Dodaj do ulubionych

Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi

31.05.23, 19:51
chce wyjaśnić sprawę "lex Tusk", du*a powiedział iż, Niezupełnie rozumiem reakcję naszych sojuszników. Nie wiem, czy zostali zwiedzeni przez polityków opozycji, czy przez błędy w tłumaczeniu ustawy, a czy wziął prostaczek pod uwagę, że chodzi o to że 17 razy złamał Konstytucję, nie ja to liczyłem, a profesorowie prawa, i o to biega hamerykanom, i reszcie normalnego świata, czy jak zwykle nie rozumie i myśli że Jołe Bajden, został źle poinformowany przez opozycję, może lepiej by było gdyby założył wiadro na łżełeb i stanął na strychu, i poczekał aż zapomną, w co wątpię.

wydarzenia.interia.pl/kraj/news-lex-tusk-andrzej-duda-chce-wyjasnic-ustawe-joe-bidenowi,nId,6812982
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 31.05.23, 20:10
      Na kolanach?
      • czan-dra Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 31.05.23, 20:17
        Jak Bajden upuści wafelka, to jak najbardziej.
      • kawa_poranna11 Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 01.06.23, 03:03
        Cham w Klubie Gentlemanów w salonie, na dywanie zrobił kupę.
        Smród zaczął się rozchodzić więc zgłosił się do Szefa Klubu.
        Jakże to tak? - zapytał Szef.
        Chćę Szefie to wyjaśnić, to nie jest tak jak Szef myśli!
        A jak?
        Jes, jes, OKej, sory ajemendrju....Yyyyy!
    • pies.na.czarnych Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 31.05.23, 20:31
      Powinni go przełączyć na numer telefonu do rosyjskich komików. Z nimi najlepiej mu się rozmawia, na pełnym luziku:)
      • szczypawka.jadowita Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 31.05.23, 21:38
        Jeszcze na fejsie. Ruchadło Leśne (szacunek) z Ruchadłem PIS.
    • privus Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 31.05.23, 21:02
      Funkcjonując między niepojętymi rozumami można się pogubić z własnym rozumem :)
    • yoma Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 31.05.23, 21:05
      Po angielsku? 😎
      • czan-dra Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 31.05.23, 21:08
        No, a jakże by inaczej, to jego urocze, dys ys, dys ys, chwyta za serducho.
      • pies.na.czarnych Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 31.05.23, 21:11
        yoma napisała:

> Po angielsku? 😎
        >

od tyłu.
        • czan-dra Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 31.05.23, 21:15
          Albo z boku, też dobrze brzmi.
          • yoma Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 31.05.23, 21:18
            Kiedyś chciałam wyjaśnić kumplowi, co się u nas dzieje. I wymiękłam. Nie z powodu języka. Po zastanowieniu wyszło mi, że tego i po polsku nie da rady wytłumaczyć :D
            • czan-dra Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 31.05.23, 21:20
              U mnie to było, mniej więcej tak, to jest tak, rządzi partia która ....... chodź się napić
              • yoma Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 31.05.23, 21:21
                O to to to, pójdź w me ramiona, bracie 😆
              • pies.na.czarnych Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 31.05.23, 21:26
                czan-dra napisał:

> U mnie to było, mniej więcej tak, to jest tak, rządzi partia która ....... chod
                > ź się napić
                >

:)
          • yoma Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 31.05.23, 21:18
            I wstecz 😎
      • snajper55 Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 01.06.23, 03:10
        yoma napisała:

> Po angielsku? 😎

Nieee. Na migi. Duda ma tak ruchliwe ręce, że bez problemu to zrobi.

S.
    • rzewuski1 Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 01.06.23, 11:01
      Niby jak skoro angielski Dudy jest bardzo słaby.
      • pies.na.czarnych Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 01.06.23, 11:06
        Ma przecież do tego appkę w swoim wypasionym ajfonie.
    • ukos Du.a bedzie nałócyła Bajdenu 01.06.23, 11:23
      czan-dra napisał:

> du*a powiedział iż, Niezupełnie rozumiem

Zupełnie nie rozumie, że powinien powiedzieć "zupełnie nie rozumiem", co się odnosi do każdej sytuacji, w której się znalazł.
    • pies.na.czarnych Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 01.06.23, 18:45
      😂😂😂😅😅 Rau "poprosił sekretarza stanu USA o rozmowę"

- E, eee, eeee eeeeeeeee tvn24.pl/polska/lex-tusk-szef-msz-po-spotkaniu-z-sekretarzem-stanu-usa-7156145
    • adam111115 Re: Duda chce wyjaśnić ustawę Joe Bidenowi 01.06.23, 19:09
      To jest dla mnie niepojęte że doktor prawa po UJ chce Prezydentowi Stanów Zjednoczonych za którym stoją największe mózgi na tej Ziemi tłumaczyć że najbardziej niekonstytucyjna, bolszewicka, niedemokratyczna i debilna krótko mówiąc ustawa jest jak najbardziej ok. Ja jeszcze jestem w stanie zrozumieć że przygłupy typu Romanowski (ponoć prawnik, kto mu to qrva dał?) W tok fm tłumaczą że ustawa jest w porządku no bo muszą, inaczej panprezes ich wypendroli.

Ale duda będzie to tłumaczył bidenowi??? Ośmieszanie naszego kraju nie zna granic za pisu jak widać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka