Dodaj do ulubionych

Dwupłciowa reprezentacja KOD

02.06.23, 08:20
Nie wiem, co płeć ma wspólnego z obroną demokracji.
Osobiście nie mam nic przeciw reprezentacji wyłącznie kobiecej, jestem gorącym zwolennikiem takiej reprezentacji, jeśli będzie najlepsza merytorycznie.
Zwolennikom antydemokratycznych i antymerytorycznych rozwiązań polecam stworzyć rozwiązanie uwzględniających reprezentacje innych płci, orientacji, wyznań itd.
Jak się bawić, to się bawić.
Nie zapominać o megawatach energii i gościniach. Przemocowa nowomowa może stworzyć platformę porozumienia z rządem PIS i zgody narodowej.
Obserwuj wątek
    • zdravko_vypic ja jestem za parytetem... 02.06.23, 12:31
      ...np. wśród górników przodkowych sytuacja jest alarmująca. Nie może być tak, że 100% z nich to mężczyźni, poza tym już sama nazwa jest przemocowa. A gdzie przestrzeń dla dolniczek zadkowych i całego spektrum preferencji między nimi a górnikami przodkowymi?
      • perla_z_roztocza Re: ja jestem za parytetem... 02.06.23, 13:02
        zdravko_vypic napisał:

> ...np. wśród górników przodkowych sytuacja jest alarmująca. Nie może być tak, ż
        > e 100% z nich to mężczyźni,

kiedyś kobiety pracowały na dole w kopalniach.
        Zlikwidowano to ze względów ekonomicznych.
        W warunkach ciągłego zagrożenia katastrofą, wypadku, wysokich temperatur i słabego oświetlenia, puszczały hamulce i dochodziło do orgii seksualnych na czym cierpiał urobek właśnie.
      • szczypawka.jadowita Re: ja jestem za parytetem... 02.06.23, 13:53
        To samo w ubojniach, też niewiele kobiet. Nie pozwala się kobietom spełnić w wydajnej pracy.
    • yabbaryt Re: Dwupłciowa reprezentacja KOD 02.06.23, 13:18
      co za seksizm dlaczego nie siedemdziesięcio-płciowa?
    • jureek Re: Dwupłciowa reprezentacja KOD 02.06.23, 13:27
      Och, jakaż erupcja dowcipu wyskoczyła! Co jeden to lepszy! Kaczyński z jego Zosią do godziny 17 nie ma przy was szans najmniejszych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka