Dodaj do ulubionych

pod ołtarze chodzą stadnie a tak kraść to ładnie?

08.06.23, 16:18
A wystarczyło nie kraść! - czy Szydłowa mnie czyta?!
Ukradli, czego dowodem blokada.
W ogóle to powinni dostać bana na twitter.
"te multimedia zostały zablokowane w związku ze zgłoszeniem właściciela praw autorskich".

Te miernoty uważają ze jak im ukraść, to być źle, ale jak oni okrasić to być dobrze.
Czy im wstyd? a mają coś takiego?
No cóż tow. Beato S., nie wystarczy się wydrzeć, trzeba jeszcze nie kraść. Ty nie?
ale chcesz z ich poparciem być prezydentowa, prawda...Trudno o kogoś gorszego od tego, ale przyznaję, że podobnie myślałem o św. pamięci bracie brata i myliłem się. Jeden taki gorszy jest Gorszej to nawet ciemny lud nie zniesie.
Żadne się nie rumieni?
Obserwuj wątek
    • j-k "kradno, ale sie dzielo" 08.06.23, 16:39
      ireneo napisał(a):
      >
      > Te miernoty uważają ze jak im ukraść, to być źle, ale jak oni okrasić to być dobrze.

"kradno, ale sie dzielo"

Platfusy nie kradly, ale i sie nie dzielily.

- wybor (na ktorego konia postawic) pozostaw wyborcom. - przy urnach.
    • pies.na.czarnych Re: pod ołtarze chodzą stadnie a tak kraść to ład 08.06.23, 17:13
      Wstydu PiS-swołocz nie ma za grosz.
      • ireneo Re: pod ołtarze chodzą stadnie a tak kraść to ład 08.06.23, 17:29
        pies.na.czarnych napisała:

> Wstydu PiS-swołocz nie ma za grosz.
        >

+++++
        Dlatego maja miliony nam skradzionych.
        Poustawiali ich po spółkach bez CV ale z obietnicą, że będą wyprowadzane ze spółek dziesiatki tysięcy oddawać na partię i mniej posażnych towarzyszy. Przcież nie tylko twory intelektu, jak tu, kradną. Co rusz jaki idiota wyskoczy - ale się dzielą! Nie nie dzielą się nawet kradzionym, bo składają to do wspólnego wora jak w chrześcijańskich komunach. A jei zdarzy się jaki.podział to z podobnie zdemoralizowanymi jak oni bo przyzwoity nie tylko po kradzione ręki nie wyciagnie, ale nawet o tym nie pomyśli!
    • pies.na.czarnych Re: pod ołtarze chodzą stadnie a tak kraść to ład 08.06.23, 17:34
      Prawicowa swołocz wszędzie jest jednakowa. Takie geny, panie.
      tvn24.pl/swiat/bodhi-mani-risby-jones-w-pijackim-i-nagim-szale-w-ultrakonserwatywnej-prowincji-indonezji-australijczyk-bedzie-deportowany-7166709

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka