szkolnictwa to mały pikuś przy obecnej chamolce obecnego. No i nawet twoja mina strzygi była bardziej sympatyczna niż nadęta gęba tego buca. Wracaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Zalewska wróć, chciałoby się krzyczeć 26.05.23, 09:36 zlamas-kutany napisał: > Bo Twoja demolka szkolnictwa to mały pikuś przy obecnej chamolce obecnego. > No i nawet twoja mina strzygi była bardziej sympatyczna niż nadęta gęba tego bu > ca. > Wracaj. Ja tak mam z prezydentami. Po Kwaśniewskim każdy kolejny jest gorszy od poprzednika. Aż się boję myśleć kto będzie po Dudzie. Suski? S. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Re: Zalewska wróć, chciałoby się krzyczeć 26.05.23, 09:46 snajper55 napisał: > zlamas-kutany napisał: > > > Bo Twoja demolka szkolnictwa to mały pikuś przy obecnej chamolce obecnego > . > > No i nawet twoja mina strzygi była bardziej sympatyczna niż nadęta gęba t > ego bu > > ca. > > Wracaj. > > Ja tak mam z prezydentami. Po Kwaśniewskim każdy kolejny jest gorszy od poprzed > nika. Aż się boję myśleć kto będzie po Dudzie. Suski? > > S. Albo Janusz Kowalski. Co do Kwacha to się całkowicie zgadzam, on był najlepszym polskim prezydentem w naszej najnowszej historii i nawet jak będąc w Katyniu się napił, to na spotkaniu z młodzieżą pokazał klasę dowcipkując z nimi w ich ojczystym języku. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Zalewska wróć, chciałoby się krzyczeć 26.05.23, 09:54 Czarnek robi świetną robotę, dzięki niemu liczba katolików ubywa w Polsce, Jedraszewski za to order dostał to Czarnek też powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Zalewska wróć, chciałoby się krzyczeć 26.05.23, 11:40 W oświacie już tak jest - każdy następca jest gorszy od poprzednika. Jak Czarnka odwołają, jego stolec obejmie krakowska kurator. Zasłużenie oczywista oczywistość Odpowiedz Link Zgłoś