Dodaj do ulubionych

Czytał co podpisał? Na pewno nie, czytali za niego

03.06.23, 18:32
Czytał co podpisał? Na pewno nie, czytali za niego. I były dwie opcje:

jedna: panie prezydencie, to jest delikt, błąd na błędzie, do dupy, pan tego nie podpisuje.

druga: panie prezydencie, to jest potrzebne, Tuska łapiemy na wykroku, zgodność z konstytucją Julia załatwi, żadnego ryzyka pan to podpisze.

Tak mniej więcej przebiegło 10 lat prezydentury Pana Andrzeja Dudy, doktora nauk prawnych UJ, który jeździł za państwowe pieniądze na wykłady do prywatnej uczelni w Poznaniu, czyli takiego kogoś, który nie kradnie, bo tak orzekł sąd. Pan Prezydent. Tak.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Czytał co podpisał? Na pewno nie, czytali za 03.06.23, 18:35
      Maliniak
      • kawa_poranna11 Re: Czytał co podpisał? Na pewno nie, czytali za 03.06.23, 21:21
        A taki był cwany jak tłumaczył Amerykanom że czegoś nie doczytali, że coś źle przetłumaczyli.
        Teraz chce poprawki wprowadzać?
        To nie doczytał wcześniej co wprowadza w życie?
        I to durne tłumaczenie o "silnym przekonaniu" i "niechęci do Tuska".
        Ja pierniczę, gość pod wpływem emocji, dr prawa, wprowadza ch....wą ustawę bo kogoś nie lubi.
        No dajcie spokój!
    • obrotowy wazne ze umie pisac, bo za to mu placa. 03.06.23, 18:38
      tez nie czytam, ale pisze.

i to mi wystarcza.

tobie tez powinno.
      • kawa_poranna11 Re: wazne ze umie pisac, bo za to mu placa. 03.06.23, 20:26
        obrotowy napisał:

> tez nie czytam, ale pisze.
        > i to mi wystarcza.
        > tobie tez powinno.

Myślisz, że Andżej robi to też za darmo, tak jak ty?
    • zlamas-kutany Czytał, ale nie zrozumiał, ale cięgle się uczy 03.06.23, 21:35
      Jak widać bez skutku
    • privus Re: Czytał co podpisał? Na pewno nie, czytali za 04.06.23, 02:01
      Dla niego wystarczy długopis w ręce. Reszta się w tym układzie nie liczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka