oszol-lom-z-rm 08.06.23, 19:44 wpolityce.pl/media/649943-szkoda-pisma-czy-do-rzeczy-stalo-sie-prorosyjskie - ruskie ostro mieszają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 08.06.23, 19:46 Biedaku na czym teraz będziesz się uczył sylabizowania? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Tygodnik "Do Rzeczy" - to nie "W Sieci" 08.06.23, 19:58 pies.na.czarnych napisała: > Biedaku na czym teraz będziesz się uczył sylabizowania? a ty ? "belgijskiego" alfabetu - miast smecic na polskich forach ? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Tygodnik "Do Rzeczy" - to nie "W Sieci" 08.06.23, 20:07 "do rzeczy" i "w sieci" konkurują o tego samego odbiorcę -co wiele wyjaśnia Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Tygodnik "Do Rzeczy" - to nie "W 08.06.23, 22:30 Niech robią przedruki z Kremlin.ru czy Pravda.ru albo Komsomolca. I gitara. Czytelnicy z PIS i Konfy zdecydują co bardziej lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Tygodnik "Do Rzeczy" - to nie "W 08.06.23, 22:54 Przygania kocioł garnkowi Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 08.06.23, 20:08 znasz"do rzeczy" ? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol człowieku 08.06.23, 20:06 kup sobie kilka-kilkanaście numerów, przeczytaj i sam oceń pismo prawicowe ale często krytyczne/sceptyczne wobec poczynań rządu i PIS typowa zagrywka konkurencji masz inną opinię niż ja? to jesteś "ruska onuca" a zresztą to nie temat na fk Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: człowieku 08.06.23, 20:47 tańsze od newsweka czy polityki. minimalnie droższe od piątkowej wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 08.06.23, 20:23 Ale o tym już dość dawno mówią od rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 08.06.23, 20:26 czytałeś czy tylko kierujesz się tym co "mówią"? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 08.06.23, 21:39 Czytałem przypadkiem. Bylem knajpie w której do czytania mieli jedynie rzeczony chlam. w oczekiwaniu na (jak się później okazało jego jakość odpowiadała tytułowi gadzinówki pis), doszedłem do wniosku ze "Od rzeczy" powinno zmienić tytuł na "Narodowy Obserwator". Po niemiecku to będzie Volkische Beobachter. Ps. "Restauracja" z powodu ekstra ordynaryjnej jakości ich menu wkrótce po mojej wizycie zbankrutowała. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 08.06.23, 21:55 ok.wiem to już wiem czego nie czytac. ale doradz mi co czytac? chetnie skorzystam z porady Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 08.06.23, 22:16 hordol napisała: > ok.wiem to już wiem czego nie czytac. ale doradz mi co czytac? chetnie skorzy > stam z porady Polecam Politykę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 08.06.23, 22:26 znam. stosuje sie do zasady "audiatur et altera pars" Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 08.06.23, 22:55 Komuszy tygodnik ! Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 08.06.23, 22:38 A ja tylko przeglądałem. Byłem w urzędzie wojewódzkim w którym w toalecie wisiało na haku od papieru toaletowego. Za małe kawałki żeby czytać ale przeglądać się dało. Jeszcze jakieś pisma z podpisem Mateusza Morawieckiego tam były, ale za gruby papier, żeby się nadawały. Władze wojewódzkie gospodarne i na wszystko znajdują właściwy użytek. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 08.06.23, 22:42 masz coś z głową czy z odbytem? Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 09.06.23, 07:34 Ależ skąd! Tego pancernego papieru z URMu nie używałem. Bywalcami tych toalet są prawdziwi członkowie PIS i ePISkopatu, wprawieni w życiu partyjnym i duchowym, na pewno im też nic nie będzie. Kapelan i sekretarz biskupa Dydycza zaprasza na seks Sebastian: - Będzie ostro jak się spotkamy. Ks. Łukasz Gołębiewski: - Oj tak. Bardzo bym chciał. Sebastian: - Tylko żeby moja dziura to wytrzymała. Ks. Gołębiewski: - Cudowny. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 15.06.23, 11:58 za moich czasów w kiblach pisano tu wyrabia się ser dla ZSRR Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 15.06.23, 09:33 Raczej kieruję się opinią, prawie nikt tego nie czyta Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 09.06.23, 06:40 O czym mówią od rzeczy jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 09.06.23, 10:11 a tak a' propos-jaką prasę czytujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
oszol.lom.z.rm Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 09.06.23, 17:47 od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 09.06.23, 17:53 nie pytałem jak czesto, tylko jaką... Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 08.06.23, 22:26 Takie dostaliście instrukcje od prezesa albo Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 08.06.23, 22:56 To nie basze klimaty tylko wasze towarzyszu! Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 08.06.23, 23:07 Pobratymstwo cerkiewno-katolickie oszołoma na topie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Czy do rzeczy staje się od rzeczy? 08.06.23, 23:26 Nie czuje z cerkwią żadnego pobratymstwa poza tym cerkiew w Rosji tl żadna cerkiew tylko ekspozytura d KGB na odcinku wyznaniowym cerkiewnym. Wszyscy duchowni kościoła prawosławnego w Rosji są pracownikami rosyjskich służb specjalnych . Cerkiew w Rosji została całkowicie zniszczona już za Lenina ! Odpowiedz Link Zgłoś