zdravko_vypic 06.06.23, 14:17 ...tak właśnie zostanie przez PKO dorżnięta wataha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdravko_vypic ...tu się ładnie wita... 06.06.23, 14:31 ...z elitą PKO podnosząc prawą łapkę w znany od szturmbanfirera Brunnera sposób, no bo rozsiadła się tam opcja niemiecka: Odpowiedz Link Zgłoś
perla_z_roztocza Re: Nitras i Trzaskowski stawiają Dworczyka przed 06.06.23, 14:36 bo oni się kłócą tylko w telewizorze, a potem wódkę piją razem. A jeżeli ktoś się nienawidzi to tylko wyborcy tych pajaców właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Nitras i Trzaskowski stawiają Dworczyka przed 06.06.23, 15:16 zdravko_vypic napisał: > ...tak właśnie zostanie przez PKO dorżnięta wataha. To Banda Czworga naiwniaczku :) Teatrzyk! Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Nitras i Trzaskowski stawiają Dworczyka przed 06.06.23, 17:47 Wniosek o pociągnięcie do odpowiedzialności przed Trybunałem Stanu, odpowiedzialności konstytucyjnej lub o postawienie w stan oskarżenia reguluje USTAWA z dnia 26 marca 1982 r. o Trybunale Stanu. (Aktualizacja Dz.U.2022.762 ) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Nitras i Trzaskowski stawiają Dworczyka przed 07.06.23, 05:37 privus napisał: > Wniosek o pociągnięcie do odpowiedzialności przed Trybunałem Stanu, odpowiedzia > lności konstytucyjnej lub o postawienie w stan oskarżenia reguluje USTAWA z dni > a 26 marca 1982 r. o Trybunale Stanu. > (Aktualizacja Dz.U.2022.762 ) No i ..... Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Nitras i Trzaskowski stawiają Dworczyka przed 07.06.23, 06:53 poniektórzy woleliby gdyby mogli oglądać autentyczne zdjęcia nitrasa wbijającego dworczykowi nóż w brzuch(lub odwrotnie) ja do nich nie należę Odpowiedz Link Zgłoś