Dodaj do ulubionych

Ułaskawię, wszystkich ułaskawię

02.06.23, 23:19
Proszę państwa, postanowiłem, tak postanowiłem uwolnić polski wymiar sprawiedliwości od spraw które zawsze będą miały wymiar polityczny i dlatego wszystkich, ale to wszystkich członków PIS ułaskawiam. Tak, proszę państwa, ułaskawiam nie tylko od domniemywania przestępstw ale i od przyszłych przestępstw jakie ktoś kiedyś chciałby zarzucić. Ja proszę państwa nie pozwolę, nie pozwolę niszczyć ludzi tylko dlatego, że wybrali taką a nie inną partię. Dziękuję, dziękuję państwu, jeszcze raz dziękuję i idę podPISywać, z żoną to będziemy podPISywać, panie towarzyszu prezesie, tak jak obiecywalem.
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Ułaskawię, wszystkich ułaskawię 02.06.23, 23:38
      Najwieksze dzieki anzeju, ty ktory ratujesz fszytkich co robia kryminal.
      Aha anzeju, jeszcze jedno, ulaskaf sam siebie anzeju.
      A dlugopis juz masz czy doniosa?
      • 141288bs Re: Ułaskawię, wszystkich ułaskawię 03.06.23, 08:19
        dunajec1 napisał:

> Najwieksze dzieki anzeju, ty ktory ratujesz fszytkich co robia kryminal.
        > Aha anzeju, jeszcze jedno, ulaskaf sam siebie anzeju.
        > A dlugopis juz masz czy doniosa?
        >
        - on ma imię Bronek, Bronek aż do bulu prawdziwie
    • pies.na.czarnych Re: Ułaskawię, wszystkich ułaskawię 03.06.23, 00:01
      Anżeju czy również zaocznie ułaskawisz tych, którzy dopiero maja zamiar zapisać się do PiS?
      • stasi1 Re: Ułaskawię, wszystkich ułaskawię 03.06.23, 00:48
        A czemu miałby ich nie ułaskawić? Może nawet ułaskawić tych którzy już siedzą w wiezieniu ale zapiszą się do Jarka
        • stefan4 Re: Ułaskawię, wszystkich ułaskawię 03.06.23, 01:03
          stasi1:
          > Może nawet ułaskawić tych którzy już siedzą w wiezieniu ale zapiszą się do Jarka

A tych, co się nie zapiszą, ale na razie w więzieniu nie siedzą, może odłaskawić, żeby więzienia nie pozostały puste...

- Stefan
    • ireneo Re: Ułaskawię, wszystkich ułaskawię 03.06.23, 03:57
      Duda go boli od siedzenia...
      • snajper55 Re: Ułaskawię, wszystkich ułaskawię 03.06.23, 14:12
        ireneo napisał(a):

> Duda go boli od siedzenia...

Ja bym raczej powiedział, ż Trump go... no... użył, i Duda nie może siedzieć.

S.
    • pozytonium Najpierw zostań prezydentem 03.06.23, 08:07
      ireneo napisał(a):

> Proszę państwa, postanowiłem, tak postanowiłem uwolnić polski wymiar sprawiedli
      > wości od spraw które zawsze będą miały wymiar polityczny i dlatego wszystkich,
      > ale to wszystkich członków PIS ułaskawiam. Tak, proszę państwa, ułaskawiam nie
      > tylko od domniemywania przestępstw ale i od przyszłych przestępstw jakie ktoś k
      > iedyś chciałby zarzucić. Ja proszę państwa nie pozwolę, nie pozwolę niszczyć lu
      > dzi tylko dlatego, że wybrali taką a nie inną partię. Dziękuję, dziękuję państw
      > u, jeszcze raz dziękuję i idę podPISywać, z żoną to będziemy podPISywać, panie
      > towarzyszu prezesie, tak jak obiecywalem.
      • ireneo Ułaskawię, wszystkich ułaskawiię 03.06.23, 08:35
        pozytonium napisał:

>Najpierw zostań prezydentem
        ++++
        Nic ci to nie pomoże, bo nadal czytanie dla ciebie będzie tylko układaniem literek w szereg. Zapewne zapytasz - a co jeszcze potrzeba? - myślenia. W takim stanie jak jesteś i zapewne pozostaniesz do ostatniej deski jesteś kojarzony z kimś kto widzi las ale nie dostrzega w nim drzew. Podobnie reagujesz jak tow. Andrzej D. gdy pokazali mu przyjętą ustawę - w akapity się nie wczytał, bo mu się fałdy znacznie poprostowały (nie te od kiecki jego żony czy kapelana).
        Koniec zartów, bo przecież upośledzenie może być skutkiem, znacznej w czasie, izolacji. Współczuję.
        Moze poczytaj czym podmiot domyślny, - wała nie będą sobie z ciebie robić😀
        ------
        Nie odkładaj na jutro życia,
        bo nieznana ta pora,
        kiedy jutro - twoje dzisiaj,
        nigdy już nie będzie wczoraj

• ireneo Re: Ułaskawię, wszystkich ulaskawię 03.06.23, 09:00
        pozytonium napisał:
        Najpierw zostań prezydentem 0
        +++++
        obrazek dla ciebie i podobnych, łatwiej zatrybić kiedy z obrazkami😃
        --------
        wprost słów brak na dojne prawactwo wnioskujące, skutecznie, o areszt dla ośmiomiesięcznego dziecka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka