zlamas-kutany 28.05.23, 17:17 Po raz pierwszy obejrzałem dziś najlepszy program satyryczny w Qrwizji zwanej dla jaj TVP Info i...ani razu nie padło słowo Tusk. O co qźwa chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Jestem zawiedziony!!! 29.05.23, 05:46 zlamas-kutany napisał: > Po raz pierwszy obejrzałem dziś najlepszy program satyryczny w Qrwizji zwanej d > la jaj TVP Info i...ani razu nie padło słowo Tusk. O co qźwa chodzi? > Może o trupach politycznych tam się nie mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany A słyszałeś o nowej zabawie Polaków? 29.05.23, 08:59 no-popis napisała: > zlamas-kutany napisał: > > > Po raz pierwszy obejrzałem dziś najlepszy program satyryczny w Qrwizji zw > anej d > > la jaj TVP Info i...ani razu nie padło słowo Tusk. O co qźwa chodzi? > > > Może o trupach politycznych tam się nie mówi? > Zaprasza się kumpli na "Wiadomości". stawia się kieliszki 25g i jak pada słowo Tusk każdy wali lufę. Wygrywa ten, który dotrwa do pogody, ale zazwyczaj wszyscy padają wcześniej. A co to trupa , to jaki z niego trup, skora mała qwa tak się go boi, ze uchwalił dla niego ustawę? Kumasz swoją głupotę? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Jestem zawiedziony!!! 29.05.23, 09:11 Organ propagandy tej zgrai buraczano-kartoflanej się sypie i zaczyna gnić. Odpowiedz Link Zgłoś