emeryt-myslacy 02.06.23, 18:14 ruszamy w marszu przeciw złodziejstwu, łamaniu konstytucji i wyprowadzaniu Polski z UE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 02.06.23, 18:30 Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 02.06.23, 19:14 Jak widać marsz będzie daleko od willi Kaczyńskiego. Ale jednak przed willą będą setki suk i tysiace pis policjantów. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 02.06.23, 22:11 Drugą linią metra trafia się od razu na marz, tylko trochę spóźnienia Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 00:16 Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 09:33 Niektórzy niezbyt kumaci uważają, że to marsz poparcia dla Tuska. Na marsz poparcia dla Czarzastego, Biedronia czy Zandberga by poszli, ale towarzysze nie wpadli na to, by 4 czerwca zorganizować demonstrację. Być może zaproponują coś 22 lipca? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 10:17 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 13:31 Można? Można! 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 13:35 Ps. Znam tę knajpę. Dobrze karmią :) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 04.06.23, 06:01 yoma napisała: > Ps. Znam tę knajpę. Dobrze karmią :) > - nowiczokiem Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 10:41 gerlalt: > Zboczeńcy, agenci, partia pedofili [...] byli esbecy [...] lokaja niemieckiego [...] laniem po pysku za ifiarne O rety, jaki strach! Uważajmy na biednych przerażonych ludzi Partii! Nie chciałem wierzyć, że oni boją się aż tak, ale trudno nadal nie wierzyć, kiedy czyta się coś takiego. Pocieszmy te ,,ifiary'' jakoś, bo inaczej w niedzielę karetki pogotowia nie nastarczą z wożeniem na OIOMy PiSowców z zawałami serca. Biedny zastraszony człowieczku, nie bój się aż tak. Oni przyjadą, pomaszerują i rozjadą się, nie czyniąc Ci krzywdy. A Wodza nawet Ci nie tkną, bo on będzie (jak zwykle) ukryty daleko od toczących się wydarzeń. Możesz więc otrzeć łzy, spokojnie otworzyć zaciśnięte pięści, odstawić bejzbola do szafy i napić się melisy. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
gerlalt Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 11:18 Ja jestem bardziej konfederat i liberał w stylu 19 wiecznym a nie PiS socjalistyczny. Nie przeszkadza mi to jednak podśmiewa" się z Tuska bo moja pamięć nie zawodzi jeszcze i mam zakonotowane jak p. Tusk nawiał z Polski. Teraz wraca. I wraca do kraju na ratunek facet który ani tego kraju nie szanuje a może nawet nienawidzi. Jak można mu zaufać skoro podejrzewam kolejne zadanie poruczone przez niemieckich macherów. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 11:54 gerlalt: > Ja jestem bardziej konfederat i liberał w stylu 19 wiecznym Tak myślałem, że jesteś w jakimś stylu dawno minionym i dlatego teraźniejszość tak Cię przeraża i skłania do emocjonalnych erupcji. No, ale najważniejsze, że udało Ci się zaczerpnąć drugi oddech i nie trzeba będzie wzywać karetki. No, to konfederuj sobie i liberuj spokojnie w stylu XIX-wiecznym, a rzeczywistość pozostaw tym, którzy ją rozumieją. gerlalt: > Jak można mu zaufać skoro podejrzewam kolejne zadanie poruczone przez > niemieckich macherów. Nie, skoro podejrzewasz, to nie można zaufać. Cokolwiek, żebyś tylko nie dostał kolejnego ataku paniki. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
gerlalt Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 12:27 Ja się dobrze czuję ani nie płaczę ani nie panikuję. Mam nadzieję że jednak wygra PiS i odwlecze moment czerwonej książeczki mao i schylania się po mydło na każde pierdnięcie komisarzy. Na dodatek powiem: nawet miliard much jedzących kupę nie zmieni mojego zdania o jedzeniu kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 13:30 gerlalt: > Ja się dobrze czuję ani nie płaczę ani nie panikuję. Uff, ulżyło mi... A już się bałem, że ta erupcja emocji Ci nie przejdzie. gerlalt: > schylania się po mydło na każde pierdnięcie [...] jedzących kupę [...] o jedzeniu kupy Znowu wraca! Szybko wypij melisę i zagryź tabletką positivum! A potem spokojnie wyjaśnij ten swój konfederacko-liberadzki pogląd z XIX wieku. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 11:22 Durnowaty pajac robiący za moderatorka nie potrafi wywalić jednego wpisu, który uznał za łamiący regulanmin tylko stosuje odpowiedzialność zbiorową? Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 04.06.23, 09:45 Jakiej melisy? Moskowskaja Stolicznaja Russkij Standart! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 04.06.23, 10:09 No gdzieżbym się ośmielił proponować damie wódkę! 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
perla_z_roztocza Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 10:55 marsz marszem ale kto będzie pisał posty na forum tym? Jutro tu powinny być pustki, nawet cenzor będzie maszerował aby żyło się lepiej a Polska rosła w siłę. Powinniście wyznaczyć dyżurnych do klepania wątków właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 11:04 Bidoku nie masz mobilnego połączenia z netem? 😭 Odpowiedz Link Zgłoś
perla_z_roztocza Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 11:30 pies.na.czarnych napisała: > Bidoku nie masz mobilnego połączenia z netem? 😭 to znaczy będziecie maszerować i jednocześnie pisać na forum? Prawdziwi z was stachanowcy właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 12:25 > to znaczy będziecie maszerować i jednocześnie pisać na forum? To się nazywa "Multitasking ". Nawet najbardziej prymitywne stworzenia potrafią to robić w pewnym zakresie. Wy w Pisie jeszcze nie jesteście na tym etapie ewolucji. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 18:51 pies.na.czarnych napisała: > > to znaczy będziecie maszerować i jednocześnie pisać na forum? > > To się nazywa "Multitasking ". Nawet najbardziej prymitywne stworzenia potrafią > to robić w pewnym zakresie. Wy w Pisie jeszcze nie jesteście na tym etapie ewo > lucji. To prawda. Na przykład albo podpisuje, albo czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.urbanski Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 12:35 perla_z_roztocza napisała: > marsz marszem ale kto będzie pisał posty na forum tym? > Jutro tu powinny być pustki, nawet cenzor będzie maszerował aby żyło się lepiej > a Polska rosła w siłę. > Powinniście wyznaczyć dyżurnych do klepania wątków właśnie. Ty przecież będziesz dyżurować hoża perliczko, wespół z gerlaltem właśnie. A i chińszczyzna z Breslau się włączy właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 15:10 idźcie do Brukseli Niech wyjdzie z Polski cała postKomuna Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 05.06.23, 19:27 Wszyscy nie mogą, przecież ktoś musi pisowcow utrzymywać Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 03.06.23, 15:20 a Tusk na czele pochodu będzie jechał na Q-niu ? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 04.06.23, 06:10 emeryt-myslacy napisał: > ruszamy w marszu przeciw złodziejstwu, łamaniu konstytucji i wyprowadzaniu Pols > ki z UE. - a to już nawróciliście się, czy udajecie, że tacy porządni jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 04.06.23, 08:15 aktyw Robotniczo- Chlopski oraz Yntelygencja ruszajom juz na stolycę Uczestnicy od rana gromadzą się na dworcach autobusowych i kolejowych w większych miastach, tak by dotrzeć do Warszawy przed południem. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: Godzina 12.00 z Placu na Rozdrożu, pojutrze r 04.06.23, 10:17 Przyjdą, pokrzyczą i pójdą sobie do domów. Będzie jak z OSK. Jeśli PiS przegra wybory Trybunał Kulinarny uzna,że ustawą jest niezgodna z konstytucją. I tyle będzie w temacie. Mają rozmach sk... bolszewicy. Odpowiedz Link Zgłoś