Dodaj do ulubionych

Opozycja może wygrać wybory, władzy nie zdobędzie

30.05.23, 07:28
Bo albo komisja wykluczy z wyborów lub z możliwości pełnienia funkcji, albo obecny sejm wygasi mandaty nie przyjmując ślubowania poselskiego na podstawie orzeczeń tej komisji. Możliwe, że jeszcze przed wyborami, zamkną TVN. Wszystko zależy od frekwencji 4 czerwca (i władza to wie i będzie aktywna) jeśli nie będzie jej "mocno widać" to władza się nie zmieni.
Obserwuj wątek
    • szczypawka.jadowita Re: Opozycja może wygrać wybory, władzy nie zdobę 30.05.23, 09:22
      Zamiary nie usprawiedliwiają opowiadania głupot. Jakakolwiek frekwencja w postępowaniu PISu nie zmieni nic.
      • janadam59 Re: Opozycja może wygrać wybory, władzy nie zdobę 30.05.23, 09:37
        wiadomosci.onet.pl/kraj/prezydent-nie-jest-naiwny-obawia-sie-jaroslawa-kaczynskiego-analiza/xmvwvsh. Nie, ale będzie miała wymiar polityczny.
        • szczypawka.jadowita Re: Opozycja może wygrać wybory, władzy nie zdobę 31.05.23, 18:15
          Nie ma takiej strony.
          Kto i co takiego napisał?
          Tzw. prezydent może się prezesa obawia, nic mi do obaw tej kreatury.
          • stefan4 Re: Opozycja może wygrać wybory, władzy nie zdobę 31.05.23, 18:36
            szczypawka.jadowita:
            > Nie ma takiej strony.

Usuń końcową kropkę z adresu.

Ale i tak nie przeczytałem, bo strona domaga się wyłączenia adblocka, a ja reklam nie lubię. Może ktoś opowie, co tam ciekawego i po co to wkleił?

- Stefan
    • snajper55 Re: Opozycja może wygrać wybory, władzy nie zdobę 30.05.23, 10:35
      janadam59 napisał:

> Bo albo komisja wykluczy z wyborów lub z możliwości pełnienia funkcji, albo obe
      > cny sejm wygasi mandaty nie przyjmując ślubowania poselskiego na podstawie orze
      > czeń tej komisji. Możliwe, że jeszcze przed wyborami, zamkną TVN.

Mogą też kandydatów opozycyjnych rozstrzelać.

S.
      • yoma Re: Opozycja może wygrać wybory, władzy nie zdobę 30.05.23, 11:47
        Albo wysłać na wschodni front.
    • mateusz.urbanski Re: Opozycja może wygrać wybory, władzy nie zdobę 30.05.23, 11:04
      Nieszczęścia chodzą parami
      • yoma Re: Opozycja może wygrać wybory, władzy nie zdobę 31.05.23, 18:39
        Jacy dopasowani kształtem. Śpią na łyżeczkę?
    • yoma Re: Opozycja może wygrać wybory, władzy nie zdobę 30.05.23, 11:49
      jołasia, ukryta opcja pisowska 😂
    • adam111115 Re: Opozycja może wygrać wybory, władzy nie zdobę 31.05.23, 15:50
      Wystarczy stan wyjątkowy który zresztą kulawy zapowiedział. Skoro mówi o prowokacjach przed wyborami to oznacza że pisiory już mają takie plany. Bedzie powtórka z Moskwy z 1999 jak bloki wylatywały w powietrze. Winę zwalą na opozycję, wprowadza stan wyjątkowy, pozamykają granice i do widzenia Polsko po 34 latach jako takiej demokracji.
      • aga-kosa Re: Opozycja może wygrać wybory, władzy nie zdobę 31.05.23, 17:37
        Wyszukałam sobie o protestach w Polsce od połowy ubiegłego wieku.
        Kiedyś - w odległej młodości wierzyłam, że Młodość ruszy bryłę świata...
        Zapytałam tegorocznych maturzystów na kogo będą głosować - było nie było ich pierwsze wybory - zdziwieni, że będą wybory ? aga :(
        • yoma Re: Opozycja może wygrać wybory, władzy nie zdobę 31.05.23, 18:40
          A będą? 😎
      • szczypawka.jadowita Re: Opozycja może wygrać wybory, władzy nie zdobę 31.05.23, 18:16
        Wystarczy, że znów przylecą dwie rakiety. Z Rosji, Ukrainy - obojętne.
    • privus Re: Opozycja może wygrać wybory, władzy nie zdobę 31.05.23, 21:11
      Poczekamy, zobaczymy. Jeszcze parę numerów ze strony pisich i przegrają wybory przed wyborami. Jest granica pajacowania nawet w cyrku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka