zlamas-kutany 28.05.23, 17:09 "Dzisiaj spadkobiercą ruchu ludowego, niepodległościowego ruchu ludowego jest... prawi i sprawiedliwość wymachał zMorawiecki w Starej Błotnicy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Totalny odlot zMorawieckiego 28.05.23, 17:12 zlamas-kutany napisał: > "Dzisiaj spadkobiercą ruchu ludowego, niepodległościowego ruchu ludowego jest.. > . prawi i sprawiedliwość wymachał zMorawiecki w Starej Błotnicy! Czyli ruch ludowy, niepodległościowy nie żyje? O ile wiem, to morderca nie może dziedziczyć po swojej ofierze. S. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Nie znasz tych pisichsynow 28.05.23, 18:24 snajper55 napisał: > zlamas-kutany napisał: > > > "Dzisiaj spadkobiercą ruchu ludowego, niepodległościowego ruchu ludowego > jest.. > > . prawi i sprawiedliwość wymachał zMorawiecki w Starej Błotnicy! > > Czyli ruch ludowy, niepodległościowy nie żyje? O ile wiem, to morderca nie może > dziedziczyć po swojej ofierze. > > S. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Było w Szkle kontaktowym 29.05.23, 09:29 snajper55 napisał: > zlamas-kutany napisał: > > > "Dzisiaj spadkobiercą ruchu ludowego, niepodległościowego ruchu ludowego > jest.. > > . prawi i sprawiedliwość wymachał zMorawiecki w Starej Błotnicy! > > Czyli ruch ludowy, niepodległościowy nie żyje? O ile wiem, to morderca nie może > dziedziczyć po swojej ofierze. > > S. Też zauważyli to co ja i to już kolejny raz, najpierw piszę ja na forum, a potem jest w Szkle kontaktowym Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Totalny odlot zMorawieckiego 29.05.23, 09:36 Wiadomo, pinokio pasł krowy i doił , grabił siano oral pole młócił cepem zboże. Sam Witos mu się przyglądał i chwalił jego zapał i gospodarność. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany A teraz doi jak może państwo 29.05.23, 19:33 rzewuski1 napisał: > Wiadomo, pinokio pasł krowy i doił , grabił siano > oral pole młócił cepem zboże. > Sam Witos mu się przyglądał i chwalił jego zapał i gospodarność. > Najpierw daje kościołowi za friko działki warte miliony, potem potem je odkupuje za grosze. następnie przepisuja jak gangster z wolomiina na żonę, a potem ....Jak skurwysyn i złodziej... Odpowiedz Link Zgłoś