Dodaj do ulubionych

pisia swołocz "rzucona" na odcinek F. Kraj

04.06.23, 15:16
dezawuuje protestujących, tylko dlaczego kacapy nie podadzą ogromu liczby ludzi biorących udział w "miesięcznicy", ostatnio, było 30 osób, przyjmując że Dera, to sześć osób, gabarytowo, to na spędzie było pięć der, napiszcie ile złodziei przyłazi na Wawel, nie licząc milicji i ochroniarzy, nie będzie to nawet jedna dera. Ale o tym swołocz się nie zająknie, li tylko usiłuje policzyć maszerujących, to się nie uda, skoro przeciętny pisior umie liczyć do stu dwudziestu pięciu, to jak ma sobie prostaczek poradzić?
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: pisia swołocz "rzucona" na odcinek F. Kraj 04.06.23, 15:23
      PS. Zapomniałem o wielkim wydarzeniu które pisia swołocz dzisiaj zorganizowała, a mianowicie Parada Gospodyń Wiejskich, które to wydarzenie przyćmiło nieudany protest w Warszawie, ile tam było ludzi, garstka ,a reszta została nie wpuszczona, a u Gospodyń nieprzeliczone mrowie, i tak w każdej stolycy na Ziemi.
      • pies.na.czarnych Re: pisia swołocz "rzucona" na odcinek F. 04.06.23, 16:45
        czan-dra napisał:

> PS. Zapomniałem o wielkim wydarzeniu które pisia swołocz dzisiaj zorganizowała,
        > a mianowicie Parada Gospodyń Wiejskich, które to wydarzenie przyćmiło n
        > ieudany protest w Warszawie, ile tam było ludzi, garstka ,a reszta została nie
        > wpuszczona, a u Gospodyń nieprzeliczone mrowie, i tak w każdej stolycy na Ziemi
        > .
        >

https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/345459459_795473068870148_1364972112198102949_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=BEBWnGABFdYAX8y3sY8&_nc_ht=scontent-ams2-1.xx&oh=00_AfChSAtsmBz_mwTa1EgdqDnQrtffYZ2TXLpHBilyuLcI8w&oe=6482018C
    • j-k ale gdzie ta pisia swołocz tu (rzucona) jest ? 04.06.23, 15:54
      bo jakos jej nie widze.

na razie to tylko ty tu sie rzucasz i to absolutnie bez echa.
    • a.jej.rkoniak Re: pisia swołocz "rzucona" na odcinek F. Kraj 04.06.23, 15:59
      mogę tylko pogratulować udanej i licznej demonstracji, ***** ***
      oby tylko starczyło zapału i rozumu do głosowania
      ostatni moment odsunąć szajkę od władzy
      posprzątanie pis-gvna będzie trwało i kosztowało krocie
      osobiście byłbym za trybunałem poza trybem
      • czan-dra Re: pisia swołocz "rzucona" na odcinek F. 04.06.23, 16:09
        osobiście byłbym za trybunałem poza trybem, również byłbym za, tylko niech naprawdę wezmą się za złodziei, a nie, będą gonić królika.
        • szczypawka.jadowita Re: pisia swołocz "rzucona" na odcinek F. 04.06.23, 16:32
          Tryb może być, tylko poza "trybem" PIS. Że jak się w spółkach zmieniało prezesów co kilka miesięcy, to "odprawy" są wyłudzeniami, że jak Martusia zmienia plany przebiegu dróg, to płaci za przywrócenie stanu pierwotnego. O ile ma z czego, bo to co ma to wyłudzone, do rekwizycji w trybie najbliższym. Że jak się przez lata niszczyło armię, to idzie się siedzieć na dożywocie albo czapa. To samo za inną zdradę stanu - Pegasusa.
          Itd.
      • pies.na.czarnych Re: pisia swołocz "rzucona" na odcinek F. 04.06.23, 16:19
        Cela+.
      • yoma Re: pisia swołocz "rzucona" na odcinek F. 04.06.23, 20:28
        Było tam takich dwóch Krokodyli Dundee z napisem: Australia też ma dosyć :)
    • pies.na.czarnych Re: pisia swołocz "rzucona" na odcinek F. Kraj 04.06.23, 16:41
      Równoległa rzeczywistość tworzona przez TVPis www.tvp.info/
      • czan-dra Re: pisia swołocz "rzucona" na odcinek F. 04.06.23, 16:52
        Łomatko, w jakimkolwiek kościele, to jest na serio?
      • j-k nie rozumiem , po hollere zlamas oglada TVInfo 04.06.23, 16:57
        a potem z piana na ustach leci na zalic sie na foro.

przeciez moglby spokojnie ogladac TVN - popijajac dobrym piwkiem oPOzycyjnym.
        • czan-dra Re: nie rozumiem , po hollere zlamas oglada TVInf 04.06.23, 19:48
          To dlaczego oglądasz?
          A potem z pianą na ustach lecisz żalić się pod tankstelle?
          • j-k nie ogladam TVN, like you. 04.06.23, 21:47
            czan-dra napisał:
            > To dlaczego oglądasz?

chandra, nie ogladam TVN.

czasem ogladam Polsat - ktory uwazam za dosc neutralny.

nie trzep sie. bo chandra cie wykonczy.
        • ukos Re: nie rozumiem , po hollere zlamas oglada TVInf 04.06.23, 22:34
          j-k napisał:

> a potem z piana na ustach leci na zalic sie na foro.

Płaci na to g, to chciałby wymagać. Sam jesteś złamas, skoro wymagasz od niego, żeby pokornie dawał się okradać.
          • j-k nadal nie rozumiem , po hollere zlamas oglada TVIn 04.06.23, 22:38
            ukos napisał:
            > Płaci na to g, to chciałby wymagać. Sam jesteś złamas, skoro wymagasz od niego,
            > żeby pokornie dawał się okradać.

xuj mi do niego.
            mozna wyrzucic telewizor przez okno.

- byly takie przypadki
            i wtedy sie abonamentu nie placi.

a jak sie tego nie czyni - to placic trzeba (niewielka to suma)
            ale ogladac TVInfo nie ma obowiazku

tu nie Orwell 1984...
            • jureek Re: nadal nie rozumiem , po hollere zlamas oglada 05.06.23, 15:14
              j-k napisał:

> ale ogladac TVInfo nie ma obowiazku

Nie ma też obowiązku czytania postów Czandry, więc nie rozumiem po co czytasz, a potem z pianą na ustach żalisz sie na forum
              • j-k bzdury, hloopcze, 05.06.23, 15:23
                jureek napisał:
                > Nie ma też obowiązku czytania postów Czandry, więc nie rozumiem po co czytasz,
                > a potem z pianą na ustach żalisz sie na forum

bzdury, hloopcze. - z piana na ustach czyni to chandra.

ja komentuje to ze szczerym usmiechem - w koncu nie jestem zbulwersowany ani Rzadzacymi, ani oPOzycja.

- obie te frakcje POPiSu bawia mnie jednakowo.

• jureek Re: bzdury, hloopcze, 05.06.23, 15:39
                  j-k napisał:

> jureek napisał:
                  > > Nie ma też obowiązku czytania postów Czandry, więc nie rozumiem po co czy
                  > tasz,
                  > > a potem z pianą na ustach żalisz sie na forum
                  >
                  >
                  > bzdury, hloopcze. - z piana na ustach czyni to chandra.

No dobra, czyli tylko czytasz i potem żalisz się na forum, bez piany
                  • j-k juz lepiej, hloopcze, 05.06.23, 15:50
                    jureek napisał:
                    > > No dobra, czyli tylko czytasz i potem żalisz się na forum, bez piany

juz lepiej, hloopcze - chociaz to nadal polprawda.

- bo tylko czytam i... wysmiewam naiwnych.

kiedys otwierallem prowokacyjne i "dolujace" watki.

dzis juz tego nie czynie, bo wiem, jak Rzady PiSu stresuja - szczegolnie tych mlodszych.

ale prawde trza jednak czasem napisac, a nie bujac w oblokach:

a aktualna prawda jest taka - ze ta wczorajsza demonstracja - nic nie da i nie przelozy sie na zmiane preferencji wyborczych - bo na to jest juz za pozno.

- to zdarzenie powinno miec miejsce ROK TEMU.
      • 141288bs [...] 04.06.23, 23:20
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • zdravko_vypic MaBeNa ci się zepsuła, Cyferkow,... 05.06.23, 01:39
          ...jak superczołg T-14 Armata na paradzie w Moskwie.
          www.wprost.pl/kraj/10095553/maszyna-bezpieczenstwa-narracyjnego-doradca-prezydenta-tlumaczy-czym-jest-mabena.html
        • 141288bs Nie złamałem regulaminu ni... 05.06.23, 18:34
          obowiązku zachowania kultury dyskusji,...mimo to mój post został usunięty. W swoim poście wyraziłem swoją opinię o wczorajszym zgromadzeniu zwołanym przez Tuska. - Grzecznie bez wulgaryzmów porównałem do wydarzenia z przed 31 lat ...czy to wam się nie spodobało?- proszę odpowiedzieć dlaczego?
          • emeryt-myslacy Re: Nie złamałem regulaminu ni... 05.06.23, 18:43
            Tą propagandę, że Olszewski był dobrym politykiem można o dupe potłuc. Taki sam zamordysta jak Putin.
            • jureek Re: Nie złamałem regulaminu ni... 05.06.23, 21:28
              emeryt-myslacy napisał:

> Tą propagandę, że Olszewski był dobrym politykiem można o dupe potłuc. Taki sam
              > zamordysta jak Putin.

A jak ktoś napisze inaczej niż Ty uważasz, to można to usunąć?
              • no-popis Re: Nie złamałem regulaminu ni... 06.06.23, 05:46
                jureek napisał:

> emeryt-myslacy napisał:
                >
                > > Tą propagandę, że Olszewski był dobrym politykiem można o dupe potłuc. Ta
                > ki sam
                > > zamordysta jak Putin.
                >
                > A jak ktoś napisze inaczej niż Ty uważasz, to można to usunąć?
                Brak odpowiedzi jest odpowiedzią.
          • snajper55 Re: Nie złamałem regulaminu ni... 05.06.23, 19:59
            141288bs napisał:

> obowiązku zachowania kultury dyskusji,...mimo to mój post został usunięty. W sw
            > oim poście wyraziłem swoją opinię o wczorajszym zgromadzeniu zwołanym przez Tus
            > ka. - Grzecznie bez wulgaryzmów porównałem do wydarzenia z przed 31 lat ...czy
            > to wam się nie spodobało?- proszę odpowiedzieć dlaczego?

Może moderator uznał określenie "tuskowe żule" za wulgaryzm?

S.
            • 141288bs Re: Nie złamałem regulaminu ni... 05.06.23, 22:00
              snajper55 napisał:

>
              > Może moderator uznał określenie "tuskowe żule" za wulgaryzm?
              >
              - To wulgaryzm? - a jak ci przybysze na jego marsz zaproszeni się zachowywali?,...nie tak jak na żuli przystało?
              • szczypawka.jadowita Re: Nie złamałem regulaminu ni... 05.06.23, 22:21
                No i kłamiesz, donosicielu. Jak na PISowsko/Putinowskiego donosiciela przystało. Tacy jak ty oszukali Putina, że w Kijowie będą witać go kwiatami. Prezesa też oszukaliście z ustawą "antyTusk", że spłynie jak po kaczce.
                • j-k bzdury co do Kijowa. 05.06.23, 23:15
                  szczypawka.jadowita napisała:
                  > . Tacy jak ty oszukali Putina, że w Kijowie będą witać go kwiatami.

bzdury - oszukala go wlasna FSB.

- tylko pozostaje niejasne - czy padli zrodlem wlasnej niewiedzy.

- czy tez CIA - przekupila (za ciezkie miliony) agentow FSB na Ukrainie.
                  • 141288bs Re: bzdury co do Kijowa. 05.06.23, 23:56
                    j-k napisał:

> szczypawka.jadowita napisała:
                    > > . Tacy jak ty oszukali Putina, że w Kijowie będą witać go kwiatami.
                    >
                    >
                    >
                    > bzdury - oszukala go wlasna FSB.
                    >
                    > - tylko pozostaje niejasne - czy padli zrodlem wlasnej niewiedzy.
                    >
                    >
                    > - czy tez CIA - przekupila (za ciezkie miliony) agentow FSB na Ukrainie.

- pozwól szczypawce pobredzić bo na więcej ją nie stać
              • yoma Re: Nie złamałem regulaminu ni... 05.06.23, 22:48
                Nie rozpłacz się koprolit.
                • 141288bs Re: Nie złamałem regulaminu ni... 05.06.23, 23:59
                  yoma napisała:

> Nie rozpłacz się koprolit.
                  >
                  - już się wypłakałem...nie przejmuj się już
            • pozytonium Przecież ty jesteś tu moderatorem :) 06.06.23, 00:34
              snajper55 napisał:

> 141288bs napisał:
              >
              > > obowiązku zachowania kultury dyskusji,...mimo to mój post został usunięty
              > . W sw
              > > oim poście wyraziłem swoją opinię o wczorajszym zgromadzeniu zwołanym prz
              > ez Tus
              > > ka. - Grzecznie bez wulgaryzmów porównałem do wydarzenia z przed 31 lat .
              > ..czy
              > > to wam się nie spodobało?- proszę odpowiedzieć dlaczego?
              >
              > Może moderator uznał określenie "tuskowe żule" za wulgaryzm?
              >
              > S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka