Dodaj do ulubionych

Może mnie ktoś to logicznie wytłumaczyć?

06.06.23, 10:07
Jak to jest, ze Qrwizja zwana dla jaj TVP INFO przez pierwsze dwie godziny marszu nawet go nie zauważyła, po jakichś dwóch godzinach na pasku zaczęły się pojawiać jakieś wpis o wulgaryzmach na marszu, po trzech jakieś wrzutki pojedynczych osób na skrawku ekranu i na koniec marszu ok 4 godziny pokazali końcówkę marszu, gdzie nie było już tłumów ściśniętych jak śledzie, tylko pojedyncze grupki osób, a teraz od trzech dni marsz, którego oni wcześniej w ogóle nie zauważyli i nie transmitowali, to teraz jest to temat nr w Qrwizji, a na paskach zakłamane wpisy o wulgaryzmach, napaściach na posłów i zakłamane wpisy o rzekomo małej frekwencji zaniżonej przez tą szczujnię pięciokrotnie?
Skąd oni to wiedzą jak nie zauważyli wcześniej tego marszu i nawet tego nie transmitowali, bo o nim nie wiedzieli?
Obserwuj wątek
    • prze.nick Re: Może mnie ktoś to logicznie wytłumaczyć? 06.06.23, 10:14
      TVP zrobiła to co robiła za czasów Tuska z Marszem Niepodległości. Tylko że tam było jeszcze więcej ludzi.
      • zlamas-kutany Rżniesz głupa, czy może nie musisz? 06.06.23, 10:24
        prze.nick napisał:

> TVP zrobiła to co robiła za czasów Tuska z Marszem Niepodległości. Tylko że tam
        > było jeszcze więcej ludzi.

Pamiętasz ile trwał tamten bandycki marsz , marsz z racami, wyrywanymi płytami chodnikowymi i bijatykami z policją, bo ten trwał ponad cztery godziny i był tak gęsty, ze szpilki nie dało się wcisnąć. Jeszcze nigdy w naszej historii najnowszej żaden marsz nie trwał aż tak długo. Sam marsz nie licząc rozchodzenia się ludzi po marszu i zbieraniu się na trzy godziny przed marszem.
        Jeszcze nigdy też w metrze warszawskim nie było tak pełnych peronów...
          • zlamas-kutany 20 minut kontra 4 godziny? 06.06.23, 10:44
            prze.nick napisał:

>
            > 2011 rok. Chcesz to sobie porównaj.

Jaja sobie robisz?
            • prze.nick Re: 20 minut kontra 4 godziny? 06.06.23, 10:48
              20 minut ma filmik i wcale nie widać na końcu końca pochodu :D
              Ale TVP i TVN nie pokazały tego za Tuska ani przez sekundę.
              • zlamas-kutany Re: 20 minut kontra 4 godziny? 06.06.23, 11:22
                prze.nick napisał:

> 20 minut ma filmik i wcale nie widać na końcu końca pochodu :D
                > Ale TVP i TVN nie pokazały tego za Tuska ani przez sekundę.

Przećzytaj opis
                • prze.nick Re: 20 minut kontra 4 godziny? 06.06.23, 11:33
                  Obejrz końcówkę.
                  Ani sekundy spokojnego marszu w TVP, TVN i Polsacie.
                  Za to cały czas rozróby przebranych tuskowych policjantów.
                  • prze.nick Re: 20 minut kontra 4 godziny? 06.06.23, 11:35
                    I jeszcze chamskie doprawianie im gęby faszystów.
                    Całkiem w stylu Putina.
                    • prze.nick Re: 20 minut kontra 4 godziny? 06.06.23, 11:37
                      Tuskowe GW nawet wypastowanego kabana, tfu Jacka Hugo-Badera napuszczało na Marsz Niepodległości aby wykrył rasizm :D
      • szwampuch58 Re: Może mnie ktoś to logicznie wytłumaczyć? 06.06.23, 10:25
        Darliscie mordy wtedy,darcie mordy dzisiaj...co z wami nie tak?
        • prze.nick Re: Może mnie ktoś to logicznie wytłumaczyć? 06.06.23, 10:31
          Szwampuch ty jesteś mistrzem darcia mordy na forum :D
      • adam.eu Re: Może mnie ktoś to logicznie wytłumaczyć? 06.06.23, 10:54
        prze.nick napisał:

> TVP zrobiła to co robiła za czasów Tuska z Marszem Niepodległości. Tylko że tam
        > było jeszcze więcej ludzi.

Kolejny symetrysta się znalazł.
        Może też stwierdzić, że mżawka jest tym samym, co oberwanie chmury. Tu i tu jest woda.
        • prze.nick Re: Może mnie ktoś to logicznie wytłumaczyć? 06.06.23, 11:04
          Nie wiem czym jest symetryzm w polityce ale wiem czym jest symetria w matematyce i fizyce, więc się do tego nie odniosę.
          Natomiast Tuska tak lubię jak ty Kaczora.
          W 2011 tuskowi policyjni przebierańcy zrobili szereg prowokacji i to zapełniło kłamliwe media.
          Za Tuska nawet szwabska antifa przyjeżdżała robić zadymy.
          • adam.eu Re: Może mnie ktoś to logicznie wytłumaczyć? 06.06.23, 11:20
            Więc tu i tu woda. Ale deszcz, a groźba powodzi, to różnica. Takie moje porównanie.

Swoją drogą, to za Tuskiem nie przepadam.
            Chociaż zdecydowanie bardziej go toleruję, niż Kaczyńskiego.

I za Tuska nie twierdziłem jeszcze, że Polska idzie w kierunku totalitaryzmu.

Dlatego pierwszy cel, odsunąć PIS od władzy.
            • prze.nick Re: Może mnie ktoś to logicznie wytłumaczyć? 06.06.23, 11:25
              Odsunąć PiS od władzy i nie dopuścić do niej Tuska
              Tego 67 temu 65 letniemu emerytowi nie wybaczę.
              To było jego "babciowe" "dziadowe".
              • adam.eu Re: Może mnie ktoś to logicznie wytłumaczyć? 06.06.23, 11:39
                Niedopuszczenie Tuska w tej chwili to praktycznie ponad 99% Kaczyńskiego szans na Kaczyński III kadencja.
                Czyżby Twój instynkt i rozum podpowiadał Ci inaczej?
                • prze.nick Re: Może mnie ktoś to logicznie wytłumaczyć? 06.06.23, 11:43
                  Uważam Tuska za większe zło
                  • adam.eu Re: Może mnie ktoś to logicznie wytłumaczyć? 06.06.23, 12:03
                    Albowiem?
    • mazala2 Re: Może mnie ktoś to logicznie wytłumaczyć? 06.06.23, 10:26
      Zanim zacznę Ci tłumaczyć, pozwól, że przypomnę Tobie, uznaną powszechnie za słuszną zasadę, że " im więcej przymiotników tym więcej emocji i tym samym mniej racjonalizmu"

Marsz był wyrazem sympatii politycznych względem Pana Tuska i nic dziwnego, że telewizja publiczna nie transmitowała tego wydarzenia.
      • zlamas-kutany Marszu kobiet i KODu też nie transmitowała 06.06.23, 10:32
        mazala2 napisał:

>
        > Marsz był wyrazem sympatii politycznych względem Pana Tuska i nic dziwnego, że
        > telewizja publiczna nie transmitowała tego wydarzenia.
        >
        • mazala2 Telewizja publiczna powinna reprezentować państwo 06.06.23, 10:35
          zlamas-kutany napisał:

> mazala2 napisał:
          >
          > >
          > > Marsz był wyrazem sympatii politycznych względem Pana Tuska i nic dziwneg
          > o, że
          > > telewizja publiczna nie transmitowała tego wydarzenia.
          > >
          >
          >
          >
          >

wiele demonstracji jest wyrazem sprzeciwu do dalszego istnienia państwa. Dzieje się tak na Zachodzie jak i na Wschodzie
      • ktos_z_kosmosu Re: Może mnie ktoś to logicznie wytłumaczyć? 06.06.23, 11:29
        mazala2 napisał:

> Marsz był wyrazem sympatii politycznych względem Pana Tuska i nic dziwnego, że
        > telewizja publiczna nie transmitowała tego wydarzenia.

Mylisz się. To był marsz by wyrazić dezaprobatę temu, co PiS w pakcie z KK wyrabia w Polsce.
        Tusk to tylko ktoś w rodzaju "z braku laku, dobra i parafina".
        Ten facet ma niskie notowania u Polaków, a że jest i bryluje, to tylko potwierdza, że stara kadra pobożnej opozycji wobec PiS, a raczej szantażowanej przez KK opozycji, zamurowała się na swoich pozycjach i nie dopuszcza do siebie młodych z młodszymi, zaktualizowanymi pomysłami na Polskę.
        Tu prośba.
        Uprzejmie proszę o nie rozśmieszanie kosmitów pytaniami
        - No to kto za Tuska?
        Z góry zadającym takie pytanie, odpowiadam - Hugo co sr.ł długo.
        • adam.eu Re: Może mnie ktoś to logicznie wytłumaczyć? 06.06.23, 11:40
          ktos_z_kosmosu napisał:

> Mylisz się. To był marsz by wyrazić dezaprobatę temu, co PiS w pakcie z KK wyra
          > bia w Polsce. .................
          .............................................

On się myli, on sympatyzuje z PISem i podaje PISi przekaz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka