mazala2 04.06.23, 17:21 głównie w barwach narodowych. I to wszystko sprawił lider rządzącej partii politycznej. Opozycja zaczyna rywalizować z rządzącymi kto bardziej kocha Polskę. Miło było słuchać i patrzeć na tłum przepełnionych radością Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k oj tam, oj tam... obie frakcje chca sie POPiSac :) 04.06.23, 17:24 ktora szybciej dobiegnie do koryta :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: oj tam, oj tam... obie frakcje chca sie POPiS 04.06.23, 17:34 j-k napisał: > ktora szybciej dobiegnie do koryta :) Na tym polega rywalizacja polityczna o władzę nad Krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k oj tam, oj tam... obie frakcje chca sie POPiSac :) 04.06.23, 17:47 mazala2 napisał: > Na tym polega rywalizacja polityczna o władzę nad Krajem. moze i tak, ale razi mnie przy tym odor g... wylewanego wiadrami przez obie strony. . pl.dreamstime.com/wiadro-pe%C5%82no-naw%C3%B3z-z-g%C3%B3wnem-dla-nawo%C5%BCenia-w-ogr%C3%B3dzie-image108279369 Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: oj tam, oj tam... obie frakcje chca sie POPiS 04.06.23, 17:57 Nie, nie na tym, tak to w główkach oszustów i złodziei z PIS. Jeszcze agentów, mają podobne zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: oj tam, oj tam... obie frakcje chca sie POPiS 04.06.23, 18:17 szczypawka.jadowita napisała: > Nie, nie na tym, tak to w główkach oszustów i złodziei z PIS. Jeszcze agentów, > mają podobne zadania. > Podziel się z nami swoim zdaniem na temat politycznej rywalizacji ppomiędzy politycznymi partiami. Zapewne jest ono i oryginalne, i niezwykle interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: oj tam, oj tam... obie frakcje chca sie POPiS 04.06.23, 19:40 mazala2 napisał: > j-k napisał: > > > ktora szybciej dobiegnie do koryta :) > > > Na tym polega rywalizacja polityczna o władzę nad Krajem. Może stać Cię na skomentowanie, jak wygląda koryto na Węgrzech, w Turcji, w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: oj tam, oj tam... obie frakcje chca sie POPiS 04.06.23, 19:53 adam.eu napisał: > mazala2 napisał: > > > j-k napisał: > > > > > ktora szybciej dobiegnie do koryta :) > > > > > > Na tym polega rywalizacja polityczna o władzę nad Krajem. > > Może stać Cię na skomentowanie, jak wygląda koryto na Węgrzech, w Turcji, w Ros > ji. Całe dorosłe życie jadam przy stole. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: oj tam, oj tam... obie frakcje chca sie POPiS 04.06.23, 19:57 mazala2 napisał: > Całe dorosłe życie jadam przy stole. Rozumiem to tak, całe dorosłe życie unikam odpowiedzi na niewygodnie pytania. Ciekawe, kto sądzi inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: oj tam, oj tam... obie frakcje chca sie POPiS 04.06.23, 20:05 adam.eu napisał: > mazala2 napisał: > > > Całe dorosłe życie jadam przy stole. > > Rozumiem to tak, całe dorosłe życie unikam odpowiedzi na niewygodnie pytania. > Ciekawe, kto sądzi inaczej? Każdy byt rozumny rozumie tak jak mu wiedza zawarta w rozumie rozumieć pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: oj tam, oj tam... obie frakcje chca sie POPiS 04.06.23, 20:15 mazala2 napisał: > Każdy byt rozumny rozumie tak jak mu wiedza zawarta w rozumie rozumieć pozwala. Więc co Twój rozum poparty Twoja wiedzą odpowie na moje obawy, że Polska pod rządami PISu odchodzi od demokracji podobnie jak i tu podałem kilka państw? Czy nie obawiasz się totalitaryzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: oj tam, oj tam... obie frakcje chca sie POPiS 04.06.23, 20:22 adam.eu napisał: > mazala2 napisał: > > > Każdy byt rozumny rozumie tak jak mu wiedza zawarta w rozumie rozumieć po > zwala. > > Więc co Twój rozum poparty Twoja wiedzą odpowie na moje obawy, że Polska pod rz > ądami PISu odchodzi od demokracji podobnie jak i tu podałem kilka państw? > Czy nie obawiasz się totalitaryzmu? Nie lękam się o to ponieważ nie dostrzegam żeby Polska, pod rządami PiS-u , odchodziła od demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: oj tam, oj tam... obie frakcje chca sie POPiS 05.06.23, 03:23 mazala2 napisał: > Nie lękam się o to ponieważ nie dostrzegam żeby Polska, pod rządami PiS-u , od > chodziła od demokracji Może nie słyszałeś o trójpodziale władzy? I dlaczego to jest dobre dla demokracji. I dlaczego PiS likwiduje trójpodział władzy? Błaszczak i Duda wyręczają sądy zamiast być cicho gdyż są władzą wykonawczą! Dlaczego działacze partyjni PiS, komuchy zostają wyznaczani na Sędziów? Dlaczego umoczona (nomen omen) przez TW Wolfganga bezprawnie została Prezesem Trybunału Restauracyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: oj tam, oj tam... obie frakcje chca sie POPiS 05.06.23, 14:57 kawa_poranna11 napisał(a): > > > Może nie słyszałeś o trójpodziale władzy? Słyszałem. > I dlaczego to jest dobre dla demokracji. Rozumiem dobrze ten wymóg demokracji. > I dlaczego PiS likwiduje trójpodział władzy? Moim zdaniem, niczego podobnego nie czyni. > Błaszczak i Duda wyręczają sądy zamiast być cicho gdyż są władzą wykonawczą! To jakieś absurdalne twierdzenie. > Dlaczego działacze partyjni PiS, komuchy zostają wyznaczani na Sędziów? Niczego podobnego nie stwierdzam > Dlaczego umoczona (nomen omen) przez TW Wolfganga bezprawnie została Prezesem T > rybunału Restauracyjnego? Nie mam wiedzy na ten temat. Pozdrawiam. Zaśnij bo bełkoczesz? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie obawiam sie. 05.06.23, 00:10 adam.eu napisał: > Czy nie obawiasz się totalitaryzmu? nie obawiam sie. dopoki sa regularne wybory i oPOzycja ma prawo glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: oj tam, oj tam... obie frakcje chca sie POPiS 04.06.23, 20:08 adam.eu napisał: > mazala2 napisał: > > > Całe dorosłe życie jadam przy stole. > > Rozumiem to tak, całe dorosłe życie unikam odpowiedzi na niewygodnie pytania. > Ciekawe, kto sądzi inaczej? Oczywiście, że masz rację. Unika odpowiedzi. > Może stać Cię na skomentowanie, jak wygląda koryto na Węgrzech, w Turcji, w Rosji. A Twoje pytanie Adamie, w kontekście dyskusji jest istotne. Mazala ucieka od rozmowy. Bo wie, że Ty masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: oj tam, oj tam... obie frakcje chca sie POPiS 04.06.23, 17:54 Nie było w czasie rządów obecnej opozycji karuzeli na stanowiskach w spółkach SP, willi+, hodowania nowej złodziejskiej PISowskiej arystokracji itd. Było wiele do zmiany (choćby przełożenie na społeczeństwo złodziejstw SKOKów, fundusze emerytalne itd.), ale tego nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k powtozmy zatem znany slogan: 04.06.23, 18:02 szczypawka.jadowita napisała: ale tego nie było. powtozmy zatem znany slogan: "PiSi kradno, ale sie dzielo" Platfusy nie kradly, ale sie nie dzielily. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: powtozmy zatem znany slogan: 04.06.23, 18:21 j-k napisał: > Platfusy nie kradly, ale sie nie dzielily. Skąd masz taką informację ? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: powtozmy zatem znany slogan: 05.06.23, 00:14 mazala2 napisał: > j-k napisał: > > > > Platfusy nie kradly, ale sie nie dzielily. > > Skąd masz taką informację ? wierze w ich dobre Slowo: - Platfusy muvili, ze oni sami nie kradli - a Narod potwierdzal, ze sie z nim nie dzielili. Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 17:27 czasy czekoladowego orła minęły bezpowrotnie :D natemat.pl/59603,awantura-o-akcje-orzel-moze-prawica-oskarza-trojke-o-polityczne-zaangazowanie-a-internauci-obsmiewaja-czekoladowego-orla Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 17:36 prze.nick napisał: > czasy czekoladowego orła minęły bezpowrotnie :D > natemat.pl/59603,awantura-o-akcje-orzel-moze-prawica-oskarza-trojke-o-polityczne-zaangazowanie-a-internauci-obsmiewaja-czekoladowego-orla Nadredaktor musi boleć nad taką zmianą nastrojów w opozycji!? Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 17:40 pewnie tak tyle czasu "odbrązawiał" historię Polski, uwidaczniał niegodziwości wobec żydów (Jedwabne) a tu klops totalni upodobnili się do "faszystów" maszerujących 11 listopada i ściganych przez MO Tuska 11.11.11 Marsz Niepodległości - zapis całości (HD) Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 18:23 prze.nick napisał: > pewnie tak > tyle czasu "odbrązawiał" historię Polski, uwidaczniał niegodziwości wobec żydów > (Jedwabne) a tu klops > totalni upodobnili się do "faszystów" maszerujących 11 listopada i ściganych pr > zez MO Tuska > Jedna rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 17:55 Już miałeś napisane, że słowo kraj to rzeczownik pospolity i w języku polskim piszemy je MAŁĄ LITERĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 18:19 szczypawka.jadowita napisała: > Już miałeś napisane, że słowo kraj to rzeczownik pospolity i w języku po > lskim piszemy je MAŁĄ LITERĄ. > Baba swoje a znawca gramatyki polskiej swoje.. Zapytaj Panów Bralczyka lub Miodka. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 18:31 Masz, ćwierćinteligencie. SJP: sjp.pl/kraj PWN: sjp.pwn.pl/sjp/kraj;2474823.html Wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 18:41 szczypawka.jadowita napisała: > Masz, ćwierćinteligencie. > SJP: > sjp.pl/kraj > > PWN: > sjp.pwn.pl/sjp/kraj;2474823.html > > Wystarczy. > Słowniki są dla ludzi umiejących czytać ze zrozumieniem i pamiętających, że język literacki w polskiej kulturze uwzględnia także stosunek uczuciowy do do przywoływanego rzeczownika. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 18:55 mazala2 napisał: > Słowniki są dla ludzi umiejących czytać ze zrozumieniem i pamiętających, że jęz > yk literacki w polskiej kulturze uwzględnia także stosunek uczuciowy do do przy > woływanego rzeczownika. > Tak to prawda. Masz rację Mazala. "Użycie wielkiej litery ze względów uczuciowych i grzecznościowych jest indywidualną sprawą piszącego. Przepisy ortograficzne pozostawiają w tym wypadku użytkownikom języka dużą swobodę, ponieważ użycie wielkiej litery jest wyrazem ich postawy uczuciowej (np. szacunku, miłości, przyjaźni) w stosunku do osób, do których piszą, lub w stosunku do tego, o czym piszą." fil.ug.edu.pl/wydzial/instytuty/instytut-filologii-polskiej/porady-jezykowe/ortografia/wielkie-i-male-litery Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 19:14 Relatywizacja i brak reguł, inaczej nowomowa nowym prawem? Ano, popatrzmy na całość, bez wyrywania z kontekstu: Jakich liter należy użyć w zdaniu: „Przesyłam życzenia panu wraz z rodziną”? Użycie wielkiej litery ze względów uczuciowych i grzecznościowych jest indywidualną sprawą piszącego. Przepisy ortograficzne pozostawiają w tym wypadku użytkownikom języka dużą swobodę, ponieważ użycie wielkiej litery jest wyrazem ich postawy uczuciowej (np. szacunku, miłości, przyjaźni) w stosunku do osób, do których piszą, lub w stosunku do tego, o czym piszą. Wielką literą piszemy m.in. nazwy osób, do których się zwracamy w listach prywatnych i oficjalnych oraz w podaniach urzędowych, a także nazwy osób bliskich adresatowi lub piszącemu. Pisownia wielką literą obejmuje również przymiotniki i zaimki, które się odnoszą do tych nazw osób. Nazwy osób trzecich, jeśli te osoby są bliskie nam lub osobie, do której się zwracamy, także możemy wyróżnić wielką literą. Rozpatrywane zdanie w swojej wzorcowej formie powinno zatem być zapisane następująco: Przesyłam życzenia Panu wraz z Rodziną. Rozsądek zachowany, a słowa "kraj", "powiat", "miasto", "wieś" ani choćby podobne nie zostały przywołane jako przykłady. Podobnie w przypadku słowa "świat", równie często pisane dużą literą, kalka z angielskiego to infantylizm. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 19:20 szczypawka.jadowita napisała: > Rozsądek zachowany, a słowa "kraj", "powiat", "miasto", "wieś" ani choćby podob > ne nie zostały przywołane jako przykłady. Podobnie w przypadku słowa "świat", r > ównie często pisane dużą literą, kalka z angielskiego to infantylizm. Według niektórych następujące zdanie jest poprawne: Jestem dumny ze swojego Penisa. S. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 19:29 szczypawka.jadowita napisała: > Rozsądek zachowany, a słowa "kraj", "powiat", "miasto", "wieś" ani choćby podob > ne nie zostały przywołane jako przykłady. Podobnie w przypadku słowa "świat", r > ównie często pisane dużą literą, kalka z angielskiego to infantylizm. > Ślepy już jestem. Bo ja słowa "infantylizm" w opinii filologów z UG nie zauważyłem. No, ale cierpliwie RAZ jeszcze: "[99] 19.3. Wyrazy i wyrażenia Ojczyzna, Kraj, Orzeł Biały, Naród (...) 19.3. Wyrazy i wyrażenia Ojczyzna, Kraj, Orzeł Biały, Naród, Państwo, Rząd itp. ze względów uczuciowych bądź dla uwydatnienia szacunku możemy pisać wielką literą. Z tego samego powodu wielką literą możemy pisać nazwy wydarzeń dziejowych: Powstanie Styczniowe, Powstanie Warszawskie, Unia Lubelska, por. 20.6." sjp.pwn.pl/zasady/99-19-3-Wyrazy-i-wyrazenia-Ojczyzna-Kraj-Orzel-Bialy-Narod;629420.html PS Literatura polska. Czasem zwykłe oczytanie może w takich przypadkach być pomocne. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 19:31 No to powiem, infantylna emfaza, szczególnie często w aktach strzelistych. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 19:38 szczypawka.jadowita napisała: > No to powiem, infantylna emfaza, szczególnie często w aktach strzelistych. > No to RAZ jeszcze: "Szanowny Panie, opisaną przez Pana sprawę komentowaliśmy na stronach Poradni już wielokrotnie. Reguły użycia wielkiej litery ze względów uczuciowych i grzecznościowych mają charakter fakultatywny." sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/p-Uzycie-wielkiej-litery-ze-wzgledow-uczuciowych-i-grzecznosciowych-p;22771.html FAKULTATYWNY, to nie znaczy "infantylny". Chcesz to używasz, nie chcesz to nie. Proste. PS Zachęcam do lektur. Polska literatura piękna. W originale. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 19:53 Jedno drugiemu nie przeczy, może być jedno i drugie. Inaczej mówiąc, jak kto chce być infantylny, to może. Co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 19:48 storima napisał: > Tak to prawda. Masz rację Mazala. > > "Użycie wielkiej litery ze względów uczuciowych i grzecznościowych jest indywid > ualną sprawą piszącego. .............................................................. Zastanawia mnie Twoja chęć do uczestniczenia w tym sporze przy jednoczesnym brakiem odniesienia do tematu postu. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 19:53 adam.eu napisał: > storima napisał: > > > Tak to prawda. Masz rację Mazala. > > > > "Użycie wielkiej litery ze względów uczuciowych i grzecznościowych jest i > ndywid > > ualną sprawą piszącego. > .............................................................. > > Zastanawia mnie Twoja chęć do uczestniczenia w tym sporze przy jednoczesnym bra > kiem odniesienia do tematu postu. Odnoszenie się do tematu wątku, aby skomentować powszechne na FK wpisy dygresyjne chyba nie jest obowiązkowe. A zkazane komentowanie Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 20:10 adam.eu napisał: > storima napisał: > > > Tak to prawda. Masz rację Mazala. > > > > "Użycie wielkiej litery ze względów uczuciowych i grzecznościowych jest i > ndywid > > ualną sprawą piszącego. > .............................................................. > > Zastanawia mnie Twoja chęć do uczestniczenia w tym sporze przy jednoczesnym bra > kiem odniesienia do tematu postu. Jestem 40 lat poza Polską. I czasami mam fioła na punkcie języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k niepoczebnie. 05.06.23, 00:18 storima napisał: > Jestem 40 lat poza Polską. > I czasami mam fioła na punkcie języka polskiego. niepoczebnie (masz fiola) ja rowniez tyle i dlatego przypisuje sobie prawo do TWORZENIA tego jezyka. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 18:38 szczypawka.jadowita napisała: > Już miałeś napisane, że słowo kraj to rzeczownik pospolity i w języku po > lskim piszemy je MAŁĄ LITERĄ. Każdy ma prawo epatować swoją nieznajomością języka polskiego. S. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 19:18 mazala2 napisał: > głównie w barwach narodowych. I to wszystko sprawił lider rządzącej partii poli > tycznej. Opozycja zaczyna rywalizować z rządzącymi kto bardziej kocha Polskę. > Miło było słuchać i patrzeć na tłum przepełnionych radością Polaków. Naprawdę to wszystko, co wychwyciłeś i czym się chcesz podzielić? Jeżeli już, to proszę, podaj, skąd te informacje? A może sam nie wiesz, skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 19:29 Oglądałem transmisję z marszu w kanale TVN24. Oczywiście są to moje wrażenia i maleńka refleksja nad tym co widziały moje gały:) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 19:52 mazala2 napisał: > Oglądałem transmisję z marszu w kanale TVN24. Oczywiście są to moje wrażenia i > maleńka refleksja nad tym co widziały moje gały:) Nie oglądałem. I nic z Twojego postu rzeczowego nie dowiedziałem się. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 20:25 adam.eu napisał: > mazala2 napisał: > > > Oglądałem transmisję z marszu w kanale TVN24. Oczywiście są to moje wraże > nia i > > maleńka refleksja nad tym co widziały moje gały:) > > Nie oglądałem. I nic z Twojego postu rzeczowego nie dowiedziałem się. Odnoszę wrażenie, że mijasz się z prawdą pisząc, że nic się nie dowiedziałeś z mojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 20:27 Twoje refleksje, homoś, to do omówienia ze Scarhartem. Odpowiedni partner do rozmowy. Scarhart to jego inny nick, "obaj" lubili ze sobą dyskutować, jakoś z infantylizmem to się mi nie kłóci. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 20:33 Czasami zdarza się , że na tym forum pojawiają się głosy ludzi starających się myśleć politycznie. Zgodnie z przeznaczeniem tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 20:39 Tak, to też pasuje do całokształtu. Jeszcze opowiedz skąd wzięła się ta oryginalna stopka, ona to też część twoich dokonań. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 20:38 szczypawka.jadowita napisała: > Twoje refleksje, homoś, to do omówienia ze Scarhartem. Odpowiedni partner do ro > zmowy. > > Scarhart to jego inny nick, "obaj" lubili ze sobą dyskutować, jakoś z infantyli > zmem to się mi nie kłóci. > Do kogo skierowany jest ten chamski przytyk ??? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 20:46 storima napisał: > szczypawka.jadowita napisała: > > > Twoje refleksje, homoś, to do omówienia ze Scarhartem. Odpowiedni partner > do ro > > zmowy. > > > Do kogo skierowany jest ten chamski przytyk ??? Bo zabrzmiało to jak wypowiedź kogoś z Konfederacji, czy kogokolwiek kto pogardza prawami mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 20:47 Nie wiem czy chamski. Na pewno uzasadniony jego rozmowami ze swoimi wcieleniami, kiedy prymitywnie i bezskutecznie usiłował robić z forumowiczów durniów. Chamskie były wpisy homosia. Taki miał powszechnie przyjęty przydomek - skrót - kiedy oficjalnie nazywał się homosovieticus, pod którym to nickiem wielbił Putina i Dugina,, za to lżył wiele osób publicznych w Polsce. Były tak chamskie, że doczekał się sporu prawnego, na pamiątkę którego publikuje stopkę. W każdym takim akcie strzelistym upomina nie siebie ale innych. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 20:53 szczypawka.jadowita napisała: > Nie wiem czy chamski. Na pewno uzasadniony jego rozmowami ze swoimi wcieleniami > , kiedy prymitywnie i bezskutecznie usiłował robić z forumowiczów durniów. > > Chamskie były wpisy homosia. Taki miał powszechnie przyjęty przydomek - skrót - > kiedy oficjalnie nazywał się homosovieticus, pod którym to nickiem wielbił Put > ina i Dugina,, za to lżył wiele osób publicznych w Polsce. Były tak chamskie, ż > e doczekał się sporu prawnego, na pamiątkę którego publikuje stopkę. W każdym t > akim akcie strzelistym upomina nie siebie ale innych. > Nie chcę tego komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 21:09 Ależ dlaczego? Warto nie tylko przypomnieć wcześniejsze nicki i "dokonania", ale i o nich porozmawiać. Tak ochoczo komentujesz, że wpis w tę czy w tamtą nie robi różnicy, tak przypuszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 04.06.23, 21:48 Poprawię się, uzupełnię: wielbił Putina, Dugina i prezesa. Wielką miłością darzył słowo kraj, dzięki niej wybitnie lżył rodaków. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 05.06.23, 00:06 mazala2: > Miło było słuchać i patrzeć na tłum przepełnionych radością Polaków. Tak, wydaje się, że opuściło ludzi poczucie niemocy. Było na to miło patrzeć. Nagle flagi narodowe przestały należeć do PiSu, znowu należą do nas wszystkich. To jest teraz jeden z naszych wehikułów. Drugim może być zarekomendowane przez Tuska poczucie humoru. Na tym da się pojechać... Komu ty jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Opozycja mówi językiem PiS-u i powiewa flagam 05.06.23, 15:06 stefan4 napisał: > mazala2: > > Miło było słuchać i patrzeć na tłum przepełnionych radością Polaków. > > Tak, wydaje się, że opuściło ludzi poczucie niemocy. Było na to miło patrzeć. > > Nagle flagi narodowe przestały należeć do PiSu, znowu należą do nas wszystkich. Nie pamiętam zakazu używania polskich flag przez opozycję, Uważam, że ona sama zrezygnowała z ich używania. > To jest teraz jeden z naszych wehikułów. Drugim może być zarekomendow > ane przez Tuska poczucie humoru. Na tym da się pojechać... Poczucie humoru u Pana Tuska to jedno z największych odkryć politycznych. Podziwiam ! > > Komu ty jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś