Dodaj do ulubionych

Zalewska wróć, chciałoby się krzyczeć

26.05.23, 09:17
Bo Twoja demolka szkolnictwa to mały pikuś przy obecnej chamolce obecnego.
No i nawet twoja mina strzygi była bardziej sympatyczna niż nadęta gęba tego buca.
Wracaj.
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Zalewska wróć, chciałoby się krzyczeć 26.05.23, 09:36
      zlamas-kutany napisał:

> Bo Twoja demolka szkolnictwa to mały pikuś przy obecnej chamolce obecnego.
      > No i nawet twoja mina strzygi była bardziej sympatyczna niż nadęta gęba tego bu
      > ca.
      > Wracaj.

Ja tak mam z prezydentami. Po Kwaśniewskim każdy kolejny jest gorszy od poprzednika. Aż się boję myśleć kto będzie po Dudzie. Suski?

S.
      • zlamas-kutany Re: Zalewska wróć, chciałoby się krzyczeć 26.05.23, 09:46
        snajper55 napisał:

> zlamas-kutany napisał:
        >
        > > Bo Twoja demolka szkolnictwa to mały pikuś przy obecnej chamolce obecnego
        > .
        > > No i nawet twoja mina strzygi była bardziej sympatyczna niż nadęta gęba t
        > ego bu
        > > ca.
        > > Wracaj.
        >
        > Ja tak mam z prezydentami. Po Kwaśniewskim każdy kolejny jest gorszy od poprzed
        > nika. Aż się boję myśleć kto będzie po Dudzie. Suski?
        >
        > S.
        Albo Janusz Kowalski. Co do Kwacha to się całkowicie zgadzam, on był najlepszym polskim prezydentem w naszej najnowszej historii i nawet jak będąc w Katyniu się napił, to na spotkaniu z młodzieżą pokazał klasę dowcipkując z nimi w ich ojczystym języku.
    • rzewuski1 Re: Zalewska wróć, chciałoby się krzyczeć 26.05.23, 09:54
      Czarnek robi świetną robotę, dzięki niemu liczba katolików ubywa w Polsce, Jedraszewski za to order dostał to Czarnek też powinien.
    • margit49 Re: Zalewska wróć, chciałoby się krzyczeć 26.05.23, 11:40
      W oświacie już tak jest - każdy następca jest gorszy od poprzednika. Jak Czarnka odwołają, jego stolec obejmie krakowska kurator. Zasłużenie oczywista oczywistość

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka