Dodaj do ulubionych

du*a wygłosi "orendzie" i to dziś

06.06.23, 12:02
Hopsanna!, czy jakoś tak, pewnie ogłosi że jedzie do Jastarni dmuchać kraba, bo o czym to może gaworzyć, w zeszłym tygodniu wyczerpał swój czas na błaźnienie się, czyli, może co najwyzej połazić w za dużych butach i z czerwoną piłką przyklejoną do kinola, cokolwiek powie i tak wzbudzi salwy śmiechu, taki z niego prosty śmieszny człowieczek.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29842127,prezydent-andrzej-duda-wyglosi-wieczorem-oredzie-do-narodu.html#s=BoxOpMT
Obserwuj wątek
    • yoma Re: du*a wygłosi "orendzie" i to dziś 06.06.23, 12:06
      A ja już będę na wakacjach i będę miała w dudzie, alleluja 😇
      • czan-dra Re: du*a wygłosi "orendzie" i to dziś 06.06.23, 12:10
        A ja nie, mnie się skończyła laba, nie żebym zazdrościł, ale to niesprawiedliwe, dwa tygodnie wolnego, jak człowiek dopiero po dwóch tygodniach zaczyna odpoczywać, a co mi tam, tak, zazdroszczę, i będę zazdrościł.
        • pies.na.czarnych Re: du*a wygłosi "orendzie" i to dziś 06.06.23, 12:19
          czan-dra napisał:

> A ja nie, mnie się skończyła laba, nie żebym zazdrościł, ale to niesprawiedliwe
          > , dwa tygodnie wolnego, jak człowiek dopiero po dwóch tygodniach zaczyna odpocz
          > ywać, a co mi tam, tak, zazdroszczę, i będę zazdrościł.
          >

Dziwne masz podejście do życia. Ja najlepiej odpoczywałem w robocie, zwłaszcza po intensywnych wakacjach ;)
      • 99venus Re: du*a wygłosi "orendzie" i to dziś 06.06.23, 12:11
        miłych i długich wakacji. gdzie, jeżeli można wiedzieć?
        • czan-dra Re: du*a wygłosi "orendzie" i to dziś 06.06.23, 12:20
          Z tego co mi napisała owa zacna Pani, to tam gdzie,
          The grass was greener
          The light was brighter
          The taste was sweeter
          The nights of wonder
          With friends surrounded
          The dawn mist glowing
          The water flowing
          The endless river

Czyli na Kaszuby, innego miejsca nie ma tak niebiańskiego, no może Portugalia, ale to tak na marginesie.
    • pies.na.czarnych Re: du*a wygłosi "orendzie" i to dziś 06.06.23, 12:17
      Duda twoja przyszłość jest znana. Trybunał Konstytucyjny na dobry początek.

Prezydent Andrzej Duda wygłosi orędzie "dotyczące przyszłości" tvn24.pl/polska/prezydent-andrzej-duda-wyglosi-oredzie-o-przyszlosci-7162806
    • martinbengtsson Re: du*a wygłosi "orendzie" i to dziś 06.06.23, 12:31
      przydupas boj sie ze pojdzie siedziec za zlamanie Konstytucji RP
      • wsk175 Re: du*a wygłosi "orendzie" i to dziś 06.06.23, 12:38
        Znowu kacze popychadło drzeć japę będzie...
    • rzewuski1 Re: du*a wygłosi "orendzie" i to dziś 06.06.23, 14:48
      To będzie 1 prezydent który trafi za kratki.
    • pies.na.czarnych Re: du*a wygłosi "orendzie" i to dziś 06.06.23, 16:19
      Bedzie się darł na ten temat: :)

Dzisiejsze orzeczenie Sądu Najwyższego jest zdumiewające. Zapadło w absolutnej kontrze nie tylko do stanu prawnego, potwierdzonego trzema orzeczeniami Trybunału Konstytucyjnego.:))))) [...] Orzeczenie każe zadać pytanie przede wszystkim o podstawę prawną działania Sądu Najwyższego😮
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,29843216,palac-prezydencki-o-wyroku-sadu-najwyzszego-ws-kaminskiego.html#s=BoxOpImg4

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka