Dodaj do ulubionych

Skandal w Szkole Policji w Szczytnie!

24.07.23, 15:33
Granatnik do dymisji- za całokształt:

tvn24.pl/polska/policja-skandal-w-wyzszej-szkole-policji-w-szczytnie-siedmiu-wydalonych-z-kursu-oficerskiego-nagranie-7244636
Wydalili 7 kursantów, gdyby zamiast tego się modlili i klęczeli to na pewno by nie wylecieli!!!
Obserwuj wątek
    • pkt4a Re: Skandal w Szkole Policji w Szczytnie! 24.07.23, 18:26
      nie widzę skandalu , normalny śmieszny skecz , dyplomy uznania powinni dostac za diałalnośc kabaretową ,
      skandalem jest jak milicjanci w mundurach np domagaja się od pacjentki szpitalnej p.Joanny z Krakowa zdjęcia majtek , jak milicjanci w mundurach pałują kobiety na demonstracjach antyaborcyjnych podczas Strajku Kobiet , jak milicjanci w 50 samochodach pilnują pewnego domu na zoliborzu albo schodów na placu Piłsudskiego
      • zlamas-kutany Errata, 80, a nie 50 radiowozów pilnowało ZQ 24.07.23, 18:30
        pkt4a napisała:

> nie widzę skandalu , normalny śmieszny skecz , dyplomy uznania powinni dostac z
        > a diałalnośc kabaretową ,
        > skandalem jest jak milicjanci w mundurach np domagaja się od pacjentki szpitaln
        > ej p.Joanny z Krakowa zdjęcia majtek , jak milicjanci w mundurach pałują kobiet
        > y na demonstracjach antyaborcyjnych podczas Strajku Kobiet , jak milicjanci w 5
        > 0 samochodach pilnują pewnego domu na zoliborzu albo schodów na placu Piłsudski
        > ego
    • ytartu Też mi skandal. 24.07.23, 18:41
      zlamas-kutany napisał:

> Granatnik do dymisji- za całokształt:
      >
      > tvn24.pl/polska/policja-skandal-w-wyzszej-szkole-policji-w-szczytnie-siedmiu-wydalonych-z-kursu-oficerskiego-nagranie-7244636
      > Wydalili 7 kursantów, gdyby zamiast tego się modlili i klęczeli to na pewno by
      > nie wylecieli!!!

Też mi skandal, ja pier...
      • pkt4a Re: Też mi skandal. 24.07.23, 18:42

phii... , ziew

------------
        zrzutka.pl/zhfwat?ref=resetobywatelski.pl
    • taniarada Re: Skandal w Szkole Policji w Szczytnie! 24.07.23, 19:05
      Nie pierwszy raz takie afery w tej szkole .Jak się wbije w Google to jest tego multum oczywiście w innych ośrodkach też .Siema Ryj .
      • aga-kosa Re: Skandal w Szkole Policji w Szczytnie! 24.07.23, 19:45
        Nie wiedzieli, że ich przełożeni nie mają poczucia humoru?
        Myślałam, że wiedzą posyłali ich na podglądanie z wysięgnika, bawią się z Babcią Kasią w ganianego po ulicach, a na marszu kobiet bawią się w ciuciubabkę, albo chodzi lisek w koło drogi.... kogo pytką przyodzieje - ten się nawet nie spodzieje ;) aga
        • taniarada Re: Skandal w Szkole Policji w Szczytnie! 24.07.23, 23:18
          Teraz gnojki za nic nie mają do niczego szacunku Aga .Zwłaszcza jak się wóda leje strumieniami .Gdyby się to nie rozeszło w sieci to nikt by nie wiedział .
          • oby.watel Re: Skandal w Szkole Policji w Szczytnie! 25.07.23, 10:11
            taniarada napisał:

> Teraz gnojki za nic nie mają do niczego szacunku Aga .Zwłaszcza jak się wóda le
            > je strumieniami .Gdyby się to nie rozeszło w sieci to nikt by nie wiedział .

To prawda. Człowiek powinien co najmniej kilka godzin dziennie na szanowanie rządu, służb mundurowych, urzędu prezydenta RP itd. i itp. Kabarety powinny być zlikwidowane.
    • oby.watel Re: Skandal w Szkole Policji w Szczytnie! 24.07.23, 21:49
      Dał nam przykład Piotruś Jacoń jak traktować żarty i żartownisiów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka