weteran-czasu 29.05.23, 13:24 zbrodnią przeciwko Narodowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Panie Duda, łamanie Konstytucji RP jest 29.05.23, 13:38 Panowie w 1939 roku wyjechali do Londynu i pozostali tam na stale. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Panie Duda, łamanie Konstytucji RP jest 29.05.23, 15:29 Fakt, że wyjechali i ukradli 180 ton złota , które wywieźli a następnie przejedli i przepili. PS. To jak mam do niego się zwracać, skoro nie jest moim prezydentem? Hej Duda.......................................... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bzdury i nieuctwo weterana. 29.05.23, 15:48 weteran-czasu napisał: > Fakt, że wyjechali i ukradli 180 ton złota , które wywieźli a następnie przejed > li i przepili. bzdury i nieuctwo weterana. to polskie zloto znajduje sie w dyspozycji obecnego Rzadu RP. Polowa zlota wrocila do kraju, a druga polowa jest przechowywana za granica - na zyczenie Rzadu RP. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Panie Duda, łamanie Konstytucji RP jest 29.05.23, 15:54 Wiesz co to jak dziad gada do obrazu? A obraz ani słowa? To głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Panie Duda, łamanie Konstytucji RP jest 29.05.23, 16:27 czy debil wie co to konstytucja? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Panie Duda, łamanie Konstytucji RP jest 29.05.23, 16:29 Debil wie, że to coś wrażego, skoro kulsony pałowały za takie hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kosa Re: Panie Duda, łamanie Konstytucji RP jest 29.05.23, 16:39 Ja w sprawie tego złota: część przejedli i przepili za granicą ileś przywieźli do kraju - to kto wie gdzie ono teraz jest i kto je je je je.... ? aga Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Zloto RP - opisalem to w poscie do weterana 29.05.23, 16:54 aga-kosa napisała: > Ja w sprawie tego złota: ... to kto wie gdzie ono teraz jest i kto je je je je.... ? bzdury i nieuctwo weterana. to polskie zloto znajduje sie w dyspozycji obecnego Rzadu RP. Polowa zlota wrocila do kraju, a druga polowa jest przechowywana za granica - na zyczenie Rzadu RP. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Panie Duda, łamanie Konstytucji RP jest 29.05.23, 16:39 Konstytucja to taka kartka papieru, powiedział któryś. Można z nią robić co dusza zapragnie. Który to był? bo zapomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś